104

Анонимен

преди 6 години

Явно мафиотско убийство. Пусна се връзка че убийството е свързано със стрелбата срещу НАП служителя.

103

Грешно заключение

преди 6 години

До Заключение 103Отхвърляш предположението ми чрез друго предположение "цялата полиция принадлежи към тази престъпна групировка"! А ако и престъпната групировка и полицията се контролират от едно и също място?=>Отхвърляш предположението ми грешно и следователно не можеш да го отхвърлиш :)"Със сигурност пса направили много други грешки, които не са ни известни за сега." От това че не са ти известни многото други грешки, не следва да са ти е известни причините поради които са направени!

102

До 107

преди 6 години

Вярно ли така става? Това в квартална кръчма ли го измислехте пияндурниците? Ако аз съм лихвар, ще ти отрежа пръста, но няма да те убивам, защото трупа няма да ми върне нищо. Ако аз съм лихвар, ще те закарам при нотариуса да ми прехвърлиш всичко, иначе пръстите намаляват прогресивно. Лихварите не убиват никога, освен ако не са амотьори или ултра простаци-психопати.

101

до 104

преди 6 години

"трупове пари не връщат, това би следвало да го знае всеки човек с мозъчна дейност."Сега аз да те светна г-н Философ, ако аз съм лихвар и ми дължиш пари прекалено дълго време и всички разберат, че не мога да си ги взема, всички ще започнат да ме мотат и да не ми ги връщат, затова се прави брутално показно за всички, за да са наясно че всеки си плаща за тарикатлъка рано или късно. Много сериали гледаш, ама на улицата май не си излизал, да опиташ от реалността...

100

Анонимен

преди 6 години

Нарочно пускат дезинформация, за да могат да работят спокойно, разбирайте да си клатята краката. Накрая ще намерят някой психично болен клошар, ще му препишат фирмите и ще кажат, че това е мотива да ги изчисти всичките.... мила родна картинка...

99

Анонимен

преди 6 години

Няма такова професионално убийство, това е дело на аматьор, подготвен но аматьор.

98

Анонимен

преди 6 години

Тук не става дума за никакво ДДС, никакъв бизнес или пари, трупове пари не връщат, това би следвало да го знае всеки човек с мозъчна дейност. Ако искаш да отстраниш конкурент, убиваш него, а не цялото му семейство. Ако си професионален убиец, ти си вършиш работата, елеминираш мишената, бързо и чисто, не си усложняваш живота с убийството на ое хора. Така че тук става въпрос единствено за близък, много афектиран гневен човек, най-вероятно отхвърлен от един или няколко члена на семейството.

97

Заключение

преди 6 години

До грешно заключениеОтвърлям напълно предположението ти, че не трябва да ги хванат:"а ако са профита, но не трябва да ги хванат?". Това би означавало, че цялата полиция принадлежи към тази престъпна групировка.Това няма как да е вярно, защото е невъзможно. Не свеждам всичко до неинтелигентното поведение на убийците, но то е натрапчиво. Посочвам една грешка, изоставения джип. Със сигурност пса направили много други грешки, които не са ни известни за сега.

96

razboinikov

преди 6 години

Някои хора си останаха завинаги в 2017 та

95

100

преди 6 години

лелейй тук сме 100 + инспектора ве :) , ако бях следовател по случая щявх да хвърлям по едно ко тук все някой форумен бонак мой да изтърве ценна идея ::)))

94

Анонимен

преди 6 години

Да се проверят всички камери в близост за последната седмица и също така напуснали страната на 1 и 2.01.2018!? Входно-изходни камери по пътя към Нови Искър?

93

дедо поп

преди 6 години

не е моя рабато *** куките що не проверят връзка между наскоро гръмантия данъчен в Сф и това убийство. маже да изкочи нещо интересно

92

грешно заключение

преди 6 години

До Заключение 95Не знаеш нищо за причините генерирали грешките, за да ги свеждаш до само една - не интелигентно поведение. Не винаги всичко е възможно да бъде контролирано изцяло, та да е причина интелекта за неконтролирането му!"Ако разследващите органи бяха профита, то до сега трябваше да са ги хванали 10 пъти" - а ако са профита, но не трябва да ги хванат?

91

Анонимен

преди 6 години

28 г. след като ни сполетя Демокрацията,живеем по законите на джунглата,без переспектива, с доходи по-ниски от африканските.28 г.след 09.09.1944г. тоест 1972 г. в България имаше изградени огромни икономически и производствени мощности,развито селско стопанство,образование и здравеопазване! Голям праз че сме в ЕС или че сме председатели!

90

Мария

преди 6 години

Жалко за децата. На 16 години. Какво са разбирали от живота? Нищо. За съжаление мафията е брутална. Приличат на обикновено семейство, което е сгафило и е било жестоко наказано. Дано хванат убийците!

89

Заключение

преди 6 години

Прави впечатление следния факт. Убийците са действали като у дома си. Не само в къщата, но и в областта. Допуснали са много грешки, като изоставянето на джипа, а същевременно крият трупа на Кети. Следователно не само са действали като у дома си, нагло, но и не са особено умни. Ако разследващите органи бяха профита, то до сега трябваше да са ги хванали 10 пъти след това очевидно нагло и изцяло не интелигентно поведение. Възможно е при това нагло-свойско поведение цялата област да знае кои са.

88

До Анонимен 91

преди 6 години

До Анонимен 91Времето на всяко от убийствата е неизвестно за сега. Хипотезата ти не издържа.

87

маца

преди 6 години

Контролиращите държавата и демокрацията не са имали друг начин да спрат непозволеното обогатяване на случаен неконтролиран гой. Отвлечената жена е ползвана за информатор на "чистачите", -после подготовка и пълно изчистване! Извършено е на местно ниво, но задачата е спусната далеч извън границата... нищо чудно да се скалъпи и пълно обвинение към други с цел отвличане на вниманието.

86

До 90

преди 6 години

До АнонименЧрез това ужасно убийство става ясно,че на територията на страната съществува добре организирана престъпна групировка, която най-вероятно се занимава с едра търговия на забранени или стоки със специално предназначение.Тази групировка има мощни финансови ресурси,може да си позволи да наема професионални убийци.Семейството,напълно незначително за целите и мащаба на групировката е попаднало в обслужващия я сектор, сгафило е и е унищожено. Групировката трябва да бъде разкрита изцяло!

85

Анонимен

преди 6 години

И сега разследването като стигне до някоя "важна клечка" всичко ще се потули. Тоя филм сме го гледали.