22

Lina

преди 6 години

Невена може и да е добър дизайнер, но творението за Радева си беше провал. Причините: 1.Място 2. Възраст и фигура 3.Цвят + камъчета+ блещулки - кич. Когато един дизайнер започне да се обяснява така е наясно, че е сбъркал. Радева е далеч от. моделите,които използва Невена и това си пролича. Самият факт,че президентшата до 60 г не е открила кое работи за нея и кое не е притеснителен,все пак не е на 20г, че да и се. прощава липсата на усет.

21

гост

преди 6 години

навремето имеше един виц,че човек го е страх да си отвори консервата с копърка да не го погледне от там Тодор Живков; че отвори ли телевизора, радиото, радиоточката-все Тодор Живков. Сега човек да го е страх да отвори новините, винаги присъствува " първата дама".

20

снежко

преди 6 години

Не е от национално значение въпросът с буклетата, но когато сътворяваш дреха за представително лице, гледай да не го направиш карикатура. Твърдя, че стилът на творбите на Невена се разминава отвсякъде с г-жа Радева, за нея - никакви камъчета, рюшчета, къдрички, воланчета и др. такива кукленски неща, така характерни за роклите на Невена! Г-жа Радева заслужава тоалет, който да е напълно съобразен с нейната визия и характер - тя е сериозна дама и като съпруга на президента представлява България!

19

Аз

преди 6 години

До ГостДо2,тя министър Захариева няма аналог-прилича на нещо средно между травестит и магаре(не казвам кон,защото той е благородно животно)

18

Аз

преди 6 години

До АнонименДо 5,тя нашата първа дама, втора копка обича да се показва не само със сандали,ами с тоалет без сутиен(визирам белия гащеризон облечен по случай рожденният ден на Симеон Сакскобурготски).И тогава беше една изсухлена,че и без сутиен.Ти да видиш...

17

Анонимен

преди 6 години

Невена! Желая Ви само по жартиери...

16

Брънч

преди 6 години

Да им ядете буклетата и на двете, както сте ги заяли. И основно жени са нападателки.Дебелички, старички и некрасивички.А-и с големи претенции. Та да завърша по темата-да ви е сладко!

15

Трандафор

преди 6 години

Ама каке,много си е права госпожата, като пише, че роклята е грозна-ами такава е.пък ти даже и не разбираш какво е написала. какви културни потребности те тресат тебе? То е срамотно с такова халатче и до магазина да идеш.ама то си требе акъл че да разбереш-пък ти го нямаш. пък за руските говорителки си е истина....щото като кажеш Русия и всички си мислят че тя е по-маловажна от другите държави.че ти си била много неграмотна ***.

14

Анонимен

преди 6 години

Изключително грозна рокля......първо като цвят, второ като изпълнение и трето като материя. С това не бих отишла и до супермаркета.Че и камъни Сваровски сложили! Абе момиче, що не се поучиш от модните тенденции, пък погледни говорителките по цивилизованите телевизии как са облечени. Та даже и по руската телевизия. Те струят от красота и изящество. Ти си направила един *** като обърнат чадър, с цвят на бабешки румби, че и буклян на всичкото отгоре. Да ти е кеф да го ползваш за миене на пода.

13

до 9

преди 6 години

Моля? Говорим за концерт - ако си се объркал със събитието наречено виенски бал - може, но в случая става въпрос за традиционен новогодишен концерт и ефирни и голи рокли няма. Жената и роклята си бяха много на място , а другият път , като ви поканят там, поогледайте се как са облечени дамите, през кривия макарон!

12

оффф

преди 6 години

Тая набедената шивачка Невена, как пък веднйъж не си изми мазната косица, бе??? Отврат!

11

До Анонимен 9

преди 6 години

Точно така е,но обясни го на почти всички разбирачи,коментиращи тук,че е задължително да се спазва етикет и не е редно за това че на Деса и е харесала тази рокля,да се изтипоса с нея на такова място.Но видно е,че нейния стил на облекло е много далеч от подходящият за първа дама.

10

До Как Сийка

преди 6 години

Браво Как Сийке.Правилно го каза! Мен ако не ме информират за президентшата ,цял ден не ми върви и ми е чоглаво!

9

Анонимен

преди 6 години

Роклята е фубава, факт, но надали е подходяща за такова събитие. Дамите там са облечени със скъпи елегантни рокли, от най-скъпите и ефирни материи. Няма букле и никога не е имало. Да не откриваме топлата вода.

8

Как Сийка

преди 6 години

Абе няма ли други дами в България,че ката ден ни занимавате с президентшата ?! И какво толкова,че цялата българска общественост да знае тези излагации?!Смешно и леконравно-ами пишете и то надълго и нашироко и за сандалите й,за чорапите й,за коланчетата й, за жартерите й,за бельото й,за бижутатай ,каква паста и какъв *** ползва и за всичко каквото научите - все ще е от полза за трудовий народ! Хората няма да могат да спят и да се трудят,ако не знаят пикантерии за ГОДПОЖАТА ! Да-дааа !

7

Наивен

преди 6 години

Дрешката си е дрешка, но по важен е пълнежа. Особено от яката нагоре.

6

Анонимен

преди 6 години

Защо никой не обсъжда костюмчетата и сакенцата на соц-кифлите Л. Павлова, Ц. Цачева, М. Стоянова и т.н. ? Още повече, че там говорим за много повече държавни пари, похарчени за тоалети. Да не говорим за Павлова, чиито безвкусни ведомствени парцалки на всичкото отгоре изискват 3 пъти повече материал...

5

Анонимен

преди 6 години

Кой каза че това е модерно? Хайде вижте другите първи дами как са облечени на такива места пък тогава да говорим.Нашата Деси обича да ходи и със сандали,което е в абсолютен разрез с етикета.Много често се коментира начина и на обличане,явно има защо!

4

damata

преди 6 години

Невена,роклята на г-жа Радева е супер !Пак ще се повторя ,ако и аз имам възможност и аз бих се облякла в Ваш тоалет!Бъдете жива и здрава и ви пожелавам нови идеи и прекрасни реализации през новата година!

3

Анонимен

преди 6 години

Медийте ставате смешни и жалки вече с това букле.