13

Стамен

преди 6 години

Както се казваше в досиетата х.Истината е някъде там.

12

Анонимен

преди 6 години

За раздаването нямам наблюдение. Не мога да кажа че вярвам в зодиака, но от дълговреме чета за него и сравнявам.Много пъти, бих казал повече от "Нормалното Разпределение", нещата съвпадат. Мисля че има някаква корелация, но не избистрена.Затова много често познават, но някога не.

11

Няма връзка със зоди

преди 6 години

Който дава, все има. А който взема, все няма.Просто свикват да вземат и ако поискащ те нямат и това е.

10

Странно

преди 6 години

Хората от една и съща зодия си приличат по характер.Замислих се и стигнах до извода, че "Раците", които познавам, биха помогнали чрез съдействие, морална подкрепа, съвет. Но не и с пари. Ако го сторят, ще е с малка сума, от немайкъде и с нежелание.Близнаците помагат както могат и не рядко после съжаляват, защото спонтанно са се втурнали да помагат на неблагодарници, които след време им отвърщат със зло.Водолеите обаче са патологични егоисти.

9

Анонимен

преди 6 години

Девите и Козирозите не са стиснати, когато имат раздават в материален план и се раздават като хора. Телецът дава с мярка. Не е стиснат, но и не раздава с лека ръка. Водолеят е прахосник.

8

Не е вярно

преди 6 години

Раците освен, че са стиснати, са и изключително алчни. Трябва много отблизо да ги познаваш, защото иначе иначе се прикриват много добре. Близнаците са разпилени хора, но също са много стиснати и поради други техни черти може да се сбърка, че са щедри. А водолеите дори и не се правят на щедри. И това се отнася като цяло за представителите на тези знаци, независимо какво си въобразява отделния индивид. В наложителни ситуации реагират като стиснати.

7

Анонимен

преди 6 години

хораа, няма значение каква измислена зодия сте, не се лъжете! Важното е да сме човеци и да сме Човечни! от зодиите нищо не зависи и не се определя!!! ;)

6

ДО 5

преди 6 години

Защото ти си и син.Ако беше работливо момче -да,ама ти с този интернет...........

5

Анонимен

преди 6 години

Щедри-Риби-щедри от наивност и съчувствие, Лъвове- щедри просто от великодушие, Стрелци- щедри заради каузата. Стиснати-земните зодии-Козирог ,Телец ,Дева -,,на мене някой дава ли ми?'' и Скорпион-,,да се потрудят и ще имат''Въздушните зодии-Водолей,Везни ,Близнаци ,ако проевяват щедрост ,то тя е еднократна-,,така ми е кеф'' или премерена-,,ще му дам,защото и ще му поискам нещо,когато му дойде времето''.Повече от раците са стиснати , Овена-варира.

4

Анонимен

преди 6 години

Тези двете на снимката от щедрите ли са?

3

Анонимен

преди 6 години

Майка ми е Рак и е супер стисната.

2

Анонимен

преди 6 години

Близнаци щедри и никога не изоставят ?!!те така искат да изглеждат само за параван

1

Анонимен

преди 6 години

Раците изобщо не са щедри, напротив- обичат да получават.