Подобни оръжия се ползват срещу хората вкл за причиняване на рак ,пневмонии ,грип .Оръжието е известно от древноста на мулти спектрални снимки се вижда много добре като УСукан конус с торсионна целеуказваща срещу поразеното вече място/вижте доклад до WHO birdflu177/birdflu179.Изпробвано лечение с кисело мляко хума минерални бани в чисти басейни без химия.МНого висок ефект постигнахме с прополисови лосиони плюс елексири на академик Хлебаров ./3 и 5/ с лосиона пръскаме от дистанция поразената
Провеждаме ежеденвни проучвнаия за опасни причинители на тежки увреждания при хората.НАй висок риск за рак на гърдите имат всички жени носещи сутиени.Опасното горно исключително вредно бельо е въведено като мода масово след исключително жестоката първа световна война с цел блокиране на раждаемоста у европейските човешки майки.Колегите да видят на инфрачервени снимкки .виолетово обагрени места по гърдите на жените са места засегнати от опасно оръжие на военно терористичната и полицейска мафии
Какво да ядем? Месата тъпкани с антибиотици и хормони, яйцата, млякото, сиренето, зеленчуците - с ужасен вкус.Палмово масло и в детските бисквити.
При производството на пшеницата -химия. При производството на фуражите за хранене на животните -химия. При производството на саламите пак химия. И всичко това се натрупва в нас.
Истината е, че някои колбаси са с неприятен вкус и кой знае какво има в тях. През годините се доказа, че голяма част от родните производители на хранителни продикти заради печалбата са готови да вложат в тях какво ли не! Безмилостни са. Да припомням ли последната сензация с маслата? Май само от една марка може да дадем на детето си без страх. Засега! А хлябът, сиренето , млеката?09
Много е просто, ако шанса да хванеш този рак е да речем 8% , след консумация на месо става... 9%. Само, че това не звучи особено впечатляващо. За това "риска се увеличава с 15%". Шок и ужас! Това е стара журналистческа практика, крайно време е да го обясни някой с понятие от статистика.
До д-р ИсняНе - в Африка средната продължителност на живота е 40 години, което е преди средното време за развитие на рак - 50 години.
Да се чуди и мае човек как човечеството е оцеляло ядейки обработено месо 20000 години, че и повече ...
Добре де, щом са толкова вредни и причиняват рак, то забранете тогава всички опасни съставки в колбасите!И нека това да стане държавна политика, а не като щраусите управляващите да си крият главите и да не вземат отношение.И не е необходимо да преследват всяка месопреработвателна фирма, а да забранят и контролират най-вече вноса на отровите, защото на всички нас е ясно, че се внасят всякакви *** от цял свят.Господа управляващи, вие сте на ход! Очакваме от вас да бъдете отговорни!
Така, така, така, ха така. Ама споделяйте, че става въпрос за купени фабрични продукти. Защото от години си правя колбасите сам и не виждам каква би била разликата от това да сготвя месото или да го правя на суджук, шунка, наденица или каквото си реша...
Стига се ривали бре, яжте кремвирши и се небойте. Не знам дали знаете но човечеството се размножава в геометрична прогресия и ако при нас прираста се осъществява най-вече от ромите, в световен мащаб нации като индийската, китайската и други техни аналози се плодят като зайци. Така че ресурсите на Земята ще стават все по-ограничени и за да се изхранва това население ще има Е-та и ГМО продукти, и растителни масла, и фипронил в яйцата,и нитрати в зеленчуците и все повече вегани ща пасат по ливадите
"най-ниска в Африка"Резонно - те там месо не са виждали. Когато видят, то допреди 20 минути им е бягало!
Тези изследвания са един голям шит и нищо повече, дали са провеждани въобще и ако да, как точно не е ясно и никога няма да стане. Как ги установиха тези 9 или 50 грама? Как установиха, че въпросното заболяване е възникнало точно от консумацията на колбаси, а не поради безброй други причини? Когато в Африка и Азия хората умират масово на по 40 години от СПИН, малария, хепатит и други заразни болести е нормално да не умират от рак толкова често колкото в развитите държави.
До Анонимен 1е като човека е хишник, що не яде месо, а яде салами и продукти в които има цялата менделеева таблица и няма месо :D
Какви тревопасни изследвания, то си е научно доказано, образовайте се малко не само в днес.бг да киснете и пишете *** коментари
Хайде пак вегански изхождания. Човекът е хищник, винаги е ял и ще яде месо.Тревопасни "изследвания" няма смисъл да се публикуват.
9 грама колбаси носят по-голям риск от рак на гърдата