77

Анонимен

преди 6 години

Ако залавяха всички престъпници затворите нямаше да стигнат, трябваше да хрантутим и разбойниците. Да ги оставят, те ще се избият, народа ще се редуцира, по-добре ще стане.

76

Мирчо

преди 6 години

До МагиЗа съжаление няма да се откажат. Знят колко е сладко и ще започнат нас да "подстригват" - особено като знаем какъв овчедушен народ сме. :(

75

До коментар 62

преди 6 години

Аз не съм червена, но и от гроб не съм. За мен всички партии, които са били на власт, са за Пиночет. И да мълчиш, защото най-вероятно си се облажил покрай ГРОБ! Защото само такива ги подкрепят! На последните избори ги подкрепиха милион 114 хиляди. Махни близо милион админстрация, остават такива като теб.

74

Маги

преди 6 години

Съгласна съм с професорът. До година-две, евросубсиите ще спрат напълно. Тогава и гробаджиите, ще се откажат от властта. Докато настъпи моментът, да се избиват. Всички честни бизнесмени друго не заслужават. Скоро, поне още трима ще се пренесат в отвъдното.

73

А бе

преди 6 години

Няма страшно-поръчковите убийства са на обичайното (високо) ниво.Обаче какво топли това раята-тя е подложена на поръчков геноцид от същите тези,дето спорят за бизнес-място под слънцето на България...

72

Анонимен

преди 6 години

С едни ейтакива фондове в Попово откриха завод за мебели за 4,5милиона лева....чак президентството ни го откри щото е си.*** и *** с червения кмет на умиращият град.Плащат осигуровки на минималната а останалото в пликче.Не че има неквалифициран сума в пликчета се...Тоя месец хората са взели по 400 лв.заплата....Та те така за бивши мутри и сегашни бизнесмени.....Главата много миризлива...

71

Защо не опитаме?

преди 6 години

Ако на следващите избори не гласуваме, като протест. Ще гласуват само те и мутрите можеби. Как ще се легитимират пред Европа?

70

Анонимен

преди 6 години

SPEZIALNO ZA UBIISTVATA I PRESTAPNOSTA SI BESHE I PREDI EVROSAYUZA

69

Анонимен

преди 6 години

До бай Англичаните са умни хора.Аз си мисля,че неслучайно се исулиха от този евросъюз,може в началото да им е трудно,но после ще са по-добре.Днес точно един такъв филм гледах за държавите от южна Европа и Гърция,изправи ми се косата.Гърците и другите южни държави нямат никава вина.

68

балони

преди 6 години

Колкото по-рано спрат фондовете, по-добре. Това е един балон, който надуваме вече 10 години от приемането ни (да не кажа и повече ако броим и предпресъединителните фондове). Както всеки друг финансов балон, колкото се надува повече, толкова повече боли като се спука... Ние икономика нямаме извън тия милиарди, които се наливат в правилните и послушни фирми.

67

Анонимен

преди 6 години

да ги стрелят,никой не ги жали.Каквото повикало,това се обадило,тези милиарди къде смятат да ги носят:)

66

Анонимен

преди 6 години

ТИКВЕНИ РАБОТИ !

65

петър

преди 6 години

По-точно : наближава вота на недоверие - засилва се дестабилизацията , това са си старите партизански номера !!!

64

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименГерберче, тогава се създаде СИК, сиреч и Бойко методиев Борисов, м-да. Плюем ние, плюем;)))ПОмниш ли, какво каза, професора Христов за такива като тебе. Поне си мълчи, като си ***, не се излагай!

63

Констатиращ

преди 6 години

" "Много мутри от края на миналия век в момента са станали бизнесмени и все още не са забравили как се разчистват сметки. Затова и престъпленията сякаш рязко се увеличиха", уточни Ташев."Да не забравяме, че участват и в управлението на страната също!

62

Циник до 52

преди 6 години

"До Анонимен 38Прочетох. Никакво разкритие не открих в статията му. Липсва причинно- следствена връзка между Италия- семейството- убийствата- Росен."--------------------------------------Друго не откри ли?Каква причинно-следствена връзка ти трябва?Милицията - я откри!Педофил убива 44 годишната си любовница, че не му дава ключовете за богаташките къщи, които чисти...избива останалите ЗА ДА НЕ ГО ТЪРСЯТ...и ликвидира кучето за разнообразие..Наивниците не свършват

61

Анонимен

преди 6 години

Брюксел знае ли, че еврофондовете са свършили или титана на мисълта на Николай Радулов трябва да ги уведоми? Най-обичам когато *** коментират "компетентно" далечни от тях теми.

60

Кратун

преди 6 години

А всъщност смисълът на еврофондовете е да се ускори икономическото развитие на страната и да се навакса разликата с другите. Но в Б-я се впуснха да "усвоява" кой как може, без да се мисли за развитието на икономиката. По този начин беше ограбено и бъдещето на нацията, оставяйки я в разруха.

59

Анонимен

преди 6 години

Гледам много червени *** плюят ГЕРБ. Типична българска черта, да гледаш в канчето на съседа. Най-много поръчкови убийства станаха през времето на червените мафиотчета. Всеки ден имаше застрелян в София. Тогава създадоха ВИС и СИК, които и до сега на може да ги спрем. А парите на България излетяха в куфарчета на кредитните милионери, докато за народа нямаше и зърно (за справка Виденов).

58

Анонимен

преди 6 години

Мафията в Бг си има държава!А, един от законите на мафията гласи " Пари, нема - действайте"Да му мислят "овцете" останали в кошарата Бг!