27

Анонимен

преди 6 години

Никъде не прочетох планове за консултация със психиатър/психотерапевт, а това е много важно, щом си направил суициден опит. Явно има депресия.

26

Анонимен

преди 6 години

И тук супер много хора казват "абе, момиче, мило, красиво", а всъщност не знам колко се замисляте, че живеем в един свят в който момичета, мили и красиви, се гледат просто като стока за употреба. Търсиш си работа... ако си мила и красива, имаш по-големи шансове. Влезнеш на работа... ако имаш достойнство и не фамилиарничиш с шефа, пак губиш шансове, колкото и да си мила и красива. Супер закъсало общество!

25

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ и Патриоти убиват Населението на България

24

Анонимен

преди 6 години

След като новият й живот е близо, а старият е останал зад нея, значи момичето в момента пребивава в едно измерение, което не се счита за живот... После, кой дава гаранция, че новият й живот ще е наистина НОВ, а не леко подобрена форма на предишния, защото в тази държава никой за нищо не може да бъде сигурен! Дори и страдащите. Защо трябва работи веднага след като ѝ е направено протезирането, тя има нужда на първо време да се възстанови от психическите травми и да ѝ се създаде една позитивна релаксирсща среда, за което държавата да се погрижи. Ако бях на нейно място, нямаше да и

23

Ян Хус

преди 6 години

Толкова красиво момиче,а го е направила от самота и отчаяние.Дано не си посегне пак.

22

Анонимен

преди 6 години

БОЖЕ колко мъка има на този свят

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 20Също така показва, колко маргинализирано е обществото ни, прехвърлайки всички отговорности на институциите и нехаейки за хора като това момиче. Ти защо не й помогна?!

20

Анонимен

преди 6 години

Излязло е от дома за сираци и е останала на улицата! Без дом, без подкрепа на семейството, без идея как да живее в реалността.Тъжната съдба на това дете показва как институциите работят само на хартия,а всички измислени НПО та със сложни имена съществуват само за да усвоят едни пари

19

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се създават повече програми за развитие на младите.

18

общ

преди 6 години

само обществото е виновно за състоянието на това момиче НИКОЙ ДРУГ. Хората в България отдавна са забравили какво е то да си човек, а младежта вместо да търси как да съживи обществото бяга навън! Време е да се събудиш българино!

17

шетиномерата

преди 6 години

на неа и икономиста неможе ли да дадем още неколко палеца надолу че требва да се спазват етични норми тука

16

Анонимен

преди 6 години

До учител по българскиПисна ми от тебе под всяка статия да се из си.ра ш кой как пишел,като си учител,отивай да си проверяваш учениците досаднико!

15

учител по български

преди 6 години

В старанието си да произведат някаква сензация или топ новина се пишат такива смешни глупости. Хайде до следващата написана простотия в този сайт, а тук те са в изобилие!

14

Анонимен

преди 6 години

Новият живот не трябваше да започва без крайници. След като е сираче защо не се задоми с някое добро момче да си бяха създали деца и да си живееха мирно и кротко. Може би се е отчаяла от живота който е водела и е искала да му сложи край? Но на 21 години да си сложиш край на живота когато имаш толкова много години пред теб е някак си несериозно. И в най голямата безизходица винаги има изход когато си млад. Пожелавам и всичко най добро занапред в живота.

13

икономист

преди 6 години

Учението, не е никаква гаранция за просперитет в живота! Но е вярно, че дава едни по-добри възможности за развитие. По принцип жизненият стандарт на човек, зависи основно от наличието или липсата му на талант. Разбира се, влияние имат и много други фактори, които наред с таланта, са най-важните предпоставки за развитие. Смисълът на училището е да шлифова тези, които носят в себе си някакъв талант, макар и малък. Стига обаче тези таланти да бъдат в конкретни професионални направления....

12

BAMBAM

преди 6 години

Защо , бе , момиче мило и красиво ????? Няма такава държава .....да премахнеш крайниците си за да поемеш по нов път , . . . . . и мъртвите да ни отварят очите , след като ние живите им ги затваряме . . .???!!!

11

Анонимен

преди 6 години

Това момичве не е добре със психиката останала е без крака и се смее за снимката

10

Анонимен

преди 6 години

Пожелавам на това нещастно момиче по-добра съдба и много щастие и усмивки,дано успее да сбъдне мечтата си да учи и работи това,което И доставя удоволствие!

9

Анонимен

преди 6 години

КОЛКО Е КРАСИВА! Ако родителите й имаха съвест..........

8

До учителя

преди 6 години

Да, едва след пояснението от ваша страна разбрах смисъла на изречението.Наистина! И аз като всички гледах с недоумение текста мъчейки се да отгатна на български език ли е написан, или просто аз съм започнал да изпадам в деменция и слабоумие...Още веднъж, благодаря!