14

до14

преди 6 години

по добре измрели пат ки отколкото почернени семейстеа ( микре колко ли..) , аман от зелена мафия

13

Крадат милиарди

преди 6 години

МАГИСТРАЛА ХЕМУС от ЯБланица до Шумен заплашва с тежки увреждания климата на огромни региони.Засяга Важни охранителни биосферни резервати по трасето.СЕверна БЪлгария е със Затихващи функции заради НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ НА ВЛАСТ В СОФИЯ.Обезлюдени с а огромни региони от ВИдин ДО Варна включително..

12

ИМА пътен данък

преди 6 години

Във Нагло високите ограбващи цени на горивата има включен ПЪТЕН ДАнък и ЕКО ТАКСА.Продажбите на тежко терористични холограмни оръжия са абсолютно ЗАБРАНЕНИ.Арести за НАГЛИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ МИНИСТЕРСТВА И ВЕДОМСТВА..Лепенето на предни стъкла на отвличащи вниманието на водача стикери е ЗАБРАНЕНО.

11

X

преди 6 години

Ем дано стане елетронна, писна ми с шпатулата да махам всяка година, същото да направят и ГО, ГТП...стига с тия стикери. Чукват ти рег номер и всичко си лъсва от базата данни - какво си сключил, кое не си

10

Георги

преди 6 години

Камиони и автобуси съсипват пътищата, а плащат хората с леките коли ......Е да бизнесмените не обичат да дават пари за данъци, такси, заплати.... на за месец на Бали...... абе Бали им ***....

9

Анонимен

преди 6 години

А не може ли винетката да я плащаш само когато я ползваш? Качваш се на магистралата и ти се включва брояча за винетка, слизаш и ти се изключва, после на края на годината ти се изчислява колко часове си карал по магистрали, преобразува се в дни и си плащаш реалната стойност.

8

до гогата

преди 6 години

като гледам под *** какво разбираш просто не завиждам на жена ти, голямо къпане пада в леглото.

7

гогата

преди 6 години

Те затва се викат полюцай, иде от полюция,щото като видат зор и опикават гащите.

6

гогата

преди 6 години

До Анонимен Ти па, язе полюцай да праи минетка, още не съм видел.

5

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2 Приятел ако имаш две коли , двете едновремено ли ги караш та да имат и двете винетки? Прав е човекът независимо дали е полицай или не.

4

Анонимен

преди 6 години

Нема да ни стане по добре , така е измислено, че да ни е по зле, по скъпо, по трудно, да се пълнеят нечии джобове щото други да живеят в супер лукс.

3

до2

преди 6 години

що да ги не ме.сти бе, ти три коли едновременно можеш ли да караш, не. Е кво е значението с коя търкаш магистралата щом са леки автомобили. Иначе излиза че винетката си е просто един скрит данък пивсеместен.

2

Ясно ни е...

преди 6 години

По-удобно и по-изгодно за гражданите няма да стане.

1

гого

преди 6 години

за какво рипате за тез е винетки, ще ви ги набутат поне на 120 кинта, ама нали били електронни