13

обезопасете офисите

преди 6 години

проучвахме авария и попаднах на офис на тази компания .офиса бе обсебен от проникнали таласъми в него.ползваха нова опасна техника инсталирана в офиса им.години след това подобни таласъми снимаха в офис на Уорли парсънс в Белене ,същата режеща охраната на помещенията техника ./вижте белене офис на Парсънс преди години..

12

Анонимен

преди 6 години

Те там са различен свят може би

11

Анонимен

преди 6 години

А на наи тъпия оператор плащаш 25 лева пълен пакет обаче в булсат плащаш 36 честито

10

Анонимен

преди 6 години

До Професора 11Икономиката не е наука, ами манипулативна дисциплина за да могат богатите и тарикатите да вземат парите на бедните и задръстените.Умните хора учим медицина, инженерни и природни науки.

9

Професора

преди 6 години

до АНОНИМЕН++++Ти и да искаше , нямаше да завършиш икономика .Казвал съм ти го лично, че НЕ СТАВАШ, НЕ СТАВАШ ЗА НИЩО...

8

Анонимен

преди 6 години

Кои са Уестингхаус, какво произвеждат? Нищо. Поръчват на китайците да произведат железата и на французите и германците другите части.

7

Румен Пикочa

преди 6 години

Белене беше много як проект! Трябва да го възобновим! Я, така както съм се подпрял до тази стена, мога ли да напиша нещо с пику!!? Пишшшшш

6

Анонимен

преди 6 години

Кои бяха тия мошеници от Уестингхаус?Тия забраниха България да строи АЕЦ с руски реактори, нали?Изпратиха няколо сенатора да забранят на Орешарски да строи АЕЦ, знаем ги американските гадни номерца................

5

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха-ха.......японците се отърваха, ама тия краварчета се натресоха на укропите!!! То и за това вече шест атомни блока спряха работа!!! Хи-хи-хи....добре че ние излязохме МЪНИЧКО ПО УМНИ от тия фашаги!

4

Анонимен

преди 6 години

За малко да помогнем да си разрешат финансовите проблеми с едно Белене, ама ето на, фалирахме ги американо-японците

3

@2

преди 6 години

Това е щото Ердо нещо е сърдит на щатите и наш Бойко да не остане по-назад. Нали му е лакейче.

2

Анонимен

преди 6 години

Уестингхаус:"загуби за милиарди долари от закъснения и превишаване на планираните разходи"+"емблематична американска компания"=???Бойчо или е ядосан нещо на Уестингхаус, или на американците. Друго обяснение няма за употребата на двете фрази в една статия. А аз си мислех, че е евроатлантик.

1

Анонимен

преди 6 години

Като четете тази статия не забравяйте кой ни натисна да спрем АЕЦ Белене и кой искаше да строи нови реактори в Козлодуй. Същата тази компания, която 1) изобщо не е американска от години 2) търпи огромни загуби 3) заради липса на развойна дейност, никой не й дава и поръчки вече. Понякога (да не кажа винаги) трябва да се мисли извън рамките. Това че нещо звучи американско, не значи, че е задължително по-добро. Капиталите отдавна вече нямат граници и името нищо не значи.