38

Lan

преди 6 години

42,да, някои болести и отклонения нямат все още лечение, но това не изначава, че трябва да стават норма. А относно пренаселеността, че я има има я ...ами тя не идва от белите страни така или иначе. От години всички са с отрицателен прираст. Вместо да се набляга на третополовостта, може да се набляга на образованието в страните, с висока раждаемост - то доказано води до снишаване на прираста.

37

До Е.М.

преди 6 години

Мила,и ти ли реши да се изходиш по-въпроса????

36

Анонимен

преди 6 години

Ужаст!

35

Шопо

преди 6 години

Ще се окаже ,че Женята е по-мъж от ония кухи *** в Парламента...

34

Анонимен

преди 6 години

ОТВРАТИТЕЛЕН ЗАПИС!!! СИЛНА МУЗИКА И ЕВГЕНИ СЕ ЧУВА ЕДВА- ЕДВА!Некадърници!

33

лордо-и.бач

преди 6 години

Колкото до половете, аз зная че има 2 пола само. Трети пол се е родил само в съзнанието на някой болен евро.гАйски либераст.Ще се съглася, че има трети пол, ако някой ми покаже с какви полови органи е. Ако има полови органи на мъж или жена, значи не е трети пол. Така, че чакам някой да ми покаже третополовите полови органи! Докато не ни ги покажат и не ги вкарат да се учат по биология и анатомия, значи няма трети пол. А някой случайно да е виждал сред природата третополово растение или животно?

32

лордо-и.бач

преди 6 години

Също така и ДС го ползваха за ухо в пееразките среди. Бивш агент на ДС беден не съм виждал та и той така. Как мислите се става от ватманче богаташче? Бил имитирал тоз или оня, а никой никъде не го е виждал да го дават освен по разни балове, пиршества и подобни нагласени интервюта, режисирани предварително.Та не му се вързвайте много на лорда. Стара иб.лива и хитра лисица е той. Много бързо обаче се хваща фалшивата му личност. Човек трябва само да го слуша внимателно и да анализира чутото.

31

Lan

преди 6 години

37 Именно де - говорим си едно и също - половете са два! Има заболявания свързани с пола и това е.

30

лордо-и.бач

преди 6 години

Прав е за третия пол и браковете, но това не пречи да е един много долен, хлъзгав и слюзест .....Последните години се научи да говори неща с които да се харесва на масата, но всъщност си е много мазен нагаждач. По бай Тошово и след това време свиреше яко на духови инструменти и му пръскаха халката тогавашните силни на деня гАйчета. Имало ги е и то доста. В Англия и там се е отъркал около няколко богати пее.расти и направи парички та сега се фука с пари изкарани със задни части на лорд хахаха

29

Lan

преди 6 години

30,кой как се възприема не променя фактите - полът е физически определен! Иначе има хора, които се възприемат като Хитлер, Наполеон, кученце, пони и дори вазичка...това не ги прави нещо различно от това, което са. Глупаво е да се месим в щастието на хората, особено ако то не ни пречи по никакъв начин - в тази връзка хомосексуалните са свободни да се обичат ако това ги прави щастливи, но да се казва на бялото-черно, защото на някой така му се ще е за психиатрия!

28

Анонимен

преди 6 години

абсурдно е да се налага начина на живот на 0,05 % от обществото на останалите 99,95 ! тези бойковци, и разни други предатели, стига сте слугували на развратните израелци, нека да си правят в израел каквото си искат, нали затова им направиха държава, а не да тормозят целия свят извращенията си и деградиралите морални сатанистки ценности !

27

ге ца

преди 6 години

Браво бе Гени! Ще излезе от теб националист !Имаше и един бг гей от щатите - културист той не искаше да казва, че е Българин, за да не излага държавата.Показвайте стойностните хора, а не другите дето някой ги подтиква нарочно да дразнят нормалните хора !

26

Анонимен

преди 6 години

ЕВГЕНИ МИНЧЕВ ИЗЛЕЗЕ ПО-ГОЛЯМ МЪЖ ОТ БОЙКО БОРИСОВ!

25

Некъф

преди 6 години

Евгени Минчев против еднополовите бракове !!Ти да видиш !!!

24

:))

преди 6 години

Я най-добре забранете хетеро браковете и връзките! :)) /в обратната посока, нормата до момента за обществото и без това не се обсъжда, нито работи!/пп. всичко което не е забранено, е позволено!

23

и кво се оказа

преди 6 години

..имало и по-големи ....раси от него по Брюксела, града голема!

22

Lan

преди 6 години

Не мога да разбера защо така активно се бърка "пол" със "сексуалност". Полът е определен с раждането (сега смятам, че всички разбират, че хермафродизмът е малформация и човекът така или иначе носи или женски или мъжки хромозоми, т.е. полът му пак е определен). Сексуалността е нещо различно от пола и да, възможно е човекът да е хомосексуален, но това трябва да го реши, когато е физически, психически и сексуално пораснал, не да му се предлага едва ли не от забавачката...

21

браво

преди 6 години

Прави му чест това мъжко изказване.

20

Lan

преди 6 години

Изводът е, че българските гейове са по-нормални в мисленето си от европейските толерасти...

19

Анонимен

преди 6 години

ISKAM V IZBORNITE BIULETINNI DA SE VYVEDE TOCHKA POL I SEKSORIENTACIA ZA DA ZNAEM KOI E NORMALEN DEPUTAT I KOI NE