7

Анонимен

преди 6 години

Браво! Нека от сега си събират парички за катализатор

6

1234

преди 6 години

Странно - ако си българско дете - отличник, получаваш стипендия за успех... Ако си дете бежанец, или ром - получаваш стипендия без да е нужно да учиш - просто, защото си дете търсещо убежище!!!!!!! Това не е справедливо! Тези стипендии идват от нашите данъци!

5

Анонимен

преди 6 години

Така наречените цъ-стипендии за успех 2.50 отново са на дневен ред. С допълнителните цъ-точки, онези се канят да заграбят и тези средства

4

Отличник

преди 6 години

В СГСАГ строителния техникум в София им дават по 35 лв. за успех 6.00. Министерството не отпускало повече за да има за европейските ***.

3

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1На колко години да напуснем училище ?

2

Различен аршин

преди 6 години

Ако си българче, трябва да имаш успех отличен (5.50), за да ти дадат 60 лева стипендия.Но ако си ромче, ти се полагат 65 лева стипендия, стига само да имаш успех (3.50) !!!Защо заобикалят този проблем?

1

Анонимен

преди 6 години

Който учи, сабатя ще смучИ - доказано твърдение за България.Отличниците дефакто са идеални изпълнители, хора в масовия случай без въображение, с *** мироглед, безидейни, с нулева критичност към нещата, приемат всичко за чиста монета, без да го подложат на съмнение, без да могат да възразят. Именно затова , въпреки десетките дипломи и глупости, стават едни служители/чиновници, неспособни да се "опълчат", мишкуват си, а шефове им стават тройкаджиите, които са свикнали на неуспехи от училище още.