23

цц

преди 6 години

Как няма да държи на сделката конската глава.Иран сдобие ли се с ядрено оръжие и веднаги ще се откъсне от Русия.В СА хората живеят като царе и строят приказни градове в пустинята.В Иран живеят като в Казакстан,благодарение на своя съюзник.

22

Анонимен

преди 6 години

Участието на американците в Чечня, Грузия и Донбас е доказано и документирано.

21

Анонимен

преди 6 години

Освобождението на Украйна от руско робство е аналог на нашето освобождение от турско иго.В този смисъл българите и украинците сме братя по съдба.

20

Хa.хa.хa

преди 6 години

Укрaйнците бяхa подлъгaни,прилъстени и изостaвени от Зaпaдa,нито им мaхнaхa визите,нито ще ги приемaт в ЕС,нито помощи им дaдохa,нито инврстиции,нищо,дaже нaпротив взехa им злaтния резерв ,Монсaнто е собственик нa цялaтa плодороднa земя в Укрaйнa,a всички укрaинци ще сa нейни опитни зaйчетa,в Укеaйнa ще се изгрaди нaй-голямотожв светa сметище зa всички рaдиоaктивни отпaдъци нa СAЩ и ЕС.Унищожихa им зaводите,зaгубихa всички пaзaри( кaто нaс) ,взехa им Крим и Донбaс!

19

пенко

преди 6 години

Решенията за влияния в света са взети в Техеран . Къде се намира Техеран ??? Защо Пакистан и Индия са "ядрени държави " , а никой не говори за това... и за тях няма "санкции"??? За Китай и Израел ми е ясно, като /британско -американски /ден !!! Е да... ама ционистката атака чрез петрола / долара /не успя ...ами сега !!!

18

До 16

преди 6 години

Дано попаднеш там !

17

Анонимен

преди 6 години

Абе стига с тези курабийки бе !!Един народ който бяга от ЗЛОТО не можеш да го подмамиш с курабийки .България да не искала да се освободи от турско робство заради курабийки !!!?

16

Анонимен

преди 6 години

И на кой му пука реално на какво държала Москва, че не можах да разбера?

15

Анонимен

преди 6 години

Империята на злото е една огромна казарма от миналия век, а Чечения - карцера с надзирател Кадиров.

14

Крайбрежен жител

преди 6 години

Гледам отдолу некои ора се пенят та се кинат. А бе душмане нейдни,разходете се от Резово до Дуран кулак и ще преброите над 400 /четиристотин/Руски знамена и нито едно Американско. Къде бяха еколозите когато се застрояваше черноморието.Къде бяха полицаите и прокуратурата когато местните кметове подписваха проекти пред дулото на автомат калашников?????????????????????????

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 7Смятай каубой:Between 1945 and 2005 the United States has attempted to overthrow more than 50 foreign governments, and to crush more than 30 populist-nationalist movements struggling against intolerable regimes. In the process, the US has caused the end of life for several million people, and condemned many millions more to a life of agony and despair.И кой запали Донбас, кой раздаваше понички в Киев? Кой си призна, че са дали $5 млрд. за преврата в Украйна?

12

Анонимен

преди 6 години

Ще им увехне Бушер 2, ако се разкисне сделката с шесторката...

11

ххх

преди 6 години

Руснаците ли гладуват бе ? Само алкохола не можем да си позволим ! НИЕ българите наричаме руснаците "гладни" тето на времето тия гладни са се били с наще за да ни освободят ? САЩ изсипа десетки хиляди бомби над София (Списаревски) ....и сега почитаме САЩ а не Русия ? и баба Ванга преживе каза че това че отрови България !

10

До 7 бавноразвиващия

преди 6 години

Русия и Чечения и другите държави сега са приятели .......САщ да са приятели с ираксия виетнамския сомалийския афганистанския сирийския либийския сръбския народ ?ТОВА ЧЕ ИМАШ ПРАВО НА КОМЕНТАР НЕ ТЕ КАРА ДА СТАНЕШ ПОВЛЕКАНА !

9

Боби

преди 6 години

До Анонимен 7Чечня - Дудаев искаше да е президент но му натрапиха наемници и стана Ичкерия отцепници - Първата Война всеки предаваше всеки - Втората Война след идване на Путн на власт 3 човека знаеха какво става и РФ победихаВ Приднестровието Русия вкара миротворци и до сега си живеят въоръжени но мирноВ Грузия СЕОАКАШВИЛИ нападна на руските миротворци и Цхинвали с всичко което имаше - след 3 дни Руснаците влязоха и за 5 дни го принудиха да отстъпи и толковаДонбас - Украинци срещу Украинци

8

маданейча

преди 6 години

До Дракона"Русия, Иран, Северна Корея и Венецуела - това са истински великите държави. Малко гладуват ама нищо и Куба забравих"..............По показателя с гладуването и нашата горда и демократична татковина, може да заеме достойно място в тази класация

7

До 7

преди 6 години

Помисли за каква територия става дума и за тяхната вътрешна битка бе хАмериканецо ! САЩ по цял свят вършеят ти нормален ли си бе ? Как се меси една държава в чужда война бе пияницо ?

6

Българин

преди 6 години

Русия ако искаше да прави войни щеше да завземе до сега много държави ......взела си е Крим по тяхно право това е между Русия и Украйна .....решено е .....защо се прави тоя панаир че Крим бил анексиран на сила от Русия ? Погледнете как САЩ пали войно по цял свят и измират десетки хиляди хора в техните битки .....направете равосметка кой е ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО !?

5

<><>

преди 6 години

САЩ подпалиха красиви държави със страхотна икономика като Либия , Ирак , Виетнам и т.н. погледнете бе пишете в гоогле гледайте снимки на тия държави преди САЩ като реши да ги "освободи от тиранията" ....мулета ! Сирия е в това число вижте и тя преди как е изглеждала ....българите ходеха в Либия и Израел да работят за много пари по него време ! Сега всичко е разруха ......Миротворците от хАмерика си взеха тяхното ......

4

Анонимен

преди 6 години

до 3: Искаш да кажеш: За какво и е на Империята на ЗЛОТО Украйна, като си има вече Крим !