25

Анонимен

преди 6 години

Като я гледах в Брадърс, и си мислех - тая Джулиана няма ли близки да я посъветват, или тя не слуша съвети? Ако е била младоженка, мястото и не е в Брадъра. Младоженците са с уязвима аура поне 40 дни около събитието и лесно могат да бъдат урочасани. Не и е трябвало чужди очи да я гледат в този период.

24

Анонимен

преди 6 години

Тъй като гледам кадъра, май е правен с Nokia за 30 лева...Ама то за човек с подобен интелект телефочне с повече функции вероятно ще е объркващ и няма да може да го ползва.

23

Анонимен

преди 6 години

Е той и този няма мозък

22

Анонимен

преди 6 години

До ***"Без предпазни очила в солариум секс не се прави!"--------Да бе, а как ще пише по айфоня? Освен това за кво са й очи - то важното силикон да се тресе при нея (щото мозъкът е останал в 4-ти клас)!

21

Анонимен

преди 6 години

Мъжът и как ще пъшка, като излезе от солариума и разбере, че му е изгорял за.д.ника и не може да седне като хората в Жипа.....Освен ако не свършва като Ал Бънди за 30 секунди, тогава може цяла фотосесия да избаца във фейса.....

20

game1

преди 6 години

Отпадъците винаги ги е имало и ще ги има !!! Те не са проблемът !!!Проблемът в случая е Алек, дето му плащат да пиже жълтини, а общие проблем се казва днес.бг - Само жълтооо бе ... давиго !

19

Калеко Алеко

преди 6 години

Ще пъшка ми, с тази буферна зона отпред какво друго и остава освен да пъшка ... Той силикона от "предните и гърди" ще държи поне на половин метър разстояние всеки мераклия понечил да и посегне, така че накрая и двамата ще си останат само с пъшкането .... !!!

18

Минчо

преди 6 години

Тая като ще пъшка, поне да е в някоя по-секси поза, а тя...мисионерската, като бабите на село:)

17

plovdiv

преди 6 години

Каква богата наследница? Майка й я е родила от мароканец, докато се подвизавала по магистралите на Южна Италия. Минал, плюнал и заминал. Сигурно вече е при Меркел, барабар с цялата си рода.

16

Анонимен

преди 6 години

Абе стига сте публикували такива помии. Престанете вече. Дори и "бедствие" да напишете в заглавието, пак не е оправдание. Превърнали сте се в отвратителен жълт сайт. Ама аз съм за бой, за какво ли влизам тука изобщо.

15

..

преди 6 години

До някойбъркаш я с Никита Джонсън ...

14

Анонимен

преди 6 години

Секс правят всички хора освен монасите. Не мога да разбера какво му е толкова скандалното.

13

ГАДОРЯН

преди 6 години

На тая Ганка и кекса ше й е толкуз. Честно казано ми е доста анти и като визия и излъчване и интелект. Мекотело некво с мозък на зелена ***.

12

ined

преди 6 години

Много си *** бе Саше, кви са тея Джугани?

11

...

преди 6 години

Първоначално прочетох Индира Ганди....

10

някой

преди 6 години

ако не греша, тази жена беше на гости при Гала с черна коса.

9

Мирослава

преди 6 години

Тъпотия! голяма всички жени си мислят, че се намират в някой порно филм. Ее Джули руса си.... Незнам защо се опитвате да имате повече фенове като се ****** в солариум или кино.... Нямам думи огледай те се виш те кво става около вас имиджът не ви се вдига а пада, но вия паднах те толкова низко че то врче няма как да паднрте..

8

Бай Оня

преди 6 години

...Със секс в солариум със своя съпруг Станимир Ташев. .... После да не се чудим че на Станимир Ташев, *** и "фамилията му" получили ултравиолетово изгаряне!

7

До 1

преди 6 години

Да те поправя.Краен твърд *** на българската образователна система.

6

www

преди 6 години

Без предпазни очила в солариум секс не се прави!