14

уплашен

преди 6 години

Тука край блока всичнки ограждения и пътни знаци са съборени от БМВта. Голяма работа, големи дрифтове. Мен лично ме е блъскало БМВ в задръстване-поради нервен шофьор. Изобшо гледам на марката като потенциална опасност за мен и околните!

13

Анонимен

преди 6 години

Италианско - правилно.Италянско - грешно!

12

Българина

преди 6 години

Няма нужда да плашат на някой за да им каже за успеха на х7? Ще им го кажа безплатно, прилича на евтина китайска реплика от 2000г на нещо.... А по отношение на качеството са на ниво леко над италянското..

11

do 10

преди 6 години

Не, мия стъклата и в свободното си време чопля в интернет.Жегна ли се? Щом в работно време ти отговарям, дали шия седалки? М?

10

До до7 Пристана на и

преди 6 години

Да не би да шиеш седалки?

9

до7 Пристана на исти

преди 6 години

Виждал съм. Нещо повече, работя за БМВ. Ама какво от това? Това не ме прави сляп фен, просто този ОЕМ е източник на доходите ми.А ти виждал ли си продуктовите гами на брандовете на VW?

8

Бен Ган

преди 6 години

В България, най-големите селяни карат БМВ!ФАКТ

7

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 5,Ти виждал ли си продуктовата гама на не БМВ? Имат 8-ет модела освен лимузината.

6

Анонимен

преди 6 години

До АнонименОпа къде започна да сравняваш жабарските коли с немските?!

5

Анонимен

преди 6 години

Там е работата, че БМВ, както и Даймлер имат единствено премиум-класа за цел. В това отношение VW постъпват по-умно, като предлагат всички класове - от най-ниския до най-високия. От Сеат през Шкода и VW до Ауди. От Ауди през Порше и Ламборгини до Бугати. И Бентли.А всички тея модели базират на една платформа и пестят пари за разработка по отделно на всеки от тях.

4

M

преди 6 години

Е чак пък толкова да са убедени, не е здравословно. Освен това те докато наваксват, другите няма да стоят на едно място. Така че ще гледаме, ама нека са по-скромни все пак, че току и след 2020г. тичат след Мерцедес. Ако дотогава не ги изпреварят и от Ауди :-)

3

шофер

преди 6 години

Баварецо е яка кола. Все пак е германска.

2

яЗЕКА

преди 6 години

Първо да преодолеят изоставането си от Лада и после да преследват Mercedes-Benz. Не може да почнеш направо от А група...

1

Щерю

преди 6 години

В багажника на Москвича си имам тесла модел тип "С" (селска)...