69

слаби актьорско

преди 6 години

Искате да ми кажете, че тия хора са загубили преди 2 дена 18 годишен внук и син..? И не познават родителите на бъдещата снаха..

68

HOAX

преди 6 години

Тази майката чак се подсмихва ми се струва.. Някой трупове в крайна сметка да е видял..?

67

123

преди 6 години

От 70 години България се управлява от най-голямата си ***. Крайният резултат е ясен. Тоя най-вероятно е бил замесен с наркотрафик и е ужилил не когото трябва.

66

Стига глупости

преди 6 години

Такова избиване е сериозно планирано. Убийците /защото става дума за повече от един човек/ в рамките на два часа са вече извън държавата ни. Приемам залози! Това убийство ще остане неразкрито!

65

Свиреп

преди 6 години

Има почерк. Избиването до коляно е характерно за руснаци и албанци. Само дето руснаците са по прецизни. И не пуцат с по 5...6.. куршума в едно тяло. Шиптъри ! Обзалагам се!

64

Пет

преди 6 години

В сайта на *** вече пише че има съмнения за пренос на наркотици от Неделчо до Косово и затова и е бързо забогатял и че има може би неточност на пратките и затова- професионалисти от Косово са изпратени за разчистване на сметките.10 куршума в Неделчо а покрай него и родата затрита за да мълчи...Кети може също да е замесена в Бизнеса била....в кладенеца... Професионално.

63

Анонимен

преди 6 години

ПЛАНИРАНО УБИЙСТВО ТОЧНО КАТО ТАЛИБАНИТЕ ОПАШЕНИ СЪС БАРУТНИ ФИШЕЦИ И СЕ ГЪРМЯТ КАТО СТАНЕ 24 ЧАСА!

62

убиеца

преди 6 години

а бе платено ми беше за един а то виж кфо станаа сааа.5 требаше на место да опраим а 6тата я гоних след колата един час. бас маму уморих се.единствено кучето бе грешка. както и да е, сега ми дължат пари за още 5 тела.

61

Анонимен

преди 6 години

Колкото откриха и убийците на сестрите Белнейски от Пазарджик. Има ли замесен политик разследването се погребва заедно с убитите.Как до днеска нито един политик в България не беше виновен нито за едно убийство, нито за една кражба, нито за една корупция !!!???не казвам че в това убийство е замесен политик, но казвам, че ако не се разкрие вероятноса от номеса на политик е много голяма

60

милиция

преди 6 години

на нанси друг обожател е убиеца,или мутрите на бързите кредити.

59

Анонимен

преди 6 години

Докато всеки убиец знае че колкото и народ да убие ще се размине с до 20 години затвор в най лошият случай до живот убииствата ще продължават. А нека се върне смъртното наказание да ги видя смелчаците дали ще смеят да убиват като знаят че и те ще отидат при червеите. Трябва народа да се вдигне и да протестира дотогава докато тези дето се правят на управляващи не върнат смъртнто наказани при убииство на хора това е правилното отсъждане. Който причини умишлена смърт умира и той стига ТОЛЕРАСТИЯ!

58

много ясно

преди 6 години

Каквото повикало,такова се обадило.

57

Анонимен

преди 6 години

Добре де,звъняла в 18 ч.и 30 мин.,а защо не го питала къде е бил в този момент и как мисли да посреща новата година,въобще ще ходи ли на срещата със съучениците,като е възможно на разни места да бъде по това време от къщата и двора на семейството на Нанси до разходка в джипа в близката горичка за гъби или до центъра в магазин за храни,като невероятно е семейството на Неделчо вкупом всички от 18 ч. да са се затворили като за 24-00 ч. без излизане никъде където да има някоя друга камера за снимане

56

Анонимен

преди 6 години

Трагедия!

55

историк

преди 6 години

Само заради премахването на смъртното наказание си струва да се махнем от ЕС. Иначе ще продължаваме да плащаме с кръв членството си. Да не говорим за противоприродните и античовешки изисквания, които ни се налагат безпрекословно.

54

Анонимен

преди 6 години

До бг смешки 2"българинът" като теб със сигурност

53

1

преди 6 години

Като чета някои коментари ми става смешно.Така ли се разкрива добре обмислено убийство?

52

бг смешки 2

преди 6 години

българина е крадлив , продажен и с далавераджийски манталитет - схемички са му в главата само и за тва стават тия неща у БГ-то ....през годините станаха много убийства заради такива далавери ......

51

Gorko

преди 6 години

според мен най добре полицията трябва да търси бившия приятел на Кети или някой свъръзан с дъщеря и

50

до 51

преди 6 години

Ъхъ..И аз вчеа си купих 3! Да!