10

Анонимен

преди 6 години

Тия от Световната банка са най-големите лъжци и манипулатори ...............като знам кой е един от големите шефове там...нашта Кристалинка Георгиева.

9

Анонимен

преди 6 години

Сталинка се грижи за рекламата на Борисов, нали си я взеха обратно в Светоната банка.

8

Анонимен

преди 6 години

глейте ко ше ви кая - тея сфетовни банки, Фондове - мондове, НАТО и щуротии взеха да се излагат яко - мазало след мазало ...стягайте се идат размирни времена за целият свят нещо ней както трябва !!! звездите ми го говорят АААаааААААаааааааААааааааАААа Нострадамеее тикво пиянааа много *** стана на земятаааа айде нема нужда !!!

7

Анонимен

преди 6 години

Сфетовната банка се е побъркала !!! ......... егати банката егати и сфетъ ! пиши го голям батак цялото туй !

6

Анонимен

преди 6 години

Не знам каква економика има във България

5

Бай Ставри

преди 6 години

За умрелия или добро, или нищо!

4

Анонимен

преди 6 години

А,и да гушнем букета като държава и народ Световната банка ще е оптимист!!!Оптимизмът й никога не свършва!!Ама мерките били неправилни,ама пропадала държавата,пропадала икономика,пропадал бизнес в тях.............Световната банка не я интересува!!Важното е да теглят заем след заем и да затягат колани по предписание на същата!!Апропо към 31.09.2017 общият ни външен дълг вече е ЧЕТЕРИКРАТНО по-голям от този на *** преди 28 години-39 МИЛИАРДА ДОЛАРА!!!Кой видя полза от тези заеми??

3

маке

преди 6 години

и тия от банката не са уред ква икономика кви пет лева мизерия батки мизерия

2

Морски

преди 6 години

България умира.Световната банка поробва държавите за векове напред.

1

Анонимен

преди 6 години

Да, с крадливата политическа класа и масонски бизнес елит и единият град икономика до 2030-та с няколкото млади в него, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и бойкочарник/боклукчарник, плюс все по-агресивни планетарни промени :D Все повече се убеждавам, че икономистите и капиталистическият масонски елит са напълно неадекватни на обективната реалност на Космоса и това което предстои със Земята.