25

Анонимен

преди 6 години

Лудница на плажа е защото няма ясна туристическа програма, визия.Офертите не струват.В Турция ще отидеш един ден на корабче или ще посетиш някоя добре устроена забележителност,ще те нахранят и ще ти правят шоу цял ден.През това време не си плаж,на шезлонга сяда друг който пък утре ще отиде на корабче.Така не се получава тази лудница на плажа както е тук.Там всички обвързани с туризъм работят заедно като едно цяло.

24

Анонимен

преди 6 години

В Кушадасъ сутрин по изгрев всеки си измива тротоара пред магазина с четка , разреден препарат в кофа вода.Отделно от общината чистят,плажовете и през деня може да се видят как минават понякога момчетата и събират ако видят ***.Има кошове,но има и кой да ги почиства.А тук ако има кош, няма да го изхвърли,та *** прелива.Резултата-мухи навсякъде,разнасящи болести,комари и излъгани туристи.

23

Анонимен

преди 6 години

Защото е мръсно,шумно,лудница по плажовете.Я вижте турците всеки курорт има улица далеч от хотелите само с дискотеки.Плажовете се стопанисват от хотелите на първа линия, а свободните са на приемливи цени.Шезлонгите на разстояние най малко 2 метра с чадър и масичка,кошче делва за ***.Ако седнеш и платиш за шезлонг питат,, кафе или чай,,вкл.в цената даже някои ти се кланят.Всяка вечер момчетата събират шезлонгите и дюшеците и ги мият и подреждат един върху друг,за да не качват котки или птици.

22

булгаристан

преди 6 години

защото за същите пари вече 7 8 години може да утидеш на море в турция гърция с по добра храна обслужване с паркинг и още екстри а тук пълниш гушата на бизнесмени с *** и мерцедеси а н аплажа идва нацепен селио с чанта диагоналка да ти земе некой лев за чадър и пластамсов шилонг нали разбираш

21

Анонимен

преди 6 години

Защото със семейството ми, до 18 годишна възраст имам поне 50-60 екскурзии/почивки/обиколки и прочие. Светът е голям и при възможност, няма причина, защо да не го обиколя :)

20

Ива

преди 6 години

Защото чужденците идват по веднъж и не повтарят повече, но все още има такива които се лъжат. Ние вече сме си научили урока и предпочитаме за малко повече пари да получим многократно по-качествена услуга. Ако ми се гледа бетон мога да се разходя до Люлин, няма нужда да го съчетавам с ентеровируси.

19

Анонимен

преди 6 години

няма средна класа - затова бедните нямат пари за почивка а богатите не са глупави да се гаврят с тях в България

18

турист

преди 6 години

в БГ хотелите персонала изобщо си нямат на идея какво означават думичките ''serve'' и ''care''. Стаи, храна, екстри - без коментар. Цените обаче са на ниво.

17

Реалист

преди 6 години

Нощувките на българите рядко се декларират. Който иска да чете статистики.

16

Анонимен

преди 6 години

Докато се научат на търговия и ще фалират.

15

Lavos

преди 6 години

Ai, Borizov izgubil Pavlova i Angelkova na sergiikite na Davos...:-)

14

Анонимен

преди 6 години

Защото са много бедни и ходят в Гърция да се нахранят безплатно.

13

само веднъж

преди 6 години

се лъже човек. Но по нашенските курорти на това разчитат - да дойде веднъж да го излъжат и после друг ще дойде - свят голям. Ден година храни, както се казва. Пък ние българите това дърво вече сме го яли и няма нужда да сме мазохисти и отново да си го причиняваме. Министерството все си прави отчети колко туристи са дошли, но никога колко са повторили.

12

Анонимен

преди 6 години

Морето отдавна отписано, но другаде из България има какво да се види. Обслужването със забележки, но нивото е такова. Но морето, години наред болни с диария, чалга, на всеки ъгъл *** със съмнителен произход. Не. Стига вече.

11

pepe

преди 6 години

Тази, както и последните години ще съм в Гърция, Хърватия, може и Италия. За една идея повече пари, човек получава в ПЪТИ по-добро обслужване. Няма проблем със здравето и не си къса нервите от пишман хотелиери.Сега резервирахме къща в Априлци в Букинг и оня се скъса да звъни да даваме капаро (против правилата), нямало ли да се откажем, как така само за една нощ - абе БГ меринджей, който нищо не разбира от бизнес. Това се случва често в Бг и НИКОГА в чужбина. Затова ходим извън България!!

10

Дзъ

преди 6 години

Светът е голям и морета дебнат от всякъде .... за това... има пазарно разнообразие и конкурентни цени. Министерството може да разчита само на патриоти и криминалци със забрана за излизане от страната...айде стига вече що така, а не иначе

9

Анонимен

преди 6 години

щото мутренските хотели, бетонирания слънчак и е-банско трябва да фалират - крадените пари да изчезнат от джобовете на цеко и борислава и ски мафията и тогава нещата може и да почнат да се нормализират. дотогава БОЙКОТ! няма да ви стъпим на хотелите и заведенията! #мутроландия

8

Защо ли?

преди 6 години

Ами защото могат да си го позволят. Защото не ни управляват комунисти. Та затова.

7

Анонимен

преди 6 години

На почивка в България ходят само феновете на Ангелкова и шефът й Тиквата.

6

Башка Луд

преди 6 години

Първо за морето! От десет години не стъпвам на бетономорието, защото е мръсно, презастроено и заразно!Туристическия бранш набляга над това да направи морето ни привлекателна дестинация за социално слаби алкохолици от албиона. А, липсата на пречиствателни станции, води до така приятните ентеровируси. Та, това е за морето! На планина ходя все още, но не и във Fiбанско, защото е като Люлин, но по-мръсно и скъпо! За това и се борим поне планините да спасим от безумието! ЗА ТОВА, ДА СПАСИМ ПИРИН!