65

UPS

преди 6 години

Вие се делите от мен, сам ли да седя докато Ви пораснат очи.

64

до 65 а мисли

преди 6 години

Кажи -:1.перестройката от къде започна?2.псевдо преврата от 1989г кой го осъществи?3.Кой раздаде куфарчетата на кредитните милионери - некомпетентни номенклатури,които трябваше да създа новата икономика ,поне така си мисля ,че е била преземцията

63

справедлив

преди 6 години

Прекрасни думи в написаното приведствие от президентството ,но с драстично +разминаване в делата от там..във вътрешната ни политика..а в книгата на мъдростта ясно е написано "по делата им ще ги познаете"

62

Shark

преди 6 години

В речта си президентът каза много точни неща, и много на место. Който има акъл ще се усети. Който няма - ще плюе по президента, и по съпругата му. А, а някой нещо да каже за прическата на Цвета Караянчева??? Като проскубава метла беше в главата. Или тя е гербер-астка и там не се пипа, само за тоалетите на Десислава Радева може да се говори, така ли??

61

Гого

преди 6 години

Това , че сме в ЕС не е зле , но че никой не защитава интересите ни там , в това е трагедията. И най- важното - не избираме правилните хора за ръководители на държавата , а само грабители.У нас умните и можещи не се ценят , резултата е налице.

60

Питащ

преди 6 години

До сега няма отговор на въпроса: Защо не публикуваха ПЪЛНИТЕ искания на полицаите?Защото се говори, че искат и:1. Де не бъдат възпрепятстване при разпространението на наркотици.2 Всяко РПУ с ЧАСТНА бензино колонка.

59

Анонимен

преди 6 години

Осъзнавате ли, че алокацията на Съвета на Министрите в България за 6 месеца по никакъв начин не е "поемане на ръководството на ЕС"? Що за едноклетъчни псевдожурналя наемате в смешната си жълта медийка и колко ви плаща ГРОБ, за да баламосвате хората с простотиите си?

58

Анонимен

преди 6 години

От 13 века стожер на Европа????????? С украинците ли се състезаваме в шампионата "Евромегаломан -2018".

57

anonimen

преди 6 години

ЗА 28 ГОДИНИ ЕВРОПА УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ

56

обикновен

преди 6 години

България се управлява от мафията,чието седалище е на жълтите павета. Затова не ни е виновен ЕС,а ние,защото търпим този геноцид...

55

Анонимен

преди 6 години

най-после свестен президент

54

Анонимен

преди 6 години

Искате смешника Роската Плевнлиев ли, нещастници???

53

Анонимен

преди 6 години

Румен Радев е достоен президенти честен човек, но една птичка пролет не прави.Съмнявам се , че ще може да промени нещо в най-корумпираната и най-бедната държава.

52

Стамат

преди 6 години

Давай Радев. НАправи така, че ЕС да не се разпадне никога! :-D

51

Анонимен

преди 6 години

Едиствено Радев беше като чуждо тяло на трибуната - Решетников сред европейци !

50

Морски

преди 6 години

Нека диктатора Борисов първо попита народа,но със сигурност българина не иска да е част от заробващия ЕС.

49

Анонимен

преди 6 години

До А СЕГА ИЗТРИЙ МЕВ ква армия ще се върне, нали уж сме нямали армия? Оправете си опорните точки от Позитано, че ставате смешни!

48

Анонимен

преди 6 години

До МорскиА къде да иска народа бре?!?! В скапаната руска кална, гладна и алкохолизирана *** ли??

47

Анонимен

преди 6 години

Както се вижда от снимката,докато Радев произнася словото си,Бойко си препрочита назубреното,за да не го забрави.

46

А СЕГА ИЗТРИЙ МЕ

преди 6 години

ГЕНЕРАЛ РАДЕВ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ В АРМИЯТА, ДОСТОЙНАТА БЪЛГАРСКА АРМИЯ. АМИ МУТРАТА БОРИСОВ - НЯМА КЪДЕ, ОСВЕН ПРИ МАГИНИТЕ, ГАЛЕВИ, ПОЛИ ПАНТЕВ, БАЙ МИЛЕ, ЗА КОЕТО НАЙ-СЕТНЕ ДА СЕ ПОГРИЖИ СРЕТАН.