38

Анонимен

преди 6 години

От тия 3000 монети 1000 са заделени за подаръци на началниците. Ха познайте колко ще хартисат и къде ще отидат. Може да е малко, ама капка по капка вир става. Пък и така се поддържа формата.

37

смаян

преди 6 години

и какво толкова е станало ? 66 лева ? Що не подскачате за КТБ ? Забравихте вече ?Мерси. ;)

36

uuu

преди 6 години

То държава няма, тия за монетки се рЕдат. цЕлата ни работа таква !

35

Дзъ

преди 6 години

голЕм праз... в (да не казвам кои) сайтове за продажби подобни монети вървят на цена на скраб... а на тези които смятат да забогатяват от тях - да напомня, че те НЕ са биткойни

34

Makedon

преди 6 години

Abe ....... budalska rabota da kupuvas srebreni 10 levovi za 66................ a po 10 godini ke bidat 0 evro

33

Анонимен

преди 6 години

*** народ.Не се учудвам че сме на това дередже.

32

до 31

преди 6 години

Кога пък точно ще струва 1000лв и мислиш ли че ще го доживеят рези дето чакаха? Преди 5 години излезе Бачковски манастир, пак 3000 бр на 66лв. Сега струва 80лв. Монети отпреди 10г с тираж 5000 пак по 80лв.... Ти *** и чакай за таз печалба от 20лв след 10г.

31

СТАРО И БОЛНО

преди 6 години

Язе ПЪК СИ КУПИХ ПУШЕН БЕКОН НА ПРОМОЦИЯ ОТ КАУФЛАНДА!!!!!И НЕ ЧАКАХ!!!!ПИКАМ НА МОНЕТИТЕ ОТ БНБ, ЯЗЕ НАПОЛИОНИ КУПУВАМ ОТ САМ ***!!!

30

Анонимен

преди 6 години

Е да, кой........., ........, чл. 13 от стария Устав.

29

Ко?...Не!

преди 6 години

Монетките свършиха...глупаците - не !!! Който има акъл купува антични и средновековни !!!

28

Анонимен

преди 6 години

Не знам с какъв умствен багаж трябва да си, подобна монета да бъде толкова ценна за теб, че след време да дадеш няколко стотин, за да я имаш.Съжалявам, но това граничи с и*диотщина.

27

Анонимен

преди 6 години

1200 монети са за подаръци на гостите и другите навлеци покрай европредседателството Те ще се разпилеят(изгубят) по света.Остават 1800 което е достатъчно малка бройка че цената след 2-3 години да е 800-1000 лвА и хората които видях на опашката са познати мутри които много добре знаят за какво чакат 6-7 часа на студа

26

Shark

преди 6 години

До 27. Ейй вярно, минал съм СА!!!!!! Хайде неграмотници да не дават акъл, а!!! Като си толкоз отворен давай 150 лв и ти я изпращам.

25

Че Гевара

преди 6 години

Има една в олх за 440 лева ,явно прекупвачите не спят .

24

Shark

преди 6 години

До 26. Ами дадоха репортаж по ТВ. Болшинството от хората бяха в пенсионна възраст.

23

Анонимен

преди 6 години

До SharkКак точно реши, че са същите само не ми стана ясно? До БравооооНе разбрах какво общо има здравеопазването и тн с това, че някой си бил купил монета ...Вие май вече нямате за какво да се хваните ли?

22

Анонимен

преди 6 години

Често се чудя - толкова ли не можете да мислите самостоятелно... Кой мислите, че ги е изкупил тези монети? Това беше PR акция за европредседателството и с пари от субсидията на ГЕРБ задължиха техни членове да кибичат рано от сутринта на 02 януари във всички клонове на БНБ в страната. Малцина са истинските нумизмати, които са купили монетата покрай своето хоби. Имам усещането, че всички ги е хванала деменцията и не могат да свържат елементарни факти и събития.

21

11

преди 6 години

Колко глу-пави хора.... да се редиш ти за една монета :D Да знаете идва края на света и тази монета е билета за Рая :D

20

Shark

преди 6 години

До 17. Изобщо не ме бърка кой какво прави с парите си. Само че после тези същите започват да реват че нямат пари, че тока им е скъп, водата също, храните и те. А 150 лв за рибки и аз бих дал, щом мога да си го позволя, или за друго някакво хоби, което ме кефи. Въпроса тук е, че тези хора влагат пари с цел бъдеща печалба, която е доста съмнителна. Нали имам една такава юбилейна монета, и то от преди 30 години пусната от БНБ тогава. Е, няма никаква стойност в момента, питал съм.

19

Бравоооо

преди 6 години

Всичкото Мара втасала ,та сега и това!Нямаме здравеопазване,нямаме образУвание,няма я и съдебната система/то па кво ли има/,обаче си имаме монети!!!Велика държава!