71

ПЕНКО

преди 6 години

Елена от Троя .ах??? ЗАЩО ЗАБРАВИХМЕ "ВЕЛИКИТЕ " ИЗПЪЛНЕНИЯ НА ЛЕНКА НА МАЙДАНА... И В "БУНТОВНИЯ" СТАМБУЛ ???... "Д И М " , "КРЪВ "И " СОПОЛИ" /НЕЙНИТЕ/ И ОПЕРАТОР БЕЗ КАСКА И ЖИЛЕТКА /човекот си хихикаше / И СЛАВНИ" РУПОрДАЖе" ; НОВ ПОГЛЕД НА НЕЩАТА ;--- ЖУРНАЛИСТИЧЕСКА СЛАВА И... ПРЕКЛОНЕНИЕ ПРЕД НЕЯ И НЕЙНИЯ ГЕРОИиЗЪМ !!!!! БАБА ЛИ Е МАЙКА ЛИ Е -НЯМА ЗНАЧЕНИЕ !!!

70

Голям прос

преди 6 години

Абе щом тревата мърда, има нещо, няма да е само от вятъра.

69

Подлога на Сергей

преди 6 години

От както Елена Йончева беше публична държанка и параван на серГЕЙ Станишев, думите и нямат никаква тежест.

68

опааа

преди 6 години

"*** и родата" се завърна и се разсмърдя на тиквени изпражнение,добре че е Йончева да разгонва този вмирисан коч Калинко Брадчедков Добрев

67

Анонимен

преди 6 години

Много злоба излъчва тая комунистическа лелка! Дърева 2 ! Хем грозна та дрънка, хем злобна и нагла до безобразие! С една дума: социалистка!

66

Ел.Йончева-жалко е

преди 6 години

А бе тази Елена Йончева не беше ли любовницата на Станишко , който България изгони с камъни? Е сега тази ли ще дава посоката на България? Това ли са новите лица в БСП ? Смешно и жалко е...

65

Анонимен

преди 6 години

Някой каза, че застреляният Бизнесмен Христов е редял листите на Герп в Старопрестолния град! Кадрувал и командари-------------И кой е този някой дето е казал, покажи ми го?

64

Анонимен

преди 6 години

Има значение, защото комунистите винаги лъжат.

63

Мисли с главата

преди 6 години

Май пак се захванахте с пристрастие към партиите.има ли значение каква е Йончева?важно е,че показва истина и факти.когато се конфронтират партиите е добре."белите влезли в гората,после влезли червените,скарали се-дошъл горския и ги е изгонил".

62

Анонимен

преди 6 години

Не е лесно на старите моми.

61

Анонимен

преди 6 години

MNOGO E GROZNA GORKATA I IZBIVA KOMPLEKSI.

60

Зрителя

преди 6 години

Така и така никой не я сайдисва тая серговата изгора гледа на не остане валат ,ама ако има кой да и се върже.

59

Анонимен

преди 6 години

Някой каза, че застреляният Бизнесмен Христов е редял листите на Герп в Старопрестолния град! Кадрувал и командарил местната уж власт.А е започнал трудовия си стаж като старшина. Както и Цецов.Показателно! Старшините винаги са били по действени и резултатни в родна обстановка където се иска ниско образование, упоритост и ганчовизъм.Офицерът най много да стане президент от когото нищо не зависи, освен да правят шоу с гвардейската рота..

58

Анонимен

преди 6 години

Той и Томислав Дончев не е свързано лице, ама като нареди на габровската кметица и търговете се печелят от точната фирма.

57

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 6 години

ДЕЛЯНЧО НЕ БИЛ СВЪРЗАНО ЛИЦЕ С РОДИТЕЛИТЕ СИ.

56

два в едно

преди 6 години

како Елена. не е ли време да размагарищарите по магариите на магарешкиъ Марешкив пандизъ за първа еднополова свтба се е записал Катърешки, на второ място Конешки след тях следват Кучешки, Хрътешки, Сабаковшки, Догешки, както и Киро СлонЪ и Пешо ЖерафЪ са предложили тройка "Два суджика в Едно Dупе"

55

Ах онези лигави очи

преди 6 години

Целувките между младият Борисов и със збръчканата кожа на лигавия "Ерик Хонекер" чупи целувките между НадЖивков и Безбрежнеф.Интересно кой от двамата ще преметне през панталините некоя срамна болест

54

ДАВАЙ

преди 6 години

С ТЕБ СМЕ

53

Двата Епицентъра

преди 6 години

в Герб вилнее двуполюсния модел. зада крият противоречията си на тях са им нужни скандали от типа с Делян Лошев, кавги от типа с вой-водите които с викове обясниха че всичко си нямат и трагедии като отсрелване на куче, 6 души от едно семеиство, шофьор на скъп джип, работещв НАП или пукнята отнела живота на Петър от търновско....както и да се целуват със стари мъже ЕУйци. Единственно Лила Половата има пол, по полата й ще я познаем. двата епицентъра ББ и ЦЦ май се доближиха на един фърлей олово

52

Анонимен

преди 6 години

А хер Хохегер каква роднина е? Може би баджанак?