19

JJivanov geolog

преди 6 години

Подобни оръжия се ползват срещу хората вкл за причиняване на рак ,пневмонии ,грип .Оръжието е известно от древноста на мулти спектрални снимки се вижда много добре като УСукан конус с торсионна целеуказваща срещу поразеното вече място/вижте доклад до WHO birdflu177/birdflu179.Изпробвано лечение с кисело мляко хума минерални бани в чисти басейни без химия.МНого висок ефект постигнахме с прополисови лосиони плюс елексири на академик Хлебаров ./3 и 5/ с лосиона пръскаме от дистанция поразената

18

JJivanov

преди 6 години

Провеждаме ежеденвни проучвнаия за опасни причинители на тежки увреждания при хората.НАй висок риск за рак на гърдите имат всички жени носещи сутиени.Опасното горно исключително вредно бельо е въведено като мода масово след исключително жестоката първа световна война с цел блокиране на раждаемоста у европейските човешки майки.Колегите да видят на инфрачервени снимкки .виолетово обагрени места по гърдите на жените са места засегнати от опасно оръжие на военно терористичната и полицейска мафии

17

Анонимен

преди 6 години

Какво да ядем? Месата тъпкани с антибиотици и хормони, яйцата, млякото, сиренето, зеленчуците - с ужасен вкус.Палмово масло и в детските бисквити.

16

Р

преди 6 години

При производството на пшеницата -химия. При производството на фуражите за хранене на животните -химия. При производството на саламите пак химия. И всичко това се натрупва в нас.

15

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че някои колбаси са с неприятен вкус и кой знае какво има в тях. През годините се доказа, че голяма част от родните производители на хранителни продикти заради печалбата са готови да вложат в тях какво ли не! Безмилостни са. Да припомням ли последната сензация с маслата? Май само от една марка може да дадем на детето си без страх. Засега! А хлябът, сиренето , млеката?09

14

как точно заблуждава

преди 6 години

Много е просто, ако шанса да хванеш този рак е да речем 8% , след консумация на месо става... 9%. Само, че това не звучи особено впечатляващо. За това "риска се увеличава с 15%". Шок и ужас! Това е стара журналистческа практика, крайно време е да го обясни някой с понятие от статистика.

13

!

преди 6 години

До д-р ИсняНе - в Африка средната продължителност на живота е 40 години, което е преди средното време за развитие на рак - 50 години.

12

Анонимен

преди 6 години

Да се чуди и мае човек как човечеството е оцеляло ядейки обработено месо 20000 години, че и повече ...

11

някой

преди 6 години

Добре де, щом са толкова вредни и причиняват рак, то забранете тогава всички опасни съставки в колбасите!И нека това да стане държавна политика, а не като щраусите управляващите да си крият главите и да не вземат отношение.И не е необходимо да преследват всяка месопреработвателна фирма, а да забранят и контролират най-вече вноса на отровите, защото на всички нас е ясно, че се внасят всякакви *** от цял свят.Господа управляващи, вие сте на ход! Очакваме от вас да бъдете отговорни!

10

Анонимен

преди 6 години

и що ги продавате

9

Ивайло

преди 6 години

Така, така, така, ха така. Ама споделяйте, че става въпрос за купени фабрични продукти. Защото от години си правя колбасите сам и не виждам каква би била разликата от това да сготвя месото или да го правя на суджук, шунка, наденица или каквото си реша...

8

Shark

преди 6 години

Веганската секта ли ви плати да публикувате тази глупост?

7

Калеко Алеко

преди 6 години

Стига се ривали бре, яжте кремвирши и се небойте. Не знам дали знаете но човечеството се размножава в геометрична прогресия и ако при нас прираста се осъществява най-вече от ромите, в световен мащаб нации като индийската, китайската и други техни аналози се плодят като зайци. Така че ресурсите на Земята ще стават все по-ограничени и за да се изхранва това население ще има Е-та и ГМО продукти, и растителни масла, и фипронил в яйцата,и нитрати в зеленчуците и все повече вегани ща пасат по ливадите

6

д-р Исня

преди 6 години

"най-ниска в Африка"Резонно - те там месо не са виждали. Когато видят, то допреди 20 минути им е бягало!

5

Анонимен

преди 6 години

Тези изследвания са един голям шит и нищо повече, дали са провеждани въобще и ако да, как точно не е ясно и никога няма да стане. Как ги установиха тези 9 или 50 грама? Как установиха, че въпросното заболяване е възникнало точно от консумацията на колбаси, а не поради безброй други причини? Когато в Африка и Азия хората умират масово на по 40 години от СПИН, малария, хепатит и други заразни болести е нормално да не умират от рак толкова често колкото в развитите държави.

4

ха ха

преди 6 години

До Анонимен 1е като човека е хишник, що не яде месо, а яде салами и продукти в които има цялата менделеева таблица и няма месо :D

3

Анонимен

преди 6 години

Какви тревопасни изследвания, то си е научно доказано, образовайте се малко не само в днес.бг да киснете и пишете *** коментари

2

Анонимен

преди 6 години

1, правиш ли разлика между месо и обработено месо?

1

Анонимен

преди 6 години

Хайде пак вегански изхождания. Човекът е хищник, винаги е ял и ще яде месо.Тревопасни "изследвания" няма смисъл да се публикуват.