22

Бай Танас

преди 6 години

До АнонименАко се беше помолил на Боко, можеше и да ги включат. Пък той на Курнелка по акъла - вето. На ти сега вето :)

21

Анонимен

преди 6 години

Ветото на Радев - Вендетата на Решетников !

20

Реалист

преди 6 години

До 17 анонимник. Не са изключени, ти изобщо прочел ли си нещо от този проектозакон?

19

изнервен

преди 6 години

До тъпчо. Хубав ник имаш, не го сменяй. А иначе, органът не се избира САМО от ГЕРБ, а от целия парламент, в който са представени ВСИЧКИ основни политически сили, включително опозицията, и така е най-демократично и справедливо. Ако се избира от президента, а трябва да бъде разследван някой от президентството или самият президент, тогава какво правим, бе тарикат?

18

Анонимен

преди 6 години

Докопалите се до власт политици нямат интерес да махнат корупцията. И са прави. Кой будала ще върне ограбеното. Нима до сега няма закони и комисии за борба с корупцията. Закони колкото щеш, ама кражбите и уйдурмите са в кръвта на българина. Промени с 9 х 100 платени протестаджии не става, или 9х100 = на 900 човека х 40 лв = 36000 лв. на ден, плюс разходите за плакати и мегафони. Вижте мирен и постоянен преход.

17

Анонимен

преди 6 години

До Бай Танас Я кажи защо за разследване по новият закон са изключени кметовете ?.Дали защото са повечето от ГЕРБ ,а както знаем те не са корумпирани-най-много да са подкупни?

16

Бай Танас

преди 6 години

Генерала не разбра ли, че е избран за мистър България и не му е работа да се занимава с политика. Да спре да слуша злобната лелка. С вето няма шансове. Виж, ако се помоли на Боко, може и да мине нещо :)

15

Анонимен

преди 6 години

Айде сега да почват Нинова за престъпната приватизация на Иван Костов нейния приятел по линия на СДС . След това към затвора . Аре чао другари .

14

100%

преди 6 години

Борисов е "свалил гащите " срещу ДПС и воля за да мине гласуването. Изкрадаха България, само военен съд ще ги излекува, но уви няма военни

13

Анонимен

преди 6 години

Естествено, че ще го бутнат. Кой се отказва сам от баницата?Измислиха си едно законче, което ги удоволетворява. Нали заради тая пуста корупция влязоха в политиката. А сега искат да им вземат кокъла.Ааааа, не така Радев! За онкоболните - от нас да мине. Ама за корупцията - само през трупа ни.Я, каква хубава ограда дигна Винкела. Сега не'кви гадняри искат да му земат паричките.

12

Анонимен

преди 6 години

Поне се видя кои са корумпираните - ГЕРБ, ОП и ДПС.

11

Анонимен

преди 6 години

За пореден път се видя, че има голяма коалиция, която управлява - ГЕРБ, Патриоти, ДПС и Воля. Абсурдно е комисията да бъде назначена от управляващите и после да ги разследва. Това просто няма как да стане.

10

Анонимен

преди 6 години

Радев и Нинова всеки ден стават за резил . Когато Президент беше Плевнелиев комисията не може да се назначава от Президента , а сега може. Просто БСП са смешни и жалки . Факта , че и ДПС вече я изоставиха др. Нинова скоро ще разбере кон боб яде ли .

9

Анонимен

преди 6 години

Естествено, няма как основният генератор на корупцията - ГЕРБ да се бори с нея.

8

Професор

преди 6 години

Ха ха. Пак пpеeбaxа ***.

7

Анонимен

преди 6 години

По време на европредседателството приоритет на Радев са честванията на съветската армия, която е спасила българските евреи от турско робство !

6

тъпчо

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАЗнам, странджа, знам, но ти и това не знаеш ...Но да приемем, че ти не си ***, би ли обяснил как ще се борят с корупцията управляващите, след като са част от нея?

5

Анонимен

преди 6 години

Браво. Бутайте го тоя. Изпадна в изолация ..никъде не ходи никой не го кани. Избрахте си президент , който ще храните 4 години, ей така :))) Простолюдие.

4

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Ген. Решетников:- Хайде бе Нинова, спите... - вече два дни без едно убийство...

3

Анонимен

преди 6 години

Виждате ли колко е умен господин Борисов - направо гений. Нито един държавен ръководтел от т. нар. Източен блок не е изричал това. А вие - бил еднокнижник и какви ли не други глупости. Засрамете се моля ви1