10

Анонимен

преди 6 години

Ако попаднеш в Пирогов още от входната врата почват да искат пари и така до края. Трудно е да се прецени кой крив кой прав .

9

Анонимен

преди 6 години

Тя обясни още, че протестите в "Пирогов" са прекратени, защото е имало подобна молба от Министерството на здравеопазването, а не както директорът Стоян Балтов твърди, защото той се е разбрал със синдикатите. По думите на Николич, след това е започнал "лов на вещици. Директорът не е Стоян Балтов, а Асен Балтов.

8

реалист

преди 6 години

Точно такака геЙберисти, пипайте с твърда ръка. На ли си имате миснистерска болница, пука ви за Пирогов.

7

Дедо мъди

преди 6 години

Герб уволниха или изгониха всички читави доктори в Пирогиов сега там останаха само отчаяни които трябва да доживеят до пенсия!

6

това е

преди 6 години

Шефа на Пирогов започна да чисти лекари,сестри,санитарки който бяха превърнали болницата в място за печалба и изнудваха болните и се започна голям вой,от мафията с белите престилки....

5

до 13

преди 6 години

Не ми обяснявай точно на МЕН! Правя го на въпрос, защото в подзаглавието е написано главната, а после в материала старша! Преди да пишат да се информират! А що се отнася за редовната смяна, е, имаш много здраве! Беше. Поради недостиг в много отделения старшите сестри въртят смени, като стой та гледай. Даже и нощни!

4

Ганчо

преди 6 години

Не се учудвайте в Пирогов ще се лее кръв и всички непослушници ще си отидат, макар че са добри лекари. Добри но непослушни и мътят водата на ръководството и на здравната каса . Това се казва репресия и при Тодор Живков никой не е смеел да вдигне ръка на лекар, камо ли да го уволни. Това сега се казва ДЕМОКРАЦИЯ И ЕДНОЛИЧНА ДИКТАТУРА .

3

13

преди 6 години

ДО ХМ - коментар 1!ГЛАВНАТА МЕДИЦИНСКА сестра е - Е НА ЦЯЛАТА БОЛНИЦА, старша медицинска сестра има по 1 - във всяко отделение, тя е на редовна смяна всеки работен ден, изготвя графици, лекарствени табели, отговаря за организацията на работата на сестрите, на нея са подчинени и санитарите в отделенията.

2

Анонимен

преди 6 години

Изгонване ги грози всички които клатят стабилността на суджука. Трябва да не виждат кражбите, далаверите и заобикалящата ги мърлящина. В пирогов болшинството от виреещите са много добри кавалджии.

1

Хм,

преди 6 години

та значи между главна и старша сестра има разлика!