113

La France

преди 6 години

Франция е номер едно! Ненадминати са френските достижения! История, култура, кухня, забележителности, икономика, армия, ядрени оръжия, влияние по цял свят, постоянен член в Съвета за сигурност на ООН! Велика сила! С ненадминати писатели, учени и философи. Високи доходи, развита инфраструктура и най-добрата здравна система в света! Най-великата страна! Неслучайно са на първо място по брой на туристи в света! В сравнение с Велика Франция, Полша е една периферия! Vive la Francе

112

Polska

преди 6 години

Франция е гето, Полша е номер едно! Най-красивите жени, красива страна, спокойна, цивилизована, без атентати и мургавeли! Слава на Полша! Polska!

111

La France

преди 6 години

Франция! Vive la France!

110

Анонимен

преди 6 години

Франция е номер едно! Неслучайно хора от цял свят искат да живеят там. Мюсюлмани или християни, няма значение. Хора като хора. Навсякъде има добри и лоши. Но Франция е най-великата европейска страна и това е факт!

109

Polska

преди 6 години

Най-красивите жени на света са полякините! Много свестни хора са поляците, а Полша е красива и спокойна страна. Там няма атентати или мюсюлмани.

108

La France

преди 6 години

Франция! Най-великата страна!Vive la France!

107

Polska

преди 6 години

Полша :)

106

сащ суперсила ,хаха

преди 6 години

В Русия се живее най добре. На всеки грамотен човек му е ясно. И е много красива страна. Имат най хубавите девойки. Освен това са много човечни. Аз искам да си ходя из целият свят ,където и когато си реша. Разбрахте ли третополови ***.

105

Бес

преди 6 години

Испанската неправителствена организация "Репютейшън институт", явно е с руски собственици.Или им се плаща с рубли.Класически пример за фалшиви новини от руски източници.

104

Зигфрид

преди 6 години

Тръмп строй стената с Мексико , за да не бягат американците там.А по - смелите американци бягат направо във Венецуела ,нали била по класация веднага след. Мексико .

103

Анонимен

преди 6 години

Що за въпрос? В България се живее най добре ХАХАХАХА ( да не се върже някой,шегувам се)

102

ognyanz

преди 6 години

До "БУДИСТ": Е, ти го удари на откровена п'ростотия. И в будизма не вярвам да ги харесват толкова елементарни хора.

101

ognyanz

преди 6 години

До "Гугъл" _Провери си ги ти. Напиши "Списък на страните по БВП (по номинална стойност) на глава от населението" - и ще видиш данни и то от три източника.

100

ognyanz

преди 6 години

До "БУДИСТ" - Г'лупости пишеш. През тази година в Русия ще има световно първенство по футбол и ще предават пряко оттам. И всеки ще види какво има В Русия.

99

Анонимен

преди 6 години

Само Латинска Америка има държави бедни но хората са щастливи

98

ognyanz

преди 6 години

До "Г'УРБЕТЧИЯТА": Това, което си писал, си е чиста русофобска пропаганда и е далеч от истината. В Русия, като и в западните държави има и много богати, и много бедни хора. Но реалният показател за икономическото състояние на една държава е брутният национален продукт на глава от населението. За Русия той е над 14000$ а за нас например - пoд 7000$. Така че да не ги оплакваме руснаците - да видим ние къде сме.

97

Анонимен

преди 6 години

Русия и САШ винаги са били зад Европа. Разберете, световната цивилизация е тръгнала от тук, а не от ония бантустани! Като изключим най-бедните страни, всяка Европейска страна е пред САЩ и Русия, това е. Те затова толкова ни мразят а искат да ни унищожат и да си ни поделят.

96

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

Изследването, направено сред 38 000 души в най-богатите 8 държави в света членуващи в Г-8 (САЩ, Япония, Канада, Германия, Франция, Италия, Великобритания и Русия),КАТО КАЗВАТ " НАЙ-БОГАТИТЕ " ДЪРЖАВИ КАКВО ИМАТ В ПРЕДВИД ?! НАЙ-БОГАТИ КАТО ПРИТЕЖАНИЕ НА ПРИРОДНИ РЕСУРСИ ИЛИ НАЙ-БОГАТИ КАТО СЪСТОЯНИЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО ?! РУСИЯ ДЕЙСТВИТЕЛНО Е НАЙ-БОГАТА ПО ПРИРОДНИ РЕСУРСИ ,НО НАСЕЛЕНИЕТО ТЪНЕ В МИЗЕРИЯ ! АКО СРАВНЯВАМЕ ПО ЖИЗНЕН СТАНДАРТ РУСИЯ ТРЯБВА ДА СЕ СРАВНЯВА С БАНГЛАДЕШ !

95

Анонимен

преди 6 години

В Русия е много зле. И Америка с този клоун начело пропада вече.

94

Анонимен

преди 6 години

Фен съм отдавна на Великобритания и Швеция, но си знам, че Раят за живот на земята е в Швейцария. И Австралия /Нова Зеландия с уникалната си природа и спокоен начин на живот. Все на там ме тегли. А съдбата ми е отредила този ужас-България.