409

usa=на джудже

преди 6 години

сащ - Най омерзените *** и убийци на невинни хора. Империя на злото. Господ ще ви НАКАЖЕ за всички зверства които сте сътворили по цялата земя. Мразя ви от все сърце. Да горите в Ада ***.

408

Анонимен

преди 6 години

Русия е велика , Крим е руски завинаги!Свикнаха ли лицемерите в ЕС и НАТО?

407

Анонимен

преди 6 години

Значи американско влияние може, а руско- не може , така ли?Айде не ни ги пробутвайте тия плоски американски номера!!!

406

Анонимен

преди 6 години

432 Те руснаците са най-големите гендери щом като от както свят светува се подчиняват на тираните си

405

Кики

преди 6 години

Обичаме Русия и ще възприемем техния подход за справяне със всякакъв вид Джендери !!! Всичко ще си дойде по местата

404

Анонимен

преди 6 години

България само проформа е член на НАТО и ЕС. Държавата се управлява от про руско правителство, ДАНС е нещо като отдел на ФСБ, Прокуратурата също, Президента е ясен единствената му задача е да се махнат санкциите на Русия.

403

Анонимен

преди 6 години

Нас ако ни изгонят след това ще се върнем с руснаците .

402

Анонимен

преди 6 години

Кремъл ли , аз пък ви казвам чеТръмп вас ще ви насмете многоскоро , както уволни на третиямесец директора на ЦРУ без да секонсултира с никакви съветници .

401

Анонимен

преди 6 години

Единствените страни които не бяха под контрол на Ротшилд бяха точно тези които САЩ премаза и остави лунни пейзажи. Остана Куба и Кореа мисля. Имаха и наглостта да кажат че са там да помогнат на хората. Бомбардирайки градовете и убивайки десетки хиляди невинни. Молете се никога САЩ да не ви "помага". Приятелите на САЩ са онези които им се кланят. Другите ги обявяват за врагове и ако имат интереси там, влизат безмилостно да "наложат" демокрация, и между другото да си вземат петрола

400

409 до 412

преди 6 години

Така ли? САЩ са били нападнати от тези страни и само са се защитавали а? Виетнам бомбардира Вашингтон ли? Или Сирия или която и да друга почернена от тях! А пък дали са били комунизирани или не, си е тяхна работа. Никой не ти дава правото да влезеш в къщата им и да избиваш децата им! На всичкото отгоре с наглостта да им казваш че си там да им помогнеш! Как помогнаха на Ирак? Сринаха страната, сложиха ръка на петрола и това беше помоща им! За това отидоха! Либия и Сирия ги последваха!

399

Анонимен

преди 6 години

ДАНС трябва да разследва иамериканските *** .Американците не са ни началницино това трябва да се обяснявана неграмотните българи ,който плачат някой все даги закриля и да му работятбезплатно . Но този номерняма да мине . Ще има визиза тях , трябва да плащат завоенните си бази , да не нинарушават въздушното и воднотопространство и т. н. И да несе надяват , че ще ни вкаратвъв война с Русия .

398

Анонимен

преди 6 години

Кога най-после ДАНС ще си влезе в ролята на защитник на националната ни сигурност и ще почне да разследва руските *** и стотиците руски агенти и диверсанти.

397

м..да

преди 6 години

Най-добре е за България да е близка и в добри отношения със всички страни, ако е възможно . Ама има някой разтревожен от това- е ще го преживеем.

396

Анонимен

преди 6 години

От България трябва да се изгонят руските шпиони !

395

Анонимен

преди 6 години

Не е работа на америгуанцида ни мерят влиянията .Те сеопределят от други неща .

394

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се привика американскияпосланик и да му се обясни да не семеси където не му е работа . Българияне е васал на сащ .

393

Отговор

преди 6 години

До Българин 408 Че то една секунда мина отдавна. България още я има. Така ли е ? Така е ...Секундарник такъв.

392

НАЙ-СИЛНОТО ВЛИЯНИЕ

преди 6 години

(с елемент на надежда :) )"Петролът аха да скочи до $70, но отстъпи леко"...Още ли вярвате в дядо Коледа, зъбната фея и руските хакери?

391

На кеф

преди 6 години

Я! Колко мъка има в главиците на нашите тролчета!Колко кладенци пресушиха само да донеста вода да подлеят на рашките!От креппосничеството през водката до начина на живот ! Та даже моджихедите привикаха на помощ!радостни четива. :)И кво, злобеете ли? :):)

390

Мръсната дупка

преди 6 години

Дерме му не руския мечок че някакви зелени бактерии отпод ноктите на западения *** се опитват да го обидят!