67

хамалин

преди 6 години

При 1800 опериращи банди с килъри в цялата държава най вероятната версия е майката е била трениран убиец ,избила собственоръчно петчленно-семейство ведно с кучето,което вероятно лично е гледала и хранила до вчера.Настоящето МВР Следствие и Прокуратура в България са съставени от освидетелствани ДEБUЛИ

66

Петърчо

преди 6 години

Никъде не пише че полицията твърди че е самоубийство и че оръжието липсва. Това са неща написани някъде из фейсбук от хора които освен да са свидетели не могат да знаят какво точно се е случило. Но кой да чете и мисли? Полицията е длъжна да провери всички версии как е възможно да е станало убийството и тази със убийство+самоубийство също трябва да се провери. Когато си вършат работата викате некадърни са а когато не същото. Толкова за разбиращите от всичко. Аман от тях.

65

ФостатаНаВарг

преди 6 години

Отново самоубийство, без да има оръжие на мястото на самоубийството. Това само МВР пикчърс може да го измисли. Клетите куки са толкова ***.и сценаристи, че и вече и децата по градинките не могат да излъжат.

64

Анонимен

преди 6 години

Е нали уж всички са застреляни с по един куршум, пък после се оказва че ги е удушил. Сверявайте си малко версиите, като пишете измислици, господа джурналисти.

63

Анонимен

преди 6 години

С едно и също оръжие ли са застреляни?

62

До Анонимен 68

преди 6 години

Кучето се е казвало Хектопаскал

61

спонсор на МВР

преди 6 години

Сигурно са били роднини, които не се понасят. Събрали са се да "празнуват" Коледа и Нова година. Някой е започнал да мрънка по адрес на другите и да се заяжда с тях. На някой друг не са му издържали нервите и е започнал да стреля по останалите. В такива случаи убиват и дядото и бабата, и кучето и котката.

60

Анонимен

преди 6 години

Щом са убити всички, значи убиецът се пази от разпознаване. Много е вероятно избитите да са го познавали. Друго при тази противоречива информация за станалото не мога да кажа.

59

Теменужка

преди 6 години

Ако пастрокът ги е убил,версията е много *** и изглежда така." Пастрокът е избил семейството си,след което се самоубил и скрил пистолета,кой знае къдв.

58

аз

преди 6 години

Как я мислите тази работа бре? Една жена да успее да екзекутира собствените си дъщеря и майка, без да й мигне окото, любимото си куче, и трима здрави, прави мъже, всички с по един изстрел, без поне един да се опита да я спре? Още повече, че казаха, че момичето и гаджето й са открити на горния етаж, другите долу...

57

:P

преди 6 години

Статията е:https:// *** dnes bg/notifikacii/2018/01/03/keti-myrtva-x5-cata-e-otkrita-mvr-mylchi.363936

56

:P

преди 6 години

Тази статия: https://dnes.bg/notifikacii/2018/01/03/keti-myrtva-x5-cata-e-otkrita-mvr-mylchi.363936 потвърджава теорията, че нападатели са влезли с цял да ограбят, не са успели, избили са семейството, отвлекли са жената явно с цел да ги заведе до сейф и накрая са я убили.

55

Пророкът Гочо

преди 6 години

"дъщерята от предишен брак на втората му съпруга""бащата на Нанси, който се е самоубил"Четете ли изобщо какво пишете - убит е пастрокът на Нанси, който едновременно й е баща?А иначе това си е нормална гангстерска история - вземат каквото им трябва, прибират майката в шок за да ги заведе до някой тайник, избиват семейството на едното място, майката на друго, ако беше лятото сигурно щяха да запалят къщата и колата, но сега се въздържали,защото студът ще намали времето за вкочанясване.

54

:P

преди 6 години

Един стар, но лачен виц:На българското правосъдие всичко му е ясно. Да влезе убития...

53

:P

преди 6 години

Предвид качеството на статията, хич не сме сигурни какво се е случило. Описанията са толко объркани, колкото е главицата на автора на статията. Ту убитите са застреляни, ту отровени, да не вземе да се окаже, че са пребити с бухалка, или с брадва?От първия, от втория брак, на първата жена, втората, на кучето, дъщери, деца, внуци, гаджетата им, на баба им хвърчилото. Килърите 3, зад които стоят местният МВР шеф, шефа на службата за борба с организираната престъпност, БСП.

52

Аха...

преди 6 години

При изстрел в сърцето е още по-несигурна работата-има гръдна кост,ребра,гръдна мускулатура,пак контузията е малка,проектила може да не засегне сърцето или големите кръвоносни съдове.Жертвата ще оцелее достатъчно дълго,за да извика помощ.Единственият начин да убиеш толкова народ е да го направиш като са заспали,със заглушител и изстрел почти от упор в главата.

51

Веско Мариноф

преди 6 години

МеВеРе констатира " самоубийство " .

50

Аха...

преди 6 години

За да убиеш човек и то с един изстрел с малокалибрено късоцевно оръжие трябва да го простреляш от малко разстояние или в главата или в сърцето.Даже и така не е сигурно.Смъртоносните изстрели в главата са през очната ябълка,през слепоочието,през долната челюст в подезичното пространство или в тилната област.Човешкият череп е достатъчно здраво нещо и са известни много случаи,когато са оцелявали хора.Малокалибреният проектил просто не може в някои случаи да предизвика смъртоносна контузия на мозък

49

Анонимен

преди 6 години

Поредното престъпление извършено от бандите на Орешарски срещу България!

48

суперлуна

преди 6 години

Кой е купил сребърни патрони.