14

тъпия

преди 6 години

"Тишината в спалнята ражда безумия"

13

Велин

преди 6 години

Хората са различни. Някои обичат повече кекс - други по- малко.

12

Факт

преди 6 години

Веднъж на 7-10 дни ли!!!Това е най-сигурният начин и двамата да си потърсят някой друг за секс.Това важи не само за по-младите, а и за 50-60 годишните, че и доста от по-възрастните.

11

Ха

преди 6 години

Оправяйте жената редовно.Където ви дойде,и както ви дойде.Колкото повече вика стига,толкова по яко.Карайте я да се чуства жена,жената на живота ви!

10

роко

преди 6 години

На 45г съм и от бащами знам,че не орали нивата дълбоко друг ще оре,така че когато мога ора минимум 3 пъти на седмица дълбока оран,и зъбите за кариес редовно проверявам в червената седмица!!!!

9

Анонимен

преди 6 години

Личен опит ли споделяш?

8

Andreshko

преди 6 години

Ако искате да запазите вечната любов можете да го правите по един път на ден,но не трябва да живеете постоянно заедно. Женитбата или животът на семейни начала бавно убива любовта,защото се явява всичко като даденост,а и започват постепенно дразги първоначално за дребни неща и постепенно проблемите се увеличат и любовта бавно умира...Но редовния секс помага за по-дълъг живот.

7

Анонимен

преди 6 години

Тоз мислител явно не вири сопата и се мъчи да лъже и останалите хора. С пуст креват няма весел брак!

6

МaйМyнaтa

преди 6 години

Ухууу...А без ceкc кво? Вечна любов, нали!?

5

Анонимен

преди 6 години

Хамерикански психолог, Ти ако си на 50 и си го установил това..тва нас 25 годишните не ни касаеше. С булката се скъсвахме от секс и все повече се обичахме.Сега съм на 40 и правим на седмицата веднъж секс, но такъв какъвто не бих заменил за 10 на 25 годишна възраст.

4

Умник

преди 6 години

A веднъж годишно не е ли по добре.А сега година ли требе?

3

Анонимен

преди 6 години

до 2 Бе като станеш като мен на 40 за изведнъж ще клекнеш. За *** да не говорим, ако имаш жената до себе си. Тя даже ми се натиска вечер след седмица суша. Аз убит от работа...трябва да пия две че да вляза в тази фаза на креватни упражнения.

2

Анонимен

преди 6 години

ТОВА Е ВЪЗМОЖНО САМО АКО СЕ ДОБАВИ И ОНАНИРАНЕ ПРЕЗ ОСТАНАЛОТО ВРЕМЕ!!!ЩОТО 1 ПЪТ СЕДМИЧНО СЕКС Е МНОГО МАЛКО!

1

Алов

преди 6 години

За за това мойта по-рядко,а по често нейните приятелки и сестра и, да не се разглезва