117

Анонимен

преди 6 години

Че българското земеделие е съсипано не го дължим на чужденците , а на нашите политици,това че народа се изнесе в големите градове ,че не работи земеделие защото не е субсидирано от собствената им държава ,че купуваме агнешко от нова зеландия яйца от Полша и т.н -за това трябва да благодарим на политиците и на себе си,защото сме се скатали в домовете си и си казваме абе и така сме си добре дано да не станем по-зле .Да ама не ще станем ,защото си траеме унас

116

Гост

преди 6 години

До Анонимен Май вече е измислено къде ще ни натирят. Едни разпръснати по света, останалите - под земята.

115

М, да ...

преди 6 години

Хубаво би било Земята в БГ да е изцяло държавна собственост, но да се дава под аренда при определени условия! Но това е ако някой желае страната да остане цяла в дългосрочен план! Да ама не, много българи чакат да се разреши да си продадът земите на небългари за/на по висока цена!пп. интересно е кой има най-вече интерес към българските земи!?

114

До 116

преди 6 години

А ако се продаде на турци?Какво правим?

113

Анонимен

преди 6 години

Зависи на кой се продава. Ако се продаде нa германци. Много неща в държавата ще се подобрят. Ако се продаде на Руснаци корупцията ще се увеличи.

112

Анонимен

преди 6 години

Пазете си земята и стойте гладни... това ли наричате бъдеще ?!Продай скъпо и ползвай парите за нещо, което ти е полезно СЕГА.Защото ти живееш Сега.Само чужденците ще вдигнат цените на земята до истинската и стойност!

111

Анонимен

преди 6 години

Да, трябва да може всеки да реши сам.

110

Анонимен

преди 6 години

Тук коментират и 5-6 човека от един чужд,но до болка познат ни етнос,който отново иска да ни завладее,но този път по-елегантно,чрез покупка на земяТе ви казват,че няма нищо лошо в това,да си продадете земята на по-висока цена.Хора,не се поддавайте на тези внушения.От както свят светува и до днес войни се водят за земя.Земята не е просто територия,тя е държавата на един народ.Нашите деди и прадеди също са воювали за парче земя.Не си я давайте!

109

Дедо

преди 6 години

Българина си плямпа и накрая нищо конкретно.СТРАХ,А-ама не си признавате,оно си требе дупе. Моите въпроси са: Кой разреши на Руснаците да презастроят цялото ни черноморие и все още по нивите около Обзор,Бяла и Иракли да има бариери с надпис /включително и на Руски "ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ,ВЛИЗАНЕТО АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО" И второ: Можеше ли референдума в Генерал Тошево да премине без участието на "Нощни Вълци" и Варненски мутри???????????????

108

Анонимен

преди 6 години

До до НеАма те в момента нямат проблем с това приятелю. Идва чужденеца, създава фирма в Бг и купува земята чрез фирмата. Никой не го спира ако иска да инвестира.

107

до Не

преди 6 години

В нормална държава земята наистина не би трябвало да се продава, но....Бг обезлюдява, вече почти никой у нас не се занимава със земеделие.Обезлюдени села и пустеещи обработваеми земи.Ако има желаещи европейци, които са готови да инвестират в българското селско стопанство и да обвържат живота си с Бг, тогава не виждам проблеми.

106

Анонимен

преди 6 години

Ниви НЕ, но апартаменти върху общинска земя(блок) ДА.

105

Dem

преди 6 години

До медМалко изземаш функциите на Господ. Естествено, че земя с "кръв се взема и с кръв се дава". Точно това имам впредвид. Това, което дедите ни с кръв са извоювали, внуците им днес продават за няколко гроша повече. Продават не само земеделстка земя, а територия. не ми се спори повече.

104

Кавалджиев

преди 6 години

До Бай Димитър Аргиров от Кавалджиев. Димитре, Това което става днес с земята сме виновни ние и двамата с теб,защото забравихме завета на работническата Партия към нас - ,,Земеделци, помнете 9 юни- Пазете 9 септемвриыы .Ето тези,които се разпореждат днес съ с земята, са онези Деветоюнци,за които ние забравихме.

103

Анонимен

преди 6 години

Бе кво се дърлите? Земя и сега всеки чужденец може да си купи колкото си иска - прави една фирма и купува. А и наче,ако чета коментарите излиза,че никой не ще да си продава земята,пък сделки бол. ай стига фалшив патриотизъм1

102

НЕ!

преди 6 години

НЕ!НЕ!НЕ!Земята ни не е за продан!

101

Енгелс

преди 6 години

Земята трябва да е притежание на тези, които я обработват. Не разни "инвеститори" да я притежават, а друг да им я обработва ангария.

100

Анонимен

преди 6 години

Арабите имали пари - ами да, нали продават нефта си.В Генерал Тошево забраниха търсенето на газ и нефт с референдум и сега ще ходят гладни, а арабите ще им изкупят земята ;)Явно българите са доста по-глуупави :)))

99

Пешо

преди 6 години

категорично НЕ!

98

Анонимен

преди 6 години

Да