39

ив

преди 6 години

Хора се събират да протестират за какво ли не, но никой не протестира за безбожно ниските присъди за криминални престъпления вкл. убийства. Никаква справедливост няма в тази държава. Ако е в САЩ или ще лежи до живот или на електрическия стол. Позор за България са такива закони.

38

виво

преди 6 години

нее, то това не е домашно насилие.. никак...ама то видиш ли имало и ограничителна заповод. Строги закони се изсикват!! плюс, мъж, който си боядисва косата не му е читава работата. Драйфа ми се от такива слабоумници. Малко му е, 40 години да седи ще му е добре.

37

А.Колева

преди 6 години

Трябвало е даже да го освободят. Защо ще го мъчат човечеца да лежи в затворо.

36

анонимен

преди 6 години

днк за бащинство от кого са децата

35

Кико

преди 6 години

Като видях кой е адвоката на убиеца и веднага ми стана ясно, че този няма да лежи! Мижи да те кажем е! Признал си, (се едно не беше ясно), лек режим, общежитието в Казичене, отпуски, болнични - ще вдигне кръвно и ще получи диабет в пандиза и ви гарантирам, че до 2-3 години ще е вън като свободен човек! Дотогава ще е в общежития с отпуски и удобства - тоя щом е платил на Марковски и цялата навързана с него съдебна система е мангизлия! Язък за убитата красавица! Бог да я прости милата!

34

Анонимен

преди 6 години

Какво значи признал си,след като има куп свидетели на убийството?И защо трябва да му намалят присъдата,понеже си бил признал?Що за съдебна система е това?

33

Жоро

преди 6 години

не стига, че присъдата е нищожна...ами и най-вероятно ще си излезе след 7-8 годинки....те тва е чиста и неопетнена правосъдна система :)

32

Анонимен

преди 6 години

Муахахахахах! 100 човека за видели, че той е застрелял жена си, а те му намалили присъдата заради самопризнания?!?!? Това нормално ли е? Значи всеки, който извърши престъпление, може да си самопризнае и заради това да му намалят присъдата? "Аз изнасилих детето!" "Еее, супер си! 5 години по-малко!"

31

Анонимен

преди 6 години

Смехотворна присъда за убийство. Някаква гавра с хората са тези присъди.

30

Анонимен

преди 6 години

За убийство на ку...рва не трябва да се лежи в затвора. В Иран е напълно законно ,да не кажа задължително. И тука би трябвало спрямо тях да е така.

29

Анонимен

преди 6 години

уУУУУУУУУууУУУУУуууууу --- всички публично да се противопоставим , това е недопустимо !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ууууу

28

СС ИЗДИША

преди 6 години

Браво на този съдия , сега всеки който реши може да убие жена си и да я лежи 13 години, а реално да минат 5 и да го пуснат за добро поведение ! Браво ! Този съдия трябва да бъде вкаран в затвора !!! ВРЕМЕ Е ДА СВАЛИМ ТАЗИ СЪДЕБНА СИСТЕМА - АЗ ПРОТЕСТИРАМ ПРОТИВ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА - ТЯ Е НЕАДЕКВАТНА И ЗА ВРЪЩАНЕ НА СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ !УВО ЦАЦАРОВ !!!! ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТБ !!! ДОКОГА ??????

27

яЗЕКА

преди 6 години

Aбе на тоя стъклата на очилата с фотошоп ли му ги изрезахте? Доста сте напреднали.

26

Анонимен

преди 6 години

13 години за предумишлено убийство, тия шегуват ли се? Той я е тероризирал години, има ограничителна заповед, отива ВЪОРЪЖЕН и я застрелва 5 пъти и му дават 13 години?! За 2 деца останали без майка и с баща психопат?! Ужас, просто ужас. Какво се случва със Съда и справедливостта в тази държава.

25

Анонимен

преди 6 години

убиец, психопат, толкова опасен и не знам си кво и ... 13 годиниевалата

24

Анонимен

преди 6 години

Този човек е психопат.Психопатите с тежко нарцистично поведенческо разстройство НЕ подлежат на превъзпитание.Този човек е удовлетворен от постъпката си.Психопатът има различна ценностна система от нормалния човек.Освен всичко останало този акт на хладнокръвно убийство посред бял ден ИМА връзка със ШЕСТОРНОТО убийство, както с всочки убийства на жени напоследък, защото създава усещане за безнаказаност и одобрение от обществото.Държавата, ако това сме ние, трябва да изиска по строго наказание.

23

Аллоуу съда!

преди 6 години

А ако не беши си признал кво прайме другари съдии, а?! Кой измисли тая глупост при 100 свидетеля се извършва показен разстрел и се използва това признание да му намалят драстично присъдата! Разбирам когато няма свдетели и няма достатъчни доказателства даден престъпник да бъде осъден то тогава да се използва неговото признание! Иначе е глупаво и несправедливо към жертвата!Само в БГ има такива глупави закони и още по глупави съдии.

22

Анонимен

преди 6 години

Така де, шамари не помогнали, пари не помогна ли, истамбулска конвенция и тя не помогнала. Сводниците от русия и те не помогна ли. И останало разтрела. Ми те изчерпани всички възможности.

21

Анонимен

преди 6 години

ето как почтен ревнивец си е решел проблема, не се крие.

20

Осман

преди 6 години

Човека е болен от рак на простата. Присъдата му е 2-3 години и после ще бъде 'свободен'.