50

Я па я...!

преди 6 години

А такааа, ми сега?

49

Атлантици

преди 6 години

След като България е член на Атлантическият пакт НАТО, това не значи че страната ни трябва да бъде изтривалка и маша на пакта. Не се продавайте и обичайте България. Армията ни е колкото футболна агитка. Бежанците които ни ги пращат вашите господари, няма да служат в армията. България може да е малка и бедна, но винаги е имало достойни хора които да я защитават с чест. Не пречете на тези хора да обичат и защитават родината си. Защото те са патриоти а не такива като вас.

48

гост

преди 6 години

Така нареченият Атлантическия съвет като е против доброволната военна служба да бъдат против закупуването на военни самолети и бойна техника. Нека те поемат грижите за младежи и деца отхвърлени и изоставени от родителите си и от държавата. Защото те са бъдещето на държавата. Избирайте дали да станат войници и да научат занаят и да не стават престъпници, за да са полезни с нещо за себе си и за обществото. Не е най доброто, когато някои ви плаща за да бъдете против нещо. Бъдете хора а не роботи.

47

Анонимен

преди 6 години

Това е поредното тъпо предложение на "патриотите"

46

Анонимен

преди 6 години

До възмутенТи даваш едно много добро предложение. Такова решение ще бъде спасение за много от тези деца.

45

Кирил

преди 6 години

някой май се *** от идеята за военна България, значи решението е правлно, ЗА казарма !

44

Кьорсуфра

преди 6 години

Да бъдат забранени всички Напора,, разни Хелзински,па и тия *** от....къв клуб п.м,,по примера на няколко държави ЕО.Тия същите държави са в Европа и НАТО ама ги забраниха.

43

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно точно, това е мина.

42

Гражданин

преди 6 години

Армия? Нас НАТО и САЩ ли ще ни пазят? А има ли някой влияние на "братска" Турция? А Гърция? А този Атлантически съвет, тази организация пълна с експерти, какви и на койинтереси защитава?

41

Патриот

преди 6 години

Тия предатели от Атлантическия съвет на сатаНАТО само се чудят как да закопаят България!!! Родината ни има нужда от обучена и патриотична младеж, която е готова по всяко време да защитава свободата и независимостта на Родината ни. Тия третополови от сатаНАТО искат да сме слаби и зависими от тях, обаче няма да го бъде!!!Вън сатаНАТО от България!!!

40

гост

преди 6 години

Тези бежанци където ни ги натресоха от ЕС, да им дават работа в трудови войски на най мръсната работа. Може да изградят нови затвори за еничарите защото ограбиха държавата. Затова страната се нуждае от задължителна военна служба.

39

възмутен

преди 6 години

Във Израел служат и жените. Във България трябва задължителна военна служба дори и за жените. Защото когато младежите напускат дом за сираци, нямат занаят и стават наркомани, крадци, просяци, *** и гейове. В казармата може да върнат трудовите войски да ги научат на труд и на занаят. Някои могат да служат в елитни войски.

38

не син

преди 6 години

Егати *** ! За да не им отнемат възможността да ци цат държавата са готови на всичко. Да ви се ра на НАТО и европейските "ценности"!

37

Някой си

преди 6 години

Дано ми найдат пушката,пушката, майко, сабята,и дето срещнат душманинсъс куршум да го поздравят,а пък със сабя помилват...

36

Анонимен

преди 6 години

Като за начало понеже няма пара може поне да почнат с търсенето на отговорност на гласувалите нарязването на ракетите СС-23 и да ги пратят да поработят малко по магистралите На 19 декември със 178 гласа за, 3 против, и 2 въздържал се, Народното събрание взема решение за унищожаването на нашите СС-23 до 30 октомври 2002 г

35

Анонимен

преди 6 години

Прокарайте си закон за частни армии, *** "патриоти",не си присвоявайте цяла България.

34

Анонимен

преди 6 години

Какви са тези ***, *** и национални предатели от ас. Онази мароканска май муна Пасито ли е това? Пфу!

33

До32 кой

преди 6 години

Докато вземате пари под всякаква форма от Европа ще СЛУШАТЕ! Продажниците винаги са били напътствани, а вие сте!!

32

Анонимен

преди 6 години

Ще гоним малцинствата с казарма...защото няма закони и законност в България

31

Кой

преди 6 години

Леле, мале! Поредният евроГГГейски вопъл! До днес никой не ги беше чувал, днес акъл взели да ни дават! Не ви го искаме, имаме си наш! И страната си е наша, ще си я защитаваме както ние преценим! Айде там, от където сте се пръкнали! И си носете вазелин!