236

Анонимен

преди 6 години

В България всички известни хора са били оплюван. И по света има подобни случаи. Джордано Бруно изгорял на кладата, защото вярвал, че вселената е безкрайна, а Слънцето и Земята не са единствените небесни тела. Галилео Галилей и много други плащат цента, обществото да живее по добре. Често, доброто не се отплаща с добро.

235

Анонимен

преди 6 години

Тоя президент ще се запомни с това, че е хубавец, малко повече му стърчат ушите от на Плевнелиев и по-малко от на Же'лев. Засега е най-безполезния президент

234

ВЕК

преди 6 години

До Българин Явно си от 80-те % :))) И децата знаят, че това беше направено нарочно. Ако и президенската институция беше на Герб щяха пак да са много уязвими. И сега обаче Нинова разбра, че е безсилна и каквото и да прави с нейните марионетки...(няма да ги цитирам кои са, защото пак ще го изтрият :)) а те само плюят и хранят Герб и "обединяват" хората. Вместо да правят политика, но не "социална" ...да работят за разбиването на паралелната държава, къде ни е енергетиката, кой е Р.Овч?

233

Българин

преди 6 години

Поредната тотална издънка на ГЕРБ! Яд ги е, защото народът жестоко ги разгроми на президентските избори (даже и сам Борисов призна, че тези избори са били честни)! Ген. Радев получи над 2 млн. гласа, а това са почти два пъти гласовете, които получава ГЕРБ (заедно с подкрепата на Ердоган). Гербави боклучета, кой ви е крив, че сте некадърни и корумпирани, та затова изгубихте изборите? Когато ГЕРБ постигнат такъв разгром над опонент, тогава да дават оценки от името на българите!

232

Възмутен

преди 6 години

До АнонименПърво научи правописа, неграмотно герберче!

231

Анонимен

преди 6 години

Радев се държи като опозиционер, а не като управляващ. И президента има голяма роля да привличаме инвестиции, както Плевнелиев договори милиони от Германия.

230

@

преди 6 години

Да Жельо си беше чисто недорозумение, с омачканият шлифер и кълбетата по стълбите както и поведението си но за престъпленията като премахване на граничните ограждения той искрено си вярваше и за наставления ходеше на крака в Френското посолство.А Пешо известен с конските си зъби и нищо повече искаше изцяло да унищожи Българската Памет с изтриване на Кирилицата и с това че се мазнеше и вършеше всичко в изгода на хамерикунит..а за бим просто нямам думи..И да се сравнява Радев с тая..аплач..

229

Burzum

преди 6 години

От снимките на герберастите струи интелект и капацитет отвсякъде....просто всички *** са се скупчили около простата Тиква и лижат да кокалчетата....хубавото е ,че първи те ще го заръфат като се сгромоляса....така е в мафията....

228

Анонимен

преди 6 години

От кога президента Желеввввв е забранена дума та слагате звездички ужас

227

Анонимен

преди 6 години

242 Къде си ръгнал бе тюбетейко , къде си ръгнал да сравнавяш доктор Желев и Петър стоянов с това недоразумение днес.

226

@

преди 6 години

Жельо Желев премахна граничните огражденията и с поведението си и комплексите се показа като жалък шут предател, Петър Стоянов бракоразводен адвокат с мечта унищожаване на кирилицата и Българското слово хамерикунси придадък шут, мистър Бим или там както се казваше вече го забравих..все чеда на тези които погубиха България..а сега се захванали с Генерал Радев..Нещастници...

225

Анонимен

преди 6 години

Удобно извъртане и обвиняване, когато някой не пее в хора.Когато липсват аргументи в спор с опонента, влизат в действие упреци и квалификации. Човек не смее да назове нещата с истинските им имена. Веднага бива упрекнат в намерения да клати властта. Трябва да се говори, само което е угодно на ГЕРБ.

224

SpaceX

преди 6 години

238 Абсолютно си прав , толкова ми падна този човек в очите същата фурнаджийска лопата като Георги Марков

223

SpaceX

преди 6 години

Радев не е моят Президент . Точка

222

Анонимен

преди 6 години

Томата навремето в ДБГ бълваше змии и гущери срещу Тиквата. Лично съм свидетел 100 пъти. После му стана съветник.... Типичен ***. Другия *** - Радев е *** като ... и само слушка москва. Ткквата няма да го коментирам изобщо. Какво искате, българи?! Такива си ги избирате - *** и прости като..... абе сещате се като кого! Айде със здраве!

221

Анонимен

преди 6 години

Ей, аман от разни шемети като тоя дето се е изтипосал на фотото горе, които се изживяват като големи капацитети,а всъщност никой не се интересува от нищожното им мнение!

220

681

преди 6 години

Защо герб иска Радев да бъде Президент на всички българи след като те положиха огромни усилия той да не бъде избран ? Въпреки жалките им усилия сега да го уязвят и компрометират това не се случва ,а напротив българският народ вижда колко по принципен и по -умерен в оценките си е президентът Радев! Не говори простотии като плювню и стои изключително авторитетно на всички международни събития.Желая Ви успешни мандати г-н Президент,бъдете жив и здрав!

219

Анонимен

преди 6 години

На третополовите от цветната партия им запари под мястото за сядане.Ще си отидат този път по-лошо от предният път.Не признават, че има корупция,прости изпълнители на чужди заповеди, взеха се за богоизбрани, а лидера им се държи като Ердоган.

218

Анонимен

преди 6 години

Кой е тоя *** на снимката, че си мисли, че може да раздава оценки от името на всички българи? Радев е избран с мнозинството от гласовете на българите, за тоя *** на снимката кой е гласувал? Никой.

217

ни са знай

преди 6 години

От този хейтър друго мнение може ли да се очаква!