44

Анонимен

преди 6 години

явно депутатите пак скучаят и отново се забавляват със този закон който едва ли някой водач вече знае след всички ежемесечни промени.

43

M

преди 6 години

Tochki :D, v koia darjava ima taloni i tochki :D...

42

Анонимен

преди 6 години

аз съм от РАЗКОПАНИЯТ ПЛОВДИВ когато има огромно задръствания в час пик милиционерчетата никакви ги няма но винаги може да ги намериш на някои завои без видимост и те спират зА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО САМО И САМО ДА ИЗМЪКНАТ 2 ЛЕВА

41

From Germany

преди 6 години

Ми то в Тикволандия, аз като се прибера за две седмици, и толкова много опити за убийство преживявам на пътя, че се нуждая след това от още месец, за да се възтановя от стреса!!! Ако имаше кой да наказва чалгарите и мутрите, нямаше да е този батак по пътищата.... Ами, то и за това, почти на всеки 5 км стоят паметничета и мраморни плочки по пътищата... Нали?

40

КАТ е проблемът

преди 6 години

Над 95% от нарушенията по пътищата в България са пряко следствие от липсата на контрол - в България КАТ не санкционира за нарушенията. Голяма част от тези нарушения се правят от чужденци, които обикновено са най-опасните шофьори по пътищата на България. Това е проблемът в България - неработещият КАТ, а тези промени в закона нищо не променят така, че КАТ да заработи, както е по света.

39

Анонимен

преди 6 години

Кога сте видели някой да го спрат за неправилно изпреварване?

38

АСД

преди 6 години

КОЙ ЩЕ ГО СЛЕДИ ТОВА ,ЗАЩОТО ГОСПОДАТА ОТ КАТ ОТ 20 ДЕКЕМВРИ НЕ СЪМ ГИ ВИЖДАЛ ? ТЕ В НЯКВА ЗИМНА ВАКАНЦИЯ ЛИ СА ? ЗА ЕДИН ПРИЯТЕЛ ПИТАМ....

37

Анонимен

преди 6 години

Като чета тази нова глупост и се сещам за Луй дьо Финес като полоицачт от Сен Тропе :)))

36

X

преди 6 години

ДВЕТЕ НАРУШЕНИЯ СА СЕРИОЗНИ-НЕПР.ИЗПРЕВАРВАНЕ И ДВИЖЕНИЕ В НАСРЕЩНОТО ПЛАТНО ПО МАГИСТРАЛИТЕ,ПОРАДИ КОЕТО ТРЯБВА И КУМУЛАТИВНО ПО 20 ТОЯГИ НА ГОЛ Г.З ЗА НАЗИДАНИЕ И ПОСТИГАНЕ ЦЕЛИТЕ НА ГЕНЕРАЛНАТА ПРЕВЕНЦИЯ!!!НЕМА ЛАБАВО!!!

35

Анонимен

преди 6 години

така приказвате ама има пътища с непрекъсната осова линия с километри и ако има някакъв да кара с 50 ще карате след него с часове много не ми се вярва

34

Венко

преди 6 години

5-ре стига за Софето да пишете има и други градове като Ямбол, Елхово и т.н.

33

Пабло Ескобар

преди 6 години

Това е като да лекуваш хемороиди с Аналгин

32

аа1830

преди 6 години

Шофиране в насрещното на магистрала трябва да се третира като опит за умишлено убийство на група от хора! Директно затвор! Никакви точки и глоби няма да помогнат!

31

Петър

преди 6 години

Защо никой не наказва идващите по ул. "Цар Иван Асен II" към Орлов мост водачи на автомобили, които постоянно нарушават правилата за движение / не продължават направо, както е регулирано движението/ и блокират половината кръстовище? Заради тях движещите се по булеварда коли не могат да се придвижат.

30

Татуировка

преди 6 години

Всички, които пишете тук сте хора без работа (калпазани). Марш да бачкате!

29

Петров

преди 6 години

Който шофира в насрещното - завинаги отнемане! Ама наистина,не само на книга! Защо трябва да претрепят някой големец по този начин,че това наказание да стане факт!?

28

???

преди 6 години

Хубаво де. Всяка минута в България се извършват десетки неправилни изпреварвания, като санкционираните за това са НУЛА. Има санкция, само ако стане ПТП в резултат на неправилното изпреварване. Какъв е смисъла да се пилеят народни пари за промяна на закон, който не се прилага?!

27

Истината

преди 6 години

Умните хора отдавна са го казали: Ефективността от наказанията се измерва с тяхната НЕИЗБЕЖНОСТ, като размера на наказанията е несъществен.В България неумните хора 28 години вдигат размера на наказанията и нарушенията се увеличават, както е нормално да се очаква.

26

Анонимен

преди 6 години

Пак имитация на дейност.Никога проблемът не е бил в размера на санкциите.Винаги проблемът е бил и е в прилагането на санкциите от КАТ.--Кое е по-добре - една санкция от 10000 лева при едно от 100 хиляди нарушения, както е сега или 100 хиляди санкции по 10 лева, както е в държавите, в които КАТ работи?

25

Ъхъ

преди 6 години

До АхаНе, вместо досегашните 10 вече ще вземат 10.