287

Анонимен

преди 6 години

Искам да ви дам дрешки за бебето моя тел е 0897540908

286

MI

преди 6 години

Най-лошото и страшното от всичко, което прочетох надолу е факта, че се търси причината защо тази жена е бедна, защо има три или пет деца, дали работи, какво е учила, учила ли е, защо си е избрала болен мъж, как така...? Не е изостанала тя мили съграждани, вашите души са изостанали!!!!!! Защото аз съм учила, и работя в престижна фирма и имам 2 деца, които ако мъжа ми си тръгне ще гледам със средства, които ще ми бъдат КРАЙНО недостатъчни. Така , че не съдете, а помагайте! Човеци сме , не животни!

285

Voinik

преди 6 години

Maca nie proshlqcite nesi izkarvame parite v legnalo polojenie kato teb.budi po suprichasna parite nesa vsichko v toq jivot.deca se gledat trudno v bg.no i durjavata ima golqm prinos.a kogato si na zor za pari nete interesuva kak shte naxranish semeistvoto si zashtoto .trqbva.dano nikoga nego izpitash tova chustvo kato nas prostosmurtnite.

284

До maca

преди 6 години

ти май не живееш в БГ реалността или си крайно про*та, а за злобата която лъха от писнията ти не ми се говори.

283

maca

преди 6 години

Пък, ако аз се разболея, на тея деца им се намира добро семейство, а не да се теглят кредити и да се давят в мизерията, че тя си носи още хиляди последствия, не само откъм храна и сметки. Също със смешен доход и тея наще банки ОТНОВО трябва да си крайно мал*умен да изтеглиш кредит. Защо си пробутвате мисленето на 5-годишно и се излагате?! Та... отново- Кой заблуждавате вие прош*яците, които си позволяват с 200 лева и двата парцала на гърба, деца да имате... и то по 3/4... И нагли...

282

maca

преди 6 години

283 Първо по никакъв начин не бих си позволила да имам ТРИ деца, при положение, че живея в квартира, второ изобщо не бих имала деца, ако нямам дом и един сериозен доход, с който да мога да си позволя бавачка, за да не ме изхвърлят от работа. А лично аз и мъж не бих имала, който да се разболее, но това е друга тема. Та трябва да си крайно умствено из*ос*та*на*л да не можеш една проста сметка да си направиш за какво колко пари ти трябват и какви рискове има. Е.. крайно из*останал народ сте.

281

:(

преди 6 години

Ивелина дали знае колко време и какъв труд е нужен на един човек без образование, за да спечели 200 лв с честен труд?Мисля, че не знае. Затова, нека попита някой общ работник в строителството, да й каже с какви усилия и за колко дни ще спечели 200 лв.Аз ще й кажа, че една съседка-библиотекарка, след работа ходи да чисти входове. За един вход (6 етажа), който чисти два пъти седмично, й плащат по 30 лв на месец. Тази жена навремето е завършила полувисш институт. Ивелина какво е завършила?

280

Stan

преди 6 години

Тука не е въпросът за нещастната жена, тегли и така ще си умре в тая държава за съжаление без бял ден горката. Въпросът е как от 500 лева стават 3200. Тези ЧСИ-та са лихвари и мръсни бирници подкрепяни от държавата. Никъде другаде по света няма такива ***. Докато няма убити такива и овесени на някой стълб няма да се оправим.

279

Четох, четох, четох

преди 6 години

коментари, само в един се намеква, че след като живеят на село, може да имат и лично стопанство, с което да подпомага изхранването на децата си.Как пък поне един от коментиращите не се сети да напише кратко и ясно, в прав текст, че храна и други необходими за децата неща се купуват с пари, а паритесе печелят С ТРУД.Тази жена на снимката работила ли е поне един ден в живота си?След като се даде отговор на този въпрос, тогава могат да се пишат адекватни коментари, иначе само развиваме теории.

