92

Боби

преди 6 години

До Анонимен 93по принцип си правно все пак може да се направи дрон с твърдо забита програма в неговия електронен мозък - ниакакво реб не може да му повлияе тогава, но пък от друга страна никаква гъвкавост при изпълнение на мисията.ЗАРК Панцир доказаха че наистина са Щита на Руското ПВО

91

Мартин Задека

преди 6 години

Туркия ке падне!Ке падне и Русия, оти си дава ракетите не къде требе, а баш на най- върлио си душманин, дека му се прай на съюзник, ама хак да им е на ушан ките!

90

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 83 Народа на Русия живее в мизерия, а се отделят огромни средства за безмислено въоръжаване с единствената мисъл: Я ни вижте ние кои сме! Е видяхме ви , голтаци с мания за величие. Ето едно престъпление срещу собствения си народ.

89

Я гледай....

преди 6 години

Само китайците да не използват тези С-400 срещу Русия.Нещо много и утесня територията , а Русия има много в излишък.

88

Анонимен

преди 6 години

До Боби /64/Според един американски генерал янките трябва да възприемат руския начин за борба с дронове - чрез РЕБ, а не с ракетки и скорострелни оръдия.

87

Анонимен

преди 6 години

До Тиква 91какъв е смисълът?

86

Анонимен

преди 6 години

Глупости!

85

Тиква

преди 6 години

Китай си купуват ракети за да ги разглобят и да започнат после собствено производство.

84

Анонимен

преди 6 години

Браво Москва!

83

Ваня

преди 6 години

До С400-51: В Сирия С-400 охраняван само двете военни бази! А не ЦЯЛА Сирия! Затова Израел вършее , както си иска !

82

Анонимен

преди 6 години

Аман от глупости.

81

Анонимен

преди 6 години

Всяко оръжие има своето приложение. Разбира се трябват и елементарни евтини ракети срещу по-несъвършемтни самолети.

80

Боби

преди 6 години

До Hafen die WahrheitПопадаш в капана на тъй наречените ФЕЙК НЮЗТехнологията е следната - блогер или незнаен сайт пуска нарочна новина Пример: Сталин е утепал за 30 години управление 100 милиона от своитеТова нещо започва да се цитира с или без препратка към все по-посещавани сайтове и агенции и най-накрая се подема от големите акули на които аджеба им трябва и те са го създали като Ройтерс другиреално няма нищо общо с реалността за да е вярно всяка СССР жена трябва да има по поне 6-7 деца

79

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Боби и 84,Аз не обвинявам и не съдя никого. Също така не мога и не искам да култивирам никого. Който закачил, загачил.До 82,Не не съм врачка и не питая светли чувства към хора които заблуждават- "die 50 reichsten menschen der welt"-Made My Day - в тубата!

78

Анонимен

преди 6 години

До Hafen die WahrheitЕй ,като не искаш да си приятел си оставаш само сладур.Я кажи на обществото тук в какво обвиняваш Путин.Понеже казваш,че е извършил много престъпления,разкажи ни за едно.

77

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Куб,Бук,Оса,Тор,С-200,С-300,С-400 и още поне 5-6 комплекса които не съм изброил,са върхове на ЗРВ в световен мащаб.Дилетантите могат само да си чоплят...носовете и да...цъкат с език,но това е реалноста.Включете си по видеообмена рекламни филмчета за тези системи и гледайте.Това не е страшно...въоръжение,това е...симфония,музика за очите и ушите,музика,която може да порази с...гръм,като бога на гръмотевиците Тор,всеки агресор по въздуха.

76

Анонимен

преди 6 години

КАКТО И ОТКЪДЕТО ДА ГО ГЛЕДАШ, ВСИЧКИ АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТИ ОТ ПЪРВИЯ ДО ПОСЛЕДНИЯ СА УБИЙЦИ.ЕДВА ЛИ ИМА СТРАНА ПО СВЕТА, КЪДЕТО АМЕРИКАНЦИТЕ ДА НЕ СА УБИВАЛИ.

75

Боби

преди 6 години

До Hafen die Wahrheit"Това, че Путин е не просто голям, а най-големият терорист е доказан факт!"Покажи го този ФАКТ а за САЩ знаем Колко Военни кампании са Участвали горе долу какви жертви има сред военните и някаква оценка за съпътстващите ЖертвиЗнаем в Кои Страни са Организирали Цветни Революции и каква като минимум от Анархия до дейсвия граничещи с Геноцид примерно унищожаването на"Братята" в Египет

74

Сандо

преди 6 години

руснаците имат ракети - продаваткитайците имат пари - купуватзапада и сащ имат очи и глави на раменете - гледат и мислят кво означава това за тях

73

Анонимен

преди 6 години

Ми що не купуват Пейтриът?Дори тУРЦИЯ - ЧЛЕН НА НАТО се отказа от тях??