20

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Ауууу, всичкият к.урволяк изнасилен и приластен ...От Холивуд до "Господари на ефира".Да се чуди човек да се смее ли или да плаче !

19

Анонимен

преди 6 години

Лъжа! Повечето жени и момичета ,сами се предлагат на богати и с власт мъже!За тях няма значение дали е стар,млад,дебел,слаб,даже ако е стар се радват,че ще могат да го лъжат повече и капризите им ще минават лесно!

18

Анонимен

преди 6 години

Доживяхме да видим справедливост някаква.

17

Анонимен

преди 6 години

Защо ли не виждам тук новината, че един бивш ученик пребил и едва не изнасилил бившата си учителка?24 часа я публикуваха.

16

Анонимен

преди 6 години

за пръв път едно момиче се осмелява да разобличи един сластолюбив стърчок и вие всички я иронизирате...на всички,които го правят им пожелавам един такъв дърт *** да ги "оправи" яко...и в сайта това да бъде новина...на която всички ще се изкефим....

15

има високи цели

преди 6 години

Момичето се е запътило към парламента,професора е искал да мине много тънко.

14

Дядо Нафарфорий

преди 6 години

Грехота е да не си поискаш от такава хубавица!

13

Анонимен

преди 6 години

Тази ще завърши, както всички такива предишни като нея. Обикновено жизненият им цикъл на адреналинки продължава 2-3 години. След това други, по-млади и неомръзнали на спонсорите адреналинки, ще я заменят. И тогава тя ще се превърне в една изхабена, забравена и злобна женица, на която ще й се наложи да работи за да оцелява. И понеже интелектуалното й ниво е отчайващо, а професионални умения няма, ще се сблъска с грозната реалност на реалния живот и мизерията. Няма да тъжа за нея.

12

Анонимен

преди 6 години

Значи прифесорът бил похотлив.А въртиопашката, която заработва с кръгови движения на задните си част и била Майка Тереза.

11

Анонимен

преди 6 години

Не е тайна че адреналин коте заработват и като оро-сти-тутки.Проблемът е че повечето явно е отказал да си плати.

10

Анонимен

преди 6 години

Щото адреналин литература до една са девствени, нали?

9

Анонимен

преди 6 години

Защо ли го е натопила.Ако и беше предложил и една по сериозна сума пари за тази услуга нямаше да има проблеми.

8

Анонимен

преди 6 години

8, хайде да не преиграваме. Ако беше нормално момиче, нямаше да е адреналинка. Не може да си изкарваш парите с задните си части и и да пробиваш в кариерата с креватна гимнастика и после да се правиш светица, че някой ти е посегнал. Варно, че хората в България много изпростяха напоследък, но на мен не можеш да ми пробуташ версията си, все едно колко ще го играеш възмутен/възмутена и какви пози ще чупиш.

7

Аз

преди 6 години

*** *** са по-долу коментиращите, чак се възмутих. Поздравления на Господари на ефира, благодарение на тях такива комунистически *** се разобличават. А и пак благодарение на тях заведеното от *** дело е протекло нормално и разбира се загубено....

6

Анонимен

преди 6 години

Какво лошо виждаш в това секс труженичките да са в университетите? Като станат по - интелигентни ще се повиши качеството на услугата. Аз съм за.

5

Анонимен

преди 6 години

Тази жена изглежда точно за такива неща подходяща, просто професора изтегли късата клечка да го сготвят, иначе тая кака ще напредва в живота именно по този начин, с тези си умения, очевидно е просто..

4

Анонимен

преди 6 години

Адреналинката се е видяла в ситуация, в която се оказва, че тя трябва да плати за изпит. С други думи - няма да й платят за секс-услугите, както е свикнала да се случва. Въпросният професор очевидно е за уволнение, но и въпросната "студентка" е за изхвърляне. Мястото на секс-труженичките е на магистралата, а не в университетите. И да не се прави на жертва. Ако се накичи с тези дето е строшила на таралеж ще заприлича.

3

Анонимен

преди 6 години

Така става като не им платиш на тия меркантилни кифли. Пак добре , че не го е осъдила за изнасилване. Интересно е да разберем как тая непорочна адреналинка се е уредила на тая работа в телевизията? Дали не е по същия начин, по който е искала да си вземе изпита?

2

Анонимен

преди 6 години

Не само жените са подлижени на професорски рекет. А самия рекет е следствие на държавната политика да се назначават "наши" хора без оглед на професионални и морални качества. Бойко трябва да го обесят и за това също. Рибата се вмирисва от главата, са казали хората.

1

Анонимен

преди 6 години

PROFESORA E SGRESHIL PONEGE E BIL OT TRET POL.