72

Tc

преди 6 години

Какво пак ги прихваща българите, които си нямат понятие от икономика и световна политика?

71

scbg

преди 6 години

Краварите и ушанките, каквото и да правят, накрая са в един отбор. Ердо се помисли за велик и че може от него да зависи нещо...от тук нататък турците само ще губят.

70

Анонимен

преди 6 години

FRANCUZITE NE6TO SE VZEHA NA SERIOZNO :))))TA MNOGO IM DREME NA TURCITE KOY KAKVO MISLI I GOVORI

69

Анонимен

преди 6 години

Тея па на кви се праят, кой ги дера за слива бе?

68

Аз

преди 6 години

Кой сега иска заседание на Съвета за сигурност?

67

Анонимен

преди 6 години

Турция - началото на края. Поне имаме ограда с тях. Ще ни трябва, обаче и ограда на север по Дунава. А и по билото на Осоговската. Не мисля, че България трябва да става повече от 8 милиона. Таман се поизчистихме малко.

66

smej

преди 6 години

За пред своите хора Ердоган се прави на велик, но помоли Бойко да му уреди среща във Варна с европейците. Да целуне на скрито ръчичките, от които зависи. И пак да се надуее пред турчулята.

65

smej

преди 6 години

Не исках да се цапам с турски теми, но тази възбуда, обзела част от турското общество е наистина ужасяваща. Това е точно хитлеров синдром. Ще победим с фюрера, той е непогрешим, ние сме силни, другите са слаби...Ердоган ще свърши като Хитлер, но в трагикомичен турски вариант.

64

Билгинай

преди 6 години

.....каза Еманюел Макрон и изпрати още френски войници в независимите държави Чад,Мали и Централно Африканската Република.....

63

James

преди 6 години

нека да освободят и източна румелия от еврогейска окупация!

62

Анонимен

преди 6 години

Заглавието е много странно, бих казал неграмотно. Кой кого е притеснил? Излиза, че Турция иска заседанието на Съвета за сигурност.

61

Анонимен

преди 6 години

Sdelka s Rusia - te vzimat iztochna turcia, zapdana se vrasht an Garcia i Balgaria. Rashite poluchavat 1000 si bian. Izlaz na Sredizemno more.

60

Анонимен

преди 6 години

А С "ОПИТИТЕ" В туркия КАКВО СТАВА??????????????????????.Aми вървят си. Докато има опитни "зайчета" от булгapистан ще продължават "опитите."

59

ФРОЙД

преди 6 години

А С "ОПИТИТЕ" В туркия КАКВО СТАВА??????????????????????

58

Анонимен

преди 6 години

Пак ли зареваха за брадатите?!? Аман!

57

анонимен

преди 6 години

нато да не блее а да деиства заформя се втори сев кипьр хиляди избитикюрди и това в 21 век сега видяхте ли че турция няма работа в европа

56

Анонимен

преди 6 години

турция е неоосманистко котило. турчин кожата си мени, но нравът, никога.

55

Solar Power

преди 6 години

Умна умна колко да е умна ? Същото мога да постигна с pi2 у-во за смешни пари. А и подобна атака може да се направи с един дрон от 10 бона.Ниииищо сложно и ново под слънцето. Лошото ще настъпи когато влезне AI в действие. И познайте кои глави ще паднат първи :) На най хай хай тех с най-много въоръжение. Включвам и турция и америка и русия ....Ей такива бедни страни като нас ще са от последните живи...

54

Сюлейман

преди 6 години

Браво на Ердоган, човека има топки

53

допълнение кум 56

преди 6 години

Пророчество на Паисий Светогорец: Пред нашите очи Средния Изток ще стане арена на война, в която ще вземат участие руснаците. Но Турция ще претърпи поражение. Турция ще бъде разрушена от нейните съюзници. Турция ще бъде унищожена и изтрита от картата завинаги. Страната ще бъде разделена на три четири части: гръцка, кюрдска и арменците ще вземат свои земи. Времето вече провежда своето обратно броене.Това е писано преди 30-на години от Паисий Святогорец, монах в Света гора.