15

Анонимен

преди 6 години

Е чакай малко бе ...ква е тая 28 годишна фуста ? Кой ще даде 10лв да е гледа , ако го няма Марк ?? Сега че 80 долара на ден са малко съм съгласен. За Холивуд това е смешно. В бг се плаща сиг 80 лв за второстепенни роли. Ама такъв е живота бачкаш без пари докато станеш известен ...после наваксваш.

14

Иван

преди 6 години

Как няма да има разлика като тази е тотално не известна, докато Марк продава целия филм само защото е в него ?!?!

13

Б. Милушев

преди 6 години

Проверете моля о формацията, преди да пишете статии наляво надясно. Става въпрос за допълнителното заплащане заради презаснемането на филма след изрязването на Кевин Спейси. Актрисата както и режисьора Ридли Скот не са пожелали допълнително заплащане заради извънредния труд от презаснемането на някой сцени. Но по закон, труда им трябва да бъде платен и е Калкулирах като мин. надник на ден - 80 долара. Какво да направим, че Уолбърг си е договори едни 1,5 МЛН.

12

Анонимен

преди 6 години

Има нещо много грешно в тая информация. Не се сещам за някой в САЩ, на който да му плащат 80 долара на ден, пък дори и да работи на черно. А какво да говорим за роля, номинирана за награди. Или информацията да заплащането е грешна, или самата актриса е сключила такъв договор. И в двата случая няма нищо нередно. Аз ако се съглася да работя за 5$ на час за толкова ще работя и никой няма да ми е виновен.

11

Анонимен

преди 6 години

Те затова американските филми са хубави,защото жените са поставени там където им е мястото/18%сценаристи,режисьори и др./ и им се дава толкова,колкото заслужават /до 1500 пъти по-малко от мъжете/,иначе другото е социализъм!

10

Анонимен

преди 6 години

За колкото си се хванал да работиш, толкова получаваш.Все едно аз да се хвана да работя за минимална заплата и после да орева орталъка, че са ми я платили.

9

prostyu

преди 6 години

Ама демократите насила ли са я катали да се снима във филм. В макдоналдс вземат по равно

8

Анонимен

преди 6 години

Едно време комунистите действаха според максимата: От всеки според възможностите, на всеки според потребностите.Видяхме обаче, че това не работи. Тааа другарите от Холивуд и те са тръгнали по тоя път. *** всички знаем до къде ще ги доведе. Накратко - това не работи!

7

Анонимен

преди 6 години

Утре Виктор Калев ще иска да взема и той по няколко милиона на роля щото ще мине за трани.

6

Веско

преди 6 години

Ами да си направят едно киностудио само за афроамериканци и жени. Да участват 50-50 и на твърда тарифа 50 долара на час. Пък после да видим кво ще излезе.

5

Анонимен

преди 6 години

Пазарна икономика *** !

4

Анонимен

преди 6 години

Как тая ще взима наравно с легенда като Ален Делон?

3

Анонимен

преди 6 години

Че то в Холивуд, всичко е за пари, ....и за слава ама тя и славата се капитализира.. някой да е гледал наскоро филм с послание и смисъл? Нещо повече от "да загубим " час - два? Клоуни, че и с претенции...

2

Анонимен

преди 6 години

Коя е Мишел Уилям, че да, взема като Марк?

1

Анонимен

преди 6 години

Ами то ролите им се състоят главно в това покажат баджак или мастните си жлези колко да им платят на тези лигли