120

Патриот

преди 6 години

Братя българи "на оружие" турците са на 10 км от Африн. Да помогнем на братския кюрдски народ. Някои от вас ще попитат-ама как, с какво. Много просто, турците като разберат, че идваме ще избягат. Преди бай Тошо хранеше и обучаваше кюрдите-базите им бяха на Витоша. Сега трябва и ние да ги подкрепим, за да има вечно терор в Турция. Няма значение кой е прав, кой крив.

119

Анонимен

преди 6 години

До Поручика БалканецВ кой век живееш? Май още живееш във времена с рицари, с мечове, саби, лъкове...

118

Анонимен

преди 6 години

Не го отваря Турция, този нов фронт!

117

TG

преди 6 години

Киртаци, скоро ще дойде и вашия ред. Тогава ще платите сметката за извращенията срещу турците в българия.

116

Primas Prime

преди 6 години

Турция подпали още по голяма война, а вие хората само си седите и си плащате сметките и си ходите на работа,ама във вас няма ли поне малко отговорност за някой друг и дори за поне нещо извън семейството ви!!!Хората живеете на Еди и същи Свят а само се биете, за да задоволите безмозъчните политици няма ли най после да се надигне те срещу властта и да се обедините всички по целия Свят без граници и правителства, а хората всички на планетата да станете едно семейство завинаги!!!!!

115

Поручика Балканец

преди 6 години

Драги мои сънародници с ислямско самосъзнание. Фактите са си факти и с минуси нема да ги промените. Само си тровите нервите. Аз не коментирам, а цитирам "газета.ру". Вие и 100 минуса да сложите, това нема да промени ситуацията. ИИспокойте се, ще стане каквото е решил Господ, "инш'алла", нали така?

114

Поручика Балканец

преди 6 години

Аскерът е заглъзнал до Африн и не могат да мръднат в посока Манбидж. Така поне пише "Газета.ру". Кюрдите предварително са построили окопи, противотанкови съоръжния и защитни валове. И сега са се окопали яко и трепят всеки от аскера, който надигне глава. Ялова ще излезе май тая акция на турците. Та те така.

113

Бозкурт

преди 6 години

Америка ще нападне Турция ..Иран ще нападне Русия ..Русия ще нападне Турция ..Алооо това да не е бой пред дискотека ..Никоя от тия велики сили не може да рискува да предприеме подобна война ...няма значение коя държава ще е победител ..губещи ще бъдат и от двете страни ..с адсли много загуби ...извън темата ..Ердоган е президентът ни ..но ние сме войници на гази Мустафа Кемал паша АТАТЮРК !

112

Анонимен

преди 6 години

В явно все по-наближаващата 3-та световна война, която ще бъде на верска основа Турция ще се бие на страната на ислямските държави, а Русия на страната на християните, но интересното е това, когато гледах тая видео касета за пророчествата на Нострадамус беше 1988 г. тоест по комунистическо време и тогава никой не можеше и да си помисли, че СССР някога ще се разпадне, а в този филм се казваше точно това. Турция пък беше светска република и нямаше никакви ислямисти в правителството и в армията им

111

Без да знаят говорят

преди 6 години

Американци щяли да удрят Турция. Абе чета и се смея на вашия акъл. Просто пишете без да знаете нищо. Как мислите че Американци постъпиха в Сирия също в Ирак? Те каквото и да правят в този регион го правят от базите в Турция. Представи си че Американци решават да удрят Турция. Първото което Турци ще им унищожат базите и после ще станат съюзници с Иран и други арабски държави ще бъдат също в тяхната страна. Това ще означава край за Американското присъствие в близкия изток.

110

Belgian Gay Fighter

преди 6 години

Турция иска да предотврати Кюрдски анклав, защото краварите там ще обучават ИД за да всяват раздор и в Сирия и в Турция и да водят партизанска война без край. Краваристан няма да се даде така лесно за загубата на ИД в Сирия.......само че Ердоган не е вчерашен - ял е попарата на говедовъдите. Да не забравяме че искаха да го свалят и му спретнаха пуч, но Вовата го спаси.

109

К1

преди 6 години

До Анонимен 135турция да не остане само без зъби, че тогава да видим как ще хапе. Без зъби може бибитки да прави на САЩ

108

Анонимен

преди 6 години

Турция ще отхапе от пачето торта, което САЩ си бяха сервирали за себе си.

107

:d

преди 6 години

До АнонименДо коментар 117Колкото гръмнаха Ким Чен Ун ли? НЕ СТАВАЙ СМЕШЕН :d

106

нн

преди 6 години

Турците скоро ще видят американци пред тях. Да видим тогава какво ще стане. Ако пък стане нещо като с руснаците да свалят самолет, да унищожат танк или нещо такова, американците няма да им простят, сигурен съм че ще им строшат ръцете. Американците няма да оставят кюрдите, турците сбъркаха и се надциниха, дрънкат глупости че кюрдите били терористи, ефтини номера на Турция.

105

Българин

преди 6 години

Турция ще отхапе торта само ако Путин позволи.

104

К1

преди 6 години

""ТУРСКИТЕ ИНЖЕНЕРИ НАБЪРЗО ИЗОБРЕТИХА ПЕРФЕКТАНА ЗАЩИТА"" ОХО ХО ХО ХО ХО ХО. БРЯ ТУРЦИТЕ И ИНЖЕНЕРИ ИМАЛИ. ТИ ДА ВИДИШ. СИГУРНО СА ЗАВЪРШИЛИ 3-ТИ КЛАС И ВЕЧЕ СА ИНЖЕНЕРИ. И, КАКВА ИМ Е ЗАЩИТАТА? НАЙ ВЕРОЯТНО ПАМПЕРСИ, ЗА ДА НЕ СЕ УМИРИШЕ НА ТЕМЕНУЖКИ КОНСЕРВНАТА ИМ КУТИЯ КАТО ГИ НАЛАЗЯТ КЮРДИТЕ.

103

хахха

преди 6 години

Немците се убиха да си хвалят Леопард-ите. Вече 10 години въври върлата пропаганда как това е най-добрия танк в света. При предишната си акция, Турция загуби 12 Леопарда, поразени от кюрди с противотанкови оръжия от 80-те. Турция бълха я ухапала за тези танкове, но немците *** газ как им разбиха митовете и легендите на пух и прах

102

PD

преди 6 години

Африн е парче планинска местност от три страни на около 25 км от Турската граница. След което има около 100 км подконтролни от про турски сили, и следват около 300 км граница с кюрдите подържани от САЩ. Диарбекир, по скоро граничи с 300км граница на подържаните от САЩ кюрди. Как стана така, че само в територията на Африн има военни действия?Африн е на пътя, между Турция и Идлиб и Алепо, където Асад успешно се разправя с про турските въоръжени групировки. И не без помощта на Русия и Иран.

101

Анонимен

преди 6 години

Бай ви Тошо им се дървеше.Но тогава зад гърба му бе СССР.