12

Анонимен

преди 6 години

Отличен футболист, но като всеки бразилец не успя да се развие на макс. Удари го на живот рано и замина на долу. Манталитета им ги прави добри , но и той ги проваля после , като видят парите.

11

До Веско от 3

преди 6 години

Веско,гледал съм Пеле и Гаринча ,Ди Стефано и Хенто ,Боби Чарлтън и Боби Мур,Шнелингер и Зеелер,а ти ми говориш за 80те години .На 70 съм-1948/ и всичко това съм го гледал вреално време.Но тук става дума за Роналдиньо,а не кой какво е гледал и видял. М/у впрочем помниш ли Муртаз Хурцилава и Реваз Дзодзоашвили-видни рендета от СССР/майтап бе/,ама и тях съмгледал,както и всички големи от 1955 до днес.Бъди здрав.

10

Дядо130

преди 6 години

Един от последните легенди които играха за футбола а не за парите

9

Веско

преди 6 години

До На добър път!Ех, ако пък беше гледал Зико, Фалкао и д-р Сократес...

8

Грую

преди 6 години

Браво на него !!! Поне не е като Бербатката да се излага за пари

7

Анонимен

преди 6 години

Огромно уважение за тази легенда.Наистина беше удоволстие да гледаш играта му.Все едно беше вчера Световното 2002 в Япония и Корея...

6

Жоро

преди 6 години

Великан! Един от най-добрите играчи, които съм гледал...да е жив и здрав!

5

Цецо

преди 6 години

До На добър път! 3Много си прав, истинско удоволствие бе да го гледам, един от последните магьосници във футбола! Да е жив и здрав!

4

Анонимен

преди 6 години

Тоз шебек още ли играеше ???

3

На добър път!

преди 6 години

Беше удоволствие да го гледаш.Играеше със сърце и фантазия.Личеше му че изпитва радост от играта,за разлика от един който изпитва радост от парата.В Барселона беше неудържим и правеше уникални неща а взе под крилото си и Меси..Какво чудо бяха.Сега като гледам как надуват ,,балона КР. Роналдо"се чудя колко много правят парите и рекламата а не реалното мнение за даден футболист. Роналдиньо,Феномена Роналдо бяха футболисти а не манекени-лакоми и зализани.

2

Анонимен

преди 6 години

Тоя забатия жив ли в бре

1

Анонимен

преди 6 години

BRATA NA RONALDINIO I NASHIAT PEVEZ SA PARVI BRATOVCEDI.