265

Барин

преди 5 години

Зависи как ще стане трансформацията. Да не стане така, че заради закръглянето народът да обеднее или стока, която струва 4 лева да премине в 4 евро. Счетоводителите ще преизчислят заплатите, но търговците, складовете, проиаводителите надали.

264

Анонимна

преди 6 години

Сменете валутата от лев на евро, когато минималната заплата стане 4000 лева! Без това цените по магазините са почти европейски.

263

невзрящ

преди 6 години

И сега всички цени в България са европейски.Плащаме с левове, ама цената е европейска! Баламосвате хората на БСП. Но те могат да питат внуците си за истината.

262

niki

преди 6 години

Престанете да лъжете хората, нищо няма да се промени.

261

ели

преди 6 години

До АнонименПатко, хората ти казват, че цените за потреблението, ще станат двойни. Какво не схвана, т.е, ако месечно изкарваш в момента с 1000 лв, след въвеждането, с тези 500евро, ще ти стигат за 15 дни. Ако пак не си схванала се гръмни!

260

Анонимен

преди 6 години

Това е без значение,дали ще бъде ЕВРО ,ДОЛАР или БИТКОЙН,или някоя друга конвертируема валута.При положение че ГОЛЕМИТЕ законодатели от КОНСТИТУЦИОНИЯ СЪД,са позволили или узаконили,на РАБОТОДАТЕЛИТЕ да забавят заплатите на тези КОИТО са им гласували доверие.Тоест на обикновения човечец.Мисля че с това решение,ще се увеличи корупцията ОЩЕ ПОВЕЧЕ.НАЛИ се сещате какво следва.

259

Трак

преди 6 години

Истината е , че приемем ли еврото БНБ вече няма да може , да покрива далаверите на родните олигарси и те ще хапнат дръвцето.Най голямата родна банка се държи по документи от безработен кипърец.Е няма такава наглост дори и в Русия.

258

трите прасенца

преди 6 години

Ами по закон в много държави, за да искаш да търгуваш нещо, искат част и то не малка от това нещо, да се произвежда там.

257

Анонимен

преди 6 години

Не се сещам.помогни малко.

256

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

България се държи умишлено извън ЕВРОЗОНАТА в угода на мафиотите-олигарси, които при въвеждането на ЕВРОТО у нас ще изгубят контрола над левовите потоци, а от там и върху икономическите механизми в България. Далаверата с обезкръвяването на Българската икономика ще секне, а Европа не иска да се лиши от облагодетелственото си положение спрямо нас.От статията с изненада разбирам, че Еврото е като кост заседнала в гърлото на мафиотите-олигарси.

255

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 270Защото по закон (сети се кой е платил да е такъв закона) в България за да внасяш горива трябва да има складова база, на която изискванията са така написани, че единствено Лукойл отговаря и следователно ако искаш да внесеш гориво в България, трябва да го съхраняваш в на Лукойл складовете.Алтернатива има, но първо да изметем съветската гнилоч от прекрасната ни държава.

254

Кики

преди 6 години

За България няма да е добре ако приеме Еврото,ще стане мазало

253

Анонимен

преди 6 години

И ь какво ще мръднеш като няма с какво да заредиш колата.С талигата ли.

252

Анонимен

преди 6 години

От умниците към умника.Живеем във времена на демокрация.Търговията е разрешена и съответно частният бизнес трябва да се развива.Конкуренцията е от важно значение.Умнико,като сме под руски монопол,що не вземат тез наште убавци да внасят горива от други държави.Нали е конкуренция.По този начин няма да сме обвързани с Масква.Умнико,минава ли ти през ум че нашите управници,колкото и да са стока знаят че спрем ли горивата от Русия сме пътници.Нямат друга алтернатива,и няма и да имат.

251

Аналогично

преди 6 години

"В евро или в лева: Какво значение има за портфейла на българина?Какво ще се промени за българите, ако приемем еврото?"То същотото като:Леви или десни:Какво значение има за портфейла на българина?Какво ще се промени за българите, ако бутнем правителството?

250

niki

преди 6 години

Руски робовладелци, да.* Почти всичкото гориво в страната се произвежда от руска компания - Лукойл-Нефтохим, както и се продава през техните бензиностанции* 100% от горивото за ядрените ни реактори е руско* 100% от газът в България е рускиХайде сега умници такива ми кажете енергията за производство на една стока в България и за транспорта и където и да е на какво се основава? На руския монопол в горивата.Като се отърсим от тези неща и тогава ще мръднем напред.

249

Анонимен

преди 6 години

До АнонименОтърсваме бавно.Така сме се отърсили,че няма нищо положително .След смяната с еврото.направо ще се разтърсим.

248

Анонимен

преди 6 години

257,Този с руските робовладелциТи руски храни ли ядеш бе ***,руски дрехи ли носиш.Руска телевизия ли гледаш,Май само те интересува да заредиш руско гориво за да можеш да си тътриш *** от точка а,до точка б,И се кефиш как морето е пълно с руски туристи които пълнят хазната в най доходният за страната бранш,То други няма де.

247

Анонимен

преди 6 години

До ТАНАСОВДалавери

246

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 261Да, наясно съм с всичките тия неща. Путин го е яд, че изтърва нещо, което държеше на 100% и го е яд не за друго, ами защото видимо има подобрение в начина на живот на българите, след като се отърсваме бавно, но сигурно от дългата кремълска ръка.