70

ognyanz

преди 6 години

Не е сигурно дали някой от ДКЕВР клати кабинета, но че Волен го из'клатиха да си затваря устата и да вика "Да живее бат' Бойко" се вижда ясно. Но сам си е виновен.

69

до дърт лисунгер пак

преди 6 години

ще загубиш баса, защото АТАКА ще остане и ще оглави "патриотизма", това е и целта на ДПС, Доган иска да детронира патриотите и чрез Воленчо ще ги разбие.Вдигам мизата на една каса, защото забелязах че и двамата имаме подръжници, нека и те спечелят от баса :)

68

Язък

преди 6 години

И на него му затвориха устата. Пореден мижитурник в политиката, който за два сребърника продаде и идея и хора.

67

Анонимен

преди 6 години

Той отишъл, отишъл, ама като сме колония, защо не си тръгне?Кокалът...

66

опаа

преди 6 години

Какво е това скимтене,ааааааа това бил тиквогъзолизен пудел,нормално е да скимти наплашено тази порода по скоро се води раздел "членестоноги"

65

незнайко

преди 6 години

Не знам кой какво си клати и какви игри си играе, но на нас ни съдраха кожата. А Волен нека да знае, че един от неговите избиратели, поне от 10 години, се отказва от него. Сега ще видя как ще реагират с третия пол и да си знаят, че съм им бил шута.

64

Анонимен

преди 6 години

Гласуваш за Волен, получаваш еднокнижник!

63

Анонимен

преди 6 години

България е колония, за това е прав Волен.Ама защо отиде при ГЕРБ-ерите?Това не можах да разбера!!!

62

просто изчакват

преди 6 години

Тези пенсионери които гласуват за БСП не се къпят и реално плащат по 2,00 лв на весец за вода. 20% увеличение за тях е 2,40 лв на месец и като цяло не им натоварва бюджета. ялата игра е да се трупа напрежение.Както си му е обичая, кремльовските пидери прикриват истинските си намерения, но вероятно изчакват удобен момент. Той Сокола го каза вече че момента засега не е удобин. Засега точат брадвите.

61

hm

преди 6 години

До стар лисугерНа мене ми стиска - залагам 2 бири, че говориш пълни глупости... Предсрочни избори е просто смешно... Обединени патриоти няма да ги има след изборите, ако го направят... Реално предишните предсрочни избори бяха РБ и Бареков да излезязат от управлението - за това ЦЦ беше кандидат на ГЕРБ - та да има предсрочни избори. Големия играч е Бойко ама повечето работят за 300 лв и не им стига сивото вещество да го схванат :D :D :D :D

60

дърт лисунгер

преди 6 години

съгласен съм с номер 60

59

до 58 дъртия лисунге

преди 6 години

Уважаеми "дърт лисунгер", при ДПС няма празно, особено когато са дадени и пари.Тоз пудел Волен Седеров не забеляза ли как с двоен аксел и шпагат във въздуха се нави в ъгъла и стана смирен, добър, даже и на умен се прави и му вярват. Патриотите така ще гризнат дръвцето, че ще се проклинат и в майчиното си мляко че са се хванали с "патриотизма". На колко слагаме баса, хайде ако ти стиска !?!

58

Анонимен

преди 6 години

А цените на тока кога ще вдигнете.Че с тази висока средна заплата вече направо се чудя как да си похарча парите.

57

дърт лисунгер

преди 6 години

Волен вече е слуга на Герб!

56

стар лисугер

преди 6 години

а на бас, че точно този ще обърне палачинката за вота и заради него Боко ще се хване за палците и по време на Великото Европредседателство ще сме в избори.Причината е много проста - АТАКА е патерица на ДПС и тази патерица ще изрита Бойко в най-неподходящия момент. Бойко ще гледа като Тодор Живков и като Иван Костов когато ги детронираха помнете ми думата. Пак казвам, че съм готов и на бас да се хвана, ако на някой му стиска !

55

аС

преди 6 години

Нека да не забравяме , че именно Атака внесе и заложи 20% данък в/у ВЕИ-тата! А първата работа на следващите управляващи де да го отменят !

54

Анонимен

преди 6 години

Кабинат мутра3 ще падне на 8 март!

53

мдааааа

преди 6 години

да видим как ще гласуват Атака и ОП за "третия пол" , че да не си изгубят и тримата гласоподаватели

52

Анонимен

преди 6 години

Откакто суджуците са на власт всичко отива нагоре , само доходите на хората не

51

7

преди 6 години

За това повишение търсете Нинова и нейния ментор Иван Костов.