52

Анонимен

преди 6 години

Къде са доказателствата????

51

НФБ

преди 6 години

Кюрдски те бойци да потърсят сметка на американските инструктори в Сирия и Ирак. ..използвани като пушечно месо. ..

50

Анонимен

преди 6 години

Поредния кьорфишек. Фактите са такива - Сирия напълно унищожи запасите си от химическо оръжие, а наблюдатели за изпълнението на това бяха представители на много страни, включително и САЩ. Ако САЩ твърди, че Сирия има още химическо оръжие, то това значи, че всичките американски наблюдатели просто не са свършили никаква работа и СА ОТГОВОРНИ за наличието на химическо оръжие!!!Между другото боеприпаси с химически вещества доказано се използват от ИДИЛ и Тахрир-Аш-Шам (последните са именно в Гута)

49

Анонимен

преди 6 години

Половината американски томахавки ги търсиха по морското дъно. Ха-ха-ха

48

Анонимен

преди 6 години

Това за газовите атаки много се изтърка. Като онова за химическото оръжие в Ирак.САЩ са царе на фалшивите новини, дори ТРЪМП каза в прамв текст, че американските медии са най-продуктивни в това отношение в целия свят.

47

Зозо

преди 6 години

Кви бунтовници бря, нали Путин победи, три пъти?!

46

Анонимен

преди 6 години

Русия е велика, Крим е руски, свикнаха ли лицемерите в Англия, САЩ и Франция??

45

Анонимен

преди 6 години

Айде стига с американски лъжи.............никой не вярва на лицемерните янки!!

44

Анонимен

преди 6 години

Асад е законен президент на Сирия, свикнаха ли янките??

43

ДЖЕНДАР

преди 6 години

ПОРЕДНАТА СЕНЗАЦИЯ ПОДНЕСЕНА ОТ НЯКАКВИ НЕДОСМАЧКАНИ ДЖИХАДИ...ХИМИЧЕСКА АТАКА В НАСЕЛЕН КВАРТАЛ И САМО 20 ОТРОВЕНИ..ЯКО СМЪРДИ ТАЗИ НОВИНА ИЗФАБРИКУВАНА НЯКЪДЕ СИ И ПОДНЕСЕНА НИ..ДЖИХАДИТЕ СА *** И СПАСЕНИЕ ЗА ТЯХ НЯМА--ВСИЧКИ СА ПОД НОЖА--ИЗБИВАТ ГИ НАВСЯКЪДЕ-САМО АМЕРИКА ГИ ХРАНТУТИ--Я ПО-ДОБРЕ ДА СИ ПАЗЯТ БЕЛОТО ОТ АФГАНИСТАН -----

42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 42За оръжията не знам но Садам го "намериха". Да се готви Асад.

41

РККА

преди 6 години

Химическото оръжие на Афганистан доста добре се пласира в щатите ,но понеже мизерията в стараната след братската щатска намеса доведе да увеличаване броя на маковите плантации ,то проблема минава в мерки за справяне с безработицата...

40

Анонимен

преди 6 години

Еййй, на тия само химически оръжия им се привиждат! А какво стана с оръжията на Садам, намериха ли ги?

39

до 39

преди 6 години

Ти не харесваш демокрацият май,повече ти харесват Ирак и Либия да са ислчмски катуни където забрадени жени крави раждат по десет малки алах акбари и чакат Запада да ги храни,ако не иска ги пращат на лодките към Европа да се взривяват.

38

Анонимен

преди 6 години

САЩ пак са объркали Руанда с Русия )))

37

Анонимен

преди 6 години

Както казваха руснаците за Ирак и ЛибияВече не се знае кой срещу кой е в тези войниТова го направиха вносителите на ДЕМОКРАЦИЯ в тези страни,братята американци.

36

Мишо

преди 6 години

И ко ся, турците погнаха курдите. Няма да има разпокъсана Сирия. Вижда му се края на хамериканското присъствие в Сирия. И понеже нищо не могат да измислят великите американски режисьори аре пак стария сценария с химическа провокация. Да питам ли за доказателства? Или този път извикахте актьори чак от Холивуд, та да е по-достоверно.

35

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 35Половината от "калибрите" изпопадаха по пътя бре, не помниш ли. Улучиха на бай Хасан нужника;))

34

jimmy

преди 6 години

хохохо фашинктон става все по смешен и все по жалък с изтърканите си номера за човешки права:) та те избиха 10 милиона последните 10 години!

33

Анонимен

преди 6 години

До Тръмп 33А знаеш ли, и аз препоръчват "***" НИКОГО ДА НЕ ПРЕДУПРЕЖДАВАТ преди да стрелят! Макар че и от това няма смисъл...предупреждавай, не предупреждавай..."Калибрите" ДОСТИГАТ ДО МЯСТОТО БЪРЗО, ТОЧНО И...ТОЧНО НАВРЕМЕ!!!!