55

Анонимен

преди 6 години

Добре ще е тази дисертация да я публикуват в нета най-после. Да я прочетем, да я видим дали въобще съществува.Щото в Унгария всички дисертации се публикуват и един президент си подаде оставката, след като се разбра , че неговата дисертация е преписана.

54

Анонимен

преди 6 години

И ЦЯЛО СТАДО МИНИСТРИ С НЕГО, ЕКСКУРЗИЯ НА ДЪРЖАВНА СМЕТКА.

53

НО НЕ БИ...

преди 6 години

А каква мъка се четеше в погледа му, че не е центъра на събитията. Хей така Лилито да му даде ножица, две моми да разпънат лентата и той да реже, да реже...

52

Анонимен

преди 6 години

Утре министър-председателят Бойко Борисов ще открие реставрирания български православен храм Свети Стефан--------------Само че храмът го откриха патриарсите, а Борисов беше само свидетел.

51

ТОДОР ЖИВКОВ

преди 6 години

А НЯКОЯ ДРУГА ФОЛК ШАФРАН ТИЯ ИЛИ БИСТРИШКИ ТИГРИ. ДЕКА СА?ПОРЕДЕН МУТРЕНСКИ ЦИРК. БОКО ВЪРВИ ТВЪРДО ПО СТЪПКИТЕ НА ЕРДОГАН - ОБСЕБВА ЦЯЛАТА ВЛАСТ. СЕГА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ИЗБУТА ПРЕЗИДЕНТА ОТ ФУНКЦИЯТА МУ ОТ ПРЕДСТАВЛЯВАЩ ДЪРЖАВАТА И НАРОДА В ПОДОБНИ ДЕЙНОСТИ. ПРОООСТ ОИ НАХАЛЕН И МНОООГО НАГЪЛ ШОП.

50

681

преди 6 години

Дружбата ни с Турция е жизнено необходима, като слънцето и въздуха за всяко живо същество... (БХ-Г. Дим.)От там идват пресованите домати, от там ще дойде и газа...

49

ХАн Петър Слава

преди 6 години

Границата Между БЪлгарската Велико Преславска Патриаршия и гръцката е КИРИЛИЦАТА..

48

1

преди 6 години

До ИМПЕРИАЛИСТ,най нагло лъжеш,темата на дисертацията му беше,''разпъване на пожарникарски ***,в гориста местност''

47

църкваджия :)

преди 6 години

Абе Оти не казуватье от де са се дали мангърите Оти де Тоз римонт е напрайн, бре бабаити. Пу Да е..... Та нали Стамбулската опущинъ ги дава ва. Самму мишити, нам си кой арменец, нам сикой авустуриец и тн татака. Аба Оти нисте убектвни ве, пу да еее! . Ам Бат' ко ши оди ам, от на ни оди и оджата и попаза, ам от и рави да закара ва, то без туй тя еврейоарменска е тъз държава. Ай наздраве!

46

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Бойко Борисов, е работил РЪКОВОДИТЕЛ КАТЕДРА В ИНСТИТУТА НА МВР. Дали това е работа за *** човек? Защитава пред ВАК дисертация по темата Психо-физическата подготовка на оперативния състав. ... Пък Бойко е хитър шоп...

45

Анонимен

преди 6 години

Сичките да се заселят там и да не се връщат. Патриархът ще има задачата секи ден да му мери кръвното, да го гали по главата и да му държи ръчицата като е тревожен. Пък и ще се виждат често с Ердоган. Че кскво е това само веднъж седмично?

44

Анонимен

преди 6 години

"Бойко Борисов води патриарх и мюфтия в Истанбул."---Луд умора нЕма, само се пОти! И па он напреде. Само не знам с колко на колко ги води.Или как ги води, като мечка на панаир ли?

43

naco

преди 6 години

А,другарят Марешки,ще заведе ли?!

42

Анонимен

преди 6 години

Абе, ами Лилето Павлова, европейската защо не я води и нея?Знаеш ли, как ще й викат "Машалла!" тамошните. Щеше да му вдигне рейтинга на лентореза. Ама толкова му е акъла. :)

41

Анонимен

преди 6 години

"Уникалната постройка от метал, проектирана от арменския архитект Ховсеп Азнавур, ебила изработена в Австрия от металургичната фирма "Вагнер".---Точно, така:Проектирана е на Шарл Азнавур от дядо му, а е изработена във фирмата на внука на композитора Вагнер. А, пък лентичката ще я резне на Кака Краси братчето с магнолиите. :)

40

Анонимен

преди 6 години

Симпатяга.

39

Категоричен

преди 6 години

Бойко Борисов и правителството му защищават пейдеасите и уйсбийките! Даже препоръчват на НС да ратифицира оня ***!Та Бойко Борисов отива в Тюркие сега да му разширят хууубаво г***, та като се върне да заведе внука си в редиците на меките китки!

38

Тъпанар

преди 6 години

Хм! Че що е похарчил толкова пари? Ако беше отишъл сам, заглавието пак щеше да е вярно...

37

Ивелин Ахмедов

преди 6 години

Евала, пич си Бойко Методиев Борисов!

36

свита

преди 6 години

...и главния равин, за арменски поп - оммбодсМая с миньорска каска и ски по лифта, главен будист - Калки, той може и да припява, друг кой артиса, а да, извинете, да не забравят и ватиканския нунций да не се обиди някой паолу за "бежанците"