278

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 284В кого да инвестираме, бе?!В потомците на хора с по две гънки на мозъка ли? И да затвърждаваме у тях убеждението, че колкото са по-нагли и безотговорни, толкова повече сладки парички ще им дава държавата даром?Какъв извод ще си направят тогава децата на пр_и_ми_ти_ви_те? Ще си направят извода, че само будалите правят толкова деца, колкото могат да отгледат със собствените си доходи, изработени с труд!Предпочитам да инвестирам в още едно мое дете, а не в тези на Ивелина!

277

До Анонимен 285

преди 6 години

Да!Социализмът наистина осигури изхранване и жилища за всички мързеливци, некадърници и други подобни, които при условия, различни от социалистическите, щяха да имат съдбата, отредена им от законите на естествения подбор.Социализмът се опълчи точно на естествения подбор и редом с грижата за развъждане на некадърните и мързеливите, реши да дава на младите висшисти заплати, които не им стигаха да изхранят дори самите себе си, камо ли да имат деца!Това се правеше с цел.Не се прави на наивен!

276

Анонимен

преди 6 години

Както и да се завърти няма да направя три деца и да съм бременна с четвърто без да имам сериозен доход. 1-2 разбирам, ама другото си е бизнес и просия. Разлика между това и контингент роми няма особена.

275

Анонимен

преди 6 години

До 286И какво общо има? С данъците си не развъждаме ли вече достатъчно "***" ,че и да го валидиране?! Да направиш 4 деца в мазето без да има как да ги гледаш не е геройство а висша форма на глупост и мързел.Кофти за децата,защото шансовете в живота им са никакви.

274

Анонимен

преди 6 години

Правителството харчи милиарди за саниране, за зали и магистрали, а не може да се погрижи за няколко деца- българчета.Срамота.

273

Анонимен

преди 6 години

При лошия социализъм, когато държавата строеше по 70 хиляди жилища ГОДИШНО за тези хора щеше да има нормално жилище, а жената щеше да получава достатъчно, за да не гладуват, крадат и просят децата.Ама сега, при развития евроатлантизъм не е така.Интегрираните някога посредством работа, образование, здравеопазване, жилища и бой някога роми отново са върнати в полудивото си състояние заради разпада на държавата и икономиката.

272

Анонимен

преди 6 години

В цивилизованите държави гледат на децата, независимо от семейство с какъв социален статус произлизат, като на инвестиция в бъдещето, като на бъдещи граждани и данъкоплатци, за това и е задължение на държавата и обществото тези деца да израснат като достойни, възпитани, отговорни и образовани граждани, за това и държавата е длъжна да подпомага такива деца.Вие какво предпочитате тези деца да имат дом, храна, образование, или да станат необразовани престъпници без възпитание и морал? А бай *** завижда на големите детски, пфу, да ви се наложи вие да си гледате децата с помощи

271

Анонимен

преди 6 години

Виж сега maca, живеете си добре, под наем с твоя човек, раждате си 3 деца, но ти или човека до теб се разболява, всички пари отиват за лечение, продавате каквото имате, после взимате заем, теб или другия, те гонят от работа щото постоянно си в болничен, сменяте квартирата с по-евтина, оставате на една заплата, а за лекрствата и лечение отива повече от половината, вече нямате приятели защото им искате пари или услуга, добре ли обясних как се става "***" в тази държава за по-малко от година.

270

maca

преди 6 години

Поредните прошляци, които нямат два лева в джоба и два грама мозък в черепа, не можещи себе си да гледат, тропнали един футболен отбор, а останалите 90% от ***, които са абсолютно същата из*ет, разправят, че е нормално *** *** да създават невинни деца и да ги мъчат в тяхната мизерия и простота, а даже се и хвалят, че техните *** така са ги отгледали и те горди сега мъчат други невинни с минималната си заплата и минималния си мозък, чак гордост блика. Кой заблуждавате прошляци?!

269

hm

преди 6 години

поне тук ако си забравил нещо да платиш важното е още като получиш "подсещането" да не го игнорираш а нещо да направиш

268

hm

преди 6 години

Аз 2 пъти в Германия заради някакви глупости за по 50? съм имал вземане даване с местните чси, но глобите бяха винаги макс. 100? от които след 2 минути разговор по телефона ставаха по 50. Те тия заеми ги купуват за 20% сигурно ама тия с 3500 за 500лв са верно за писане по вестниците