77

Факт!

преди 6 години

До АнонименЕ ква да е германия бе като губи всяка война която на всичкото отгоре сама почва чрез агресивните си неуравновесени действия.Не знам как даопуснаха даже отново да стане първа икономика в Европа трябваше да я сринат до основи и да засадят картофи отгоре!

76

Анонимен

преди 6 години

НЕ Е НУЖНА КОЙ ЗНАЕ КАКВА КОМПЕТЕНТНОСГ, ЗА ВИДИ ЧОВЕК, ЧЕ ПРИВАТИЗАЦИЯТА ЗАГРОБИ БЪЛГАРИЯ.Трябва да си много обвързан с мафията, за да твърдиш обратното.

75

SpaceX

преди 6 години

Абе аз съм свидетел на това,което ти пиша,бях на около 18-20 години,когато се случи голямата катастрофа с приватизацията пред очите ми.-----------------------------Бил свидетел малък си мой човек и няма как да знаеш

74

Анонимен

преди 6 години

За Меркел и Шулц е ясно, но не мога да разбера какво му харесват германците на този Габриел? Нали той се оттегли заради катастрофалния рейтинг на партията си и се надяваха Шулц да го вдигне?

73

Анонимен

преди 6 години

До ФактВ момента не се решава във Вашингтон, всъщност Тръмп и нанася удари под кръста с цел точно да я свали. По принцип Германия е окупирана държава, но тъй като самият Тръмп не контролира съвсем нещата в САЩ, силата на окупацията е намаляла. Германците могат да се съюзят с Тръмп срещу "окупаторите"

72

Анонимен

преди 6 години

Цената е гражданска война в Германия. Твърде висока, но няма друг начин да свалят либералната диктатура.

71

bih kazal

преди 6 години

Германия - Сигурно бъдеще с Меркел и Шулц! Германия най-развитата икономика в Европа! Россия - безвъзвратно изостанала суровинна база!

70

Анонимен

преди 6 години

До ФактАма работата е там,че цяла Европа намрази Меркел,заради поканата на емигранти и налагането на емигрански квоти и сега ако Шулц повтори тази грешка,дори и да има силно рамо отвън,хората ще го изхвърлят,самото население ще го изхвърли,а от това нямат полза нито той,нито хората зад него.

69

Факт

преди 6 години

Дали Меркел ще си замине,не зависи от нея,от собствената и партия,от социалдемократите и дори от избирателите!Всичко се решава във Вашингтон и не е проблем да бъде наложено чрез Канцлеракт(може и друго да е името,но има такъв договор,според който канцлерът ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се одобрява от САЩ).Добре известно е,че Меркел е зомби на Обама(Сорос),а Тръмп(Ротшилд) ще иска да има свое начело на Германия.Така че....Германия може да е икономически колос,но е политическо джудже(извън ЕС),победена държава.

68

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАбе аз съм свидетел на това,което ти пиша,бях на около 18-20 години,когато се случи голямата катастрофа с приватизацията пред очите ми.

67

Анонимен

преди 6 години

Шулц не харесва ограничителната политика за емигрантите,но ще повтори грешката на Меркел и с това ще срине партията си.Ако той продължава да приема емигранти,Алтернатива за Германия ще набере голяма сила.Или трябва да се съобразяват с гражданите си и исканията им или гражданите ще ги изхвърлят от политиката.

66

Анонимен

преди 6 години

66 Господине поста ви е изключително некомпетентен , нямащ нищо общо с действителността , но това са рисковете на обществената трибуна, могат да се упражняват всякакви.

65

Анонимен

преди 6 години

До SpaceXГлупости,приватизацията закри стотици хиляди работни места и си загубихме пазарите в чужбина,затова държавата се срина,нямането на работа роди и мизерията,емигранската вълна,демографската катастрофа и всички останали последствия

64

SpaceX

преди 6 години

63 Една от причините все пак да се развиваме през тези 10 години е че на времето беше направена приватизацията , имаме частна собственост и пазарна доколкото у нас може да бъде за сега пазарна икономиката . Ние вървим напред но можехме да вървим с по-бързи и с по големи крачки напред . Преди 10 години бяхме ПРЕД Румъния днес сме СЛЕД Румъния в развитието си . Но вижте какъв протестен митинг правят тази вечер . Колко хора идват на нашите протести.

63

SpaceX

преди 6 години

Току що прочетох и третата статия в Медиапул на Иван Костов която е анализ на приватизацията 1997-2001 . Препоръчвам ви я да ги прочетете и трите статии . Дават аргументирани отговори на много въпроси включително и на обичайните най-щекотливи като приватизацията на Кремиковци и Балкан. Разбиват много митологеми тиражирани по пеевските медии и тук.

62

АНТИ

преди 6 години

До SpaceXХората се страхуват от хиперинфлация, щото всички патихме.Обяснявам им за Валутен борд, но и на него нямат вяра на 100%.Тъкмо са се закрепили финансово и се страхуват от фалит.

61

SpaceX

преди 6 години

61 Та КТБ избуя и се разви по времето на ГЕРБ . В КТБ си държаха сметките си всички държавни фирми и организации . Добре че беше служебния Премиер та поне част от тях бяха спасени овреме .

60

АНТИ

преди 6 години

До SpaceXОт провинцията съм и казвам ти, купуват се категорично повече от 100 000 гласа.Безспорно и мои познати са гласували за ГЕРБ, "за да не дойдат банкови фалити и купонна система" !Не мога да ги съдя.

59

SpaceX

преди 6 години

Казвате администрацията гласува за него . Значи българинът на това е доволен . Да има някаква държавна или общинска работа , да му плаща държавата осигуровките да има 30 дни платен отпуск и да вегетира . Такива са му целите . Толкова иска и толкова му дава Цветанов . Друга една немалка част от българите се издържат от Обществените поръчки и изобщо не ги интересува корупцията , важното е да са в хранителната верига .

58

Анонимен

преди 6 години

От половин месец съм в Днес, но вече разпонавам на- отявлените ***, "АНТИ" е един от най-преданните кремльовски ***, заедно с още двама- трима клонирани с по 10-тина IP-та от които с слагат плюсове и минуси.