18

или руските хакери

преди 6 години

"Ще има ли тормоз над европейски граждани след Brexit-а?"Ако има, виновна е Русия! (е?! кой друг?)

17

ИЗВЪН

преди 6 години

Истина си остава тази, че Англия е била и ще бъде много по-социална държава от България ! Не, че всичко им е наред, но нима на нас ни е ?Не пропадат майки с деца в отворени шахти, инвалидите не чакат подаяния, самотните родители не остават на улицата, безработните не гладуват, пенсионерите не мизерстват... Иначе продажни политици има навсякъде, но в България май са в повече.

16

Анонимен

преди 6 години

За европейските не знам, ама на българските мaйкaта ще им разплачат!

15

qwert

преди 6 години

Живея от 5 години в Англия. Искам да споделя, че в статията няма абсолютно нищо вярно. Даже и тази полска Каша е пълна глупост

14

Смърт Нацизма!55610

преди 6 години

Само така за немци губили война от бритите два пъти никаква Великобритания!Ако много им знае устенцата няколко килотона над Мюнхен Берлин и Щутгарт ще ги отрезвят!

13

Анонимен

преди 6 години

Скоро ще има сигурно и тест по мьек къри-банана акцент. Важното е да звучиш по-убедително от слушащите те и да си показваш зъбите, за да видят, че не си лайми моряк.

12

Анонимен

преди 6 години

Спомням си думите от един документален филм за глобализма,че много хора ще паднат в битката срещу него,много хора ще се борят срещу него,но един ден хората сами ще поискат глобализма.Възможно е,точно това да се случи,за избегнат конфликтите,войната,хората да предпочитат глобализма.

11

Анонимен

преди 6 години

И UK и US са се почувсвали силни в страха си да смачкат Русия, преди да са ги настигнали в новите технологии.

10

Анонимен

преди 6 години

Na nas balgarite po4naxa dani spirat bankovite akaynti bez pri4ina.

9

Анонимен

преди 6 години

Ама хич не ме интересува к'во ще става с тия аз работа в Англия нямам.Европа е достатъчно голяма за да ида в която си страна поискам.Притрябва ли са ми

8

Анонимен

преди 6 години

Брезхит няма да има 1000 пр сам сигорен идва нещо по лошо верваите ми

7

Анонимен

преди 6 години

Да си спретнат нов референдум...оказаха се майстори :)

6

Анонимен

преди 6 години

Не е ли по-добре да се разберат помежду си и да спестят мъките поне на тези невинни хора,не разбирам тази омраза,злоба и никога няма да мога да я разбера,поне по този въпрос трябва да се договорят и разберат окончателно,защото страдат невинни хора и от двете страни!

5

Анонимен

преди 6 години

Аз не знам защо Англия излезе от ЕС,но със сигурност не е без причина,трябва да има някаква причина,за да са взели такова решение.От друга страна харесвам и Англия и Германия.Но мисля,че това което правят са детски истории,защото не само в Англия,а и в Германия се притискат невинни граждани,които нито им знаят конфликтите,нито имат нещо общо с това разделение.Ума ми не го побира,защо трябва да страдат невинни хора,защото някои политици се мразят помежду си.Не е ли по-добре да се разберат и спе

4

Анонимен

преди 6 години

Индопакистанците уютно ли се чувстват под крилото на кралицата-майка или и те не говорят на майчин език в бакалията на джак-изкормвача.

3

Анонимен

преди 6 години

Сами ко не се прецакат друг няма кои да се занимава злоба и завист всеки ден това е вреден манталитет и по тая част да си кажа приятна вечер на всичките ми завистници специален поздрав с шуишана и сладки сънища мили мои

2

Анонимен

преди 6 години

Явно не им стига, че се самоизолираха от нов индо-пакистан

1

Анонимен

преди 6 години

Скоро британците ще искат визи за работа в Европа. Франсетата и германците няма да им простят и ще ги отрежат от европазара.