82

Тодоров

преди 6 години

До ТодоровМоля за извинение - адресът на статията на адв.Шейтанов не е този!

81

Тодоров

преди 6 години

До АнонимнитеПредлагам ви да си направите партия,а не само да си демонстрирате джендърите

80

Гей парад

преди 6 години

Предлагам Борисов да организира един гей парад и там да пита дали да се приеме "социалния пол". Не е казано какво е социалния пол. Той включвали гейовете и лесбийките? Така че текстът може да се раздели на две: защита от насилие и въвеждане на нови понятия. За първото Борисов нищо не може да каже, т.к. и сега има закони в тази посока, но неговото правителство не ги прилага. С приемането на тази конвенция нищо няма да се промени, т.к. правителството на Борисов няма да се промени заради един текст

79

Анонимен

преди 6 години

За какво са ми кръгли маси? За да ме накарат да одобря детето ми да учи в училище, че хомосексуализна е ок още преди да е разбрало какво е секс и преди да е изпитало първите трепети на любовта? Айде холан,. казал стария холандец. ГЕРБ загубиха завинаги моя глас. И този на моето семейство. Да си бяха правили сметката навреме. Не може всички да сме като Станишев и Плевенлиев с гъвкав ***.

78

тъй тъй

преди 6 години

Чета тука-1-2 анонимни ***-рунге-ли ядосани ,че неморалната конвенция не е гласувана и почнаха да обиждат българския народ,че бил ***, изостанал, Къде ви е вашата толерантност бе? Ало, сайта,защо допускате такива неморалници да обиждат цял народ?

77

Анонимен

преди 6 години

До българинДоколкото знам,парламента е набъкан с всякаква ***,но липсват хора,които могат да изработват закони,те изобщо нямат такава група!Какво да се очаква тогава?

76

Анонимен

преди 6 години

В тая България освен,,Герберази'' и ,,Герберазлък'', друго за напред да не се чака.

75

българин

преди 6 години

за Истанбулската конвенция четете мнението на адвокат Владимир Шейтанов, това е еднаправилна и подробна аргументация и извода на Шейтанов:не трябва да се подписва кон-венцията.Явно, че герберите не разбират от юридически становища, нека и леля Цецка прочете какво е написал адв. Шейтанов.

74

98

преди 6 години

Днес БНР-Хоризонт отбеляза 83 г. от създаването на националното радио със запис от 1938 г. на реч на Борис трети!?Алооооу,ние царство ли сме или РЕПУБЛИКА?Нещо се самозабравихте!Да ви напомним ли?Ще!

73

Ха-ха

преди 6 години

Луди ги прави бате Бойко :) Таман БСП съберат злоба и се натопорчат на нещо и той вземе, че се врътне и ги прати в трета глуха. Само така, да се шашкат

72

Анонимен

преди 6 години

Значи можело и така.Интерсно защо Нинова не протестира срещу повишените цени на тока

71

Анонимен

преди 6 години

"ГЕРБ ... се отказа от бързата ратификация на Истанбулската конвенция,..."---Ле-ле-е-е! Тетка Цачева пак я прецакаха - няма да и признаят "джендъра" !!Първият път не стана "майка на нацията", сега не я признават за "третоджендърна". Таман да стане в крак с времето, и нейните пак я преЦАЧИХА.

70

Анонимен

преди 6 години

Герберите да се махат, аман от тия крадци и некадърници!

69

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБЕРСКИТЕ ОТНОВО ЗА СМЯХ !

68

Анонимен

преди 6 години

Всички депутати от Герб и всички, гласували за тях трябва да бъдат съдени от Специализиран съд! За национално предателство!

67

Анонимен

преди 6 години

Защо сте против? Третият пол не е от вчера. Още като деца им викахме "пу ткамъж". Примери сред властимащите колкото искаш. Начело с тоя дето е "начело".

66

Анонимен

преди 6 години

"Така че депутатите на Бойко Борисов решиха, че ..."---Е-е-е, най-после някой да изплюе камъчето: "ДЕПУТАТИТЕ НА БОЙКО БОРИСОВ".До сега все си мислехме, че сме парламентарна република, много внимавахме ДА НЕ станем ПРЕЗИДЕНТСКА република (сакън - с Радев!), ато какво било.Как да не ви викат слу гински медии?

65

абсурдистан

преди 6 години

Я стига с тая прУстотия -стига пясък в очите !- от 1 ян. Увеличиха Всички осиг вноски-всичко се Увеличава - бензин,парно,ток,вода,застраховки- Разкрития на убийства,далавери с лекарства, болници, проекти -НЯМА !- 5 милиарда лв ги НЯМА !

64

Анонимен

преди 6 години

Банкянският пъзльо пак получи страхова диария и напълни шортите си.

63

Анонимен

преди 6 години

Бойко е надупен ?