19

Аз

преди 6 години

До Даниела 17, Здравей Даниела!Ти на какъв език си мислиш,че пишеш?Ще ти подскажа-на шльокавица.И да-наистина е срамно да се наречеш БЪЛГАРКА.

18

1

преди 6 години

До АнонименАко обичаш, пиши така, че да се разбере, какво искаш да кажеш!

17

Анонимен

преди 6 години

Жалко за дете то но да не забравим че не само от млцеството имат такива цеца и маги отбласки и недеи те веднага за пари да пишете първо се замислете приятели има ите малко милос на ли в една дьржава живе м

16

1

преди 6 години

До DanielaПо принцип няма значение от какъв произход е детето, а как са се грижили родителите за него! Не може да правиш деца на "конвейр", да ги отглеждаш в мизерия само и само да вземаш "детски" , да заведеш някое в болницата в безнадеждно състояние и накрая да обвиняваш лекарите! Трябва да има затвор за безотговорни родители!

15

Daniela

преди 6 години

Tozi racizam go ima samo v bg.nikade drugade kakvo e znachenieto kakav proizhot e deteto ako e vasheto lalvo shte napravite be.ta tova e dete i dori danee dete e chovek a ne jivotno kato vas ot takiva prostaci kato vas mee sram da kaja che sam bulgarka.uuuuuh sas prostotiqta i alchosta i zlobata shte si umrete.

14

Анонимен

преди 6 години

Жалко за детенцето,но за тях по важно е , че няма да вземат по 960 лв. за ТЕЛК- а на детето.

13

и защо в България е

преди 6 години

така? Има ли закон, или е самодейност? Итал.- zingaro, англ.-gypsi, испански-gitano, руски- цьиган.Нищо обидно няма.Римляните- от Рим- романи трябва да негодуват.Там *** са дзингари. Как ще им викат РОМИ??!!??

12

ДНК

преди 6 години

Тия са само роднини по знатна линия...Не ми се мисли ако цялото родословно дърво се емне към болницата...

11

пират

преди 6 години

Йо хо хо и 40 бутилки ром ...

10

1

преди 6 години

Джипситата не плащат нищо, но имат претенции за всичко! Ако ще им отпускат помощи, то трябва да е под формата на купони, никакви пари на ръка, защото се изпиват!

9

Анонимен

преди 6 години

древните гали от остров ман не му осигурили добри условия на живот, после лекарите им виновни. Това дете да стигне до това положение е недохранвано и живяло на студено. Полицаите да ги посъветват или да ги дадат на Ромския Хелзински Комитет да се грижат за тях.

8

Анонимен

преди 6 години

А ясно... щом има тълпа шведи в двора, няма какво повече да се обяснява.

7

Анонимен

преди 6 години

Хе, РОМИ! В Румъния, Парламентът на специално заседание ОТХВЪРЛИ измисленото наименование "РОМИ" на тоя етнос и ОФИЦИАЛНО потвърди истинското, хайде да не го пиша, знаете го, да не ме изтрият пак. :),

6

Анонимен

преди 6 години

"4-годишно дете почина в разложката болница:---Голяма новина. През това време "родителите" са работили върху следващото. Сега са събрали цялата махала да протестират. А, иначе домовете за изоставени деца са пълни само с ***, правени на 3-тата мастика. Гнус!

5

разложение

преди 6 години

То цялата държава се разлага, не е само Разлог.

4

Анонимен

преди 6 години

Ромските наглост, терор и безобразия минават всякакви разумни граници!Не знам до кога тоя *** народ ще търпи, но ако спешно не вземе някакви мерки, след време ще е безкрайно късно!Вече, както виждате, е опасно дори да си изпълняваш служебните задължения в тази държава

3

Анонимен

преди 6 години

Докато по медиите ги наричате РОМИ - така ще е !Това го пиша постоянно и постоянно ми трият коментара !!!!

2

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2Асеновград, Гърмен, Катуница, Раднево...още да изброявам ли?

1

Анонимен

преди 6 години

Бог да го прости Детето !вижте ги ромите -събрали се за респект на "белите" кога българите ще се съберат 40 човека за едно българче ?единни са ромите ,затова си живучкат добре