22

La France

преди 6 години

Чехите са селяни, Vive la France!

21

Паметлив

преди 6 години

До Анонимен"Земан ще си остане с 39% на втория тур"Досега не е имало случай някой да води на първия тур с над 10% и да загуби.Където и да е било.Но няма значение.Чехите избират Земан защото внася някакъв баланс,а от друга страна няма власт да направи нещо значимо опасно(евентуално).Горе-долу по същата причина у нас бе избран Радев-***(ца) и в президенството идва в повече...

20

А бе

преди 6 години

Усилено ни се втълпява че Земан е антиевропейски настроен и едва ли не човек на Русия!Защо ли?Ами защото има мнение по тотално сбърканата политика на Брюксел за "бежанците" и не само!То всъщност за проевропейски политик се признава само такъв,който сляпо следва Брюксел!Тая работа напомня за член 1 от комунистическата конституция-за ръководната роля на партията.

19

Анонимен

преди 6 години

ROMITE NE JELAIAT ZEMAN ZASHOTO NE IM DAVA DA VLIZAT V CZEHIA ZEMAN E BOREZ SRESHU KHAZARSKATA MAFIA

18

НОМЕР2

преди 6 години

Значи и в Чехия има много ***!

17

Анонимен

преди 6 години

Земан ще си остане с 39% и на втория тур.

16

Анонимен

преди 6 години

Bravo братска дружба

15

Анонимен

преди 6 години

Много са редки хората които знаят как да отстояват интересите на народа си. Имате пресен 8 годишен пример. С какво е допринесъл вашият по точно на някои избранника защото с тези 18 % гласове никой не го у избрал за доброто ви съществуване? А сетих се. Дръпна 16 милиарда дълг да го плащат и умрелите.Преди това един друг искаше да дръпне 1 милиард и всички опищеха орталъка. Така че управника трябва да дащитава интересите на народа си и държавата. Противен случай народа трябва да му бие шута отзад!

14

Адам Смит

преди 6 години

Панелчовци, преди да почвате с парцуцата - изчакайте втори тур

13

Иванов

преди 6 години

Незнам какво знаете за Земан ама той си е просто един алкохолик.

12

Анонимен

преди 6 години

Казано накратко:Който е видял комунизма, бяга от евроатлантизма.Ние, разбира се, последни ще се удетим.

11

Анонимен

преди 6 години

ZEMAN E V TOP 5 NA NAI GOLEMITE POLITIZI V SVETA SLED DUTERTE, KIM CHEN UN ,ORBAN I PUTIN.

10

Стар Бургазлия

преди 6 години

Да се поучим от ЧЕХИЯ, УНГАРИЯ, ПОЛША и СЛОВАКИЯ !БЪЛГАРИЯ да се присъедини към ВИШЕГРАДСКАТА ЧЕТВОРА - ВЕДНАГА !!!Тези страни винаги са били по-напредначиви от нас, да се поучим от тях само ще ни е от полза.

9

До 7

преди 6 години

Как ще възстанеш?С клавиатурата в ръка ли?Ти въстанието като видеоигра май го виждаш.Знаеш ли какво означава АК-7:62мм.Пипал ли си такова ,,чудо"Ех пубери ,ех слободия!Ще въЗставал той!!!

8

лека полека

преди 6 години

Във войната на юдо-масоните срещу Християнската цивилизация настъпва обрат!

7

Анонимен

преди 6 години

Европейските "ценности" губят..

6

х

преди 6 години

да възстанем срещу "ценностите" на юдо-масонската хомо дръйинка от Брюксел !да излезем на улицата и да покажем на шенгенските гадове че в България нямат нити приятели нито пък ще им позволиме да ни грабят и унижават повече !СМЪРТ на шенгения - СВОБОДА за БЪЛАГРИЯ !28 години под Американски ботуш стигат !!!

5

Ще води, разбира се

преди 6 години

Защо води?Защото имаше куража да се обърне към "бежанците"-пришълци с думите:1. Не сме ви канили.2. След като вече сте дошли, ще спазвате нашите правила.3. Комуто нашите правила не харесват, е свободен да си върви!Мисля, че е крайно време и у нас някой да каже същото не само на днешните пришълци, но и на един екзотичен етнос, част от който е дошъл тук през Османския период и заради привилегиите приел исляма, а друга част по Тошово време е дошла от съседни държави. Бълг.народ не ги е канил

4

***

преди 6 години

Умни хора са чехите. Винаги са били умерени. И навремето не бяха от дивите комунисти, и сега не са от прозападните ***.

3

Анонимен

преди 6 години

Голям кеф ще е на втори тур червените прани *** да загубят!