10

Още по анонимен

преди 6 години

До Анонименняма българска дума за момента това си е термин/название на течение в изкуството.Ти като си толкова по българските думички на смартфона си как казваш умензвук или умен далекозвук. Трябва да приемете че някой думички няма как да се преведат правилно най-известния пример е опита с драсни-пали-клечица. А колегата И.Б. дето се е опитвал да го преведе с речкика - ти виждал ли си на живо мапинг, ако не си виж, ще ти стане ясно.

9

123

преди 6 години

Еми който го може, си го може. За каквото и да си говорим, това е готино. А са се смяли, защото са разбрали, че не сме примитивите, за които ни мислят. Това повдига много въпроси, на които няма да им харесат отговорите.

8

Kоста

преди 6 години

Защо не им покажите на гостите нерегламентираните сметища изникнали като гъби навсякъде,ромските квартали без нито една законна построика,свободната търговия в ромските квартали без касов апарат,регистрирана фирма и т.н,мизерията в болниците,скапаните и разбити пътища и улици,прираста на нацията и много други"красоти"на 3D.Да не забравите и обезлюдените села,разграбени къщи,и бетонираното Черноморие.Запознаите ги и с велики български "бизнесмени и земеделци"от времето на прехода както и настоящи

7

Анонимен

преди 6 години

Мапинг е вид сексуално разстройство при, което мъже-травестити си падат по жени.

6

Анонимен

преди 6 години

Такъв речник да си купи автора на статията и да преведе на български!

5

И.Б.

преди 6 години

В отговор на Анонимен 1:показват се карти в три измерения. Можете да си купите английско-български речник за по-удобно. Поздрав.

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3 Триполовогеиците , още по тихо !

3

Зрител

преди 6 години

Страхотно медийните маймунки от МП отново откраднаха проект от западен артист и се хвалят с него. Докога в България такива медийни "звезди" ще генерират copy-paste култура преименувайки това като ползвали сме го за референция. Ако искате да видите оригинала потърсете VAN GOGH ALIVE THE EXPERIENCE

2

вече няма

преди 6 години

Щото ние сме еврогeй...пърдом...европейци!

1

Анонимен

преди 6 години

"Мапинг" оффф няма ли българска дума за това