13

Анонимен

преди 6 години

този бутафорен псевдо-християнин! Говори на измисления си език и отвращава все повече хората от лъже-християнството! Тероризмът ли беше най-страшното другарьо! Особено за българите. Нито дума за омразата, несправедливостта, корупцията, деградацията и т.н. царуващи в държавата. Не става само с цитиране, иска се и връзка със съвремието. Да чуе един протестантски проповедник, да разбере тази марионетка, защо хората там чувстват църквата съпричастна. не че му дреме! ДОБРОПЛОДНА, хаха, скрий се

12

Една българка

преди 6 години

Нека да е честита новата 2018година за всички БЪЛГАРИ.Бъдете живи и здрави.Повече благоразумие и любов в сърцата ни.Дано БОГ ни помага и да се спре войната по пътищата ни. Успех за всички Българи и България.АМИН

11

"-"

преди 6 години

Дай, Бог - здраве и щастие, берекет и късмет, мир и любов през Новата 2018 година!ЧНГ на всички!!!

10

Светият синод

преди 6 години

Поздравявам братята ристиени с настъпващата нова година. Случайно или не тя съвпада с големият ристиенски празник свето обрезание Господне сякаш за да възвести новото начало. Да ви е честито братя!!!

9

Анонимен

преди 6 години

Хора, нека поне днес да забравем уж важните неща, които ни превръщат във врагове и да бъдем отново ЧОВЕЦИВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ! РАДВАЙТЕ СЕ НА БЛИЗКИТЕ СИ НА ВСЕКИ МИГ, В КОЙТО ВИ СПИРА ДЪХА И НА "ЖРЕБИЯ" ДА НАТРУПАТЕ ОПИТ НА ЗЕМЯТА.Искам да напиша много неща, но най-простото е че ви обичам всички и въпреки всичко.Бъдете щастливи! Благодаря ви, че сме заедно!Отивам до пека Сладка погача за моя съпруг и големия син, които имат утре имен ден.На всички Василовци-Бъдете честити!

8

Анонимен

преди 6 години

Пожеланията за благоденствие , човеколюбие , доброплодност и др. подобни нито веднъж не са се сбъднали досега . Имам впредвид годините след Втората Световна Война , която не трябваше , но се сбъдна . Нашите по - възрастни братя и другари нещо ни будалкат .

7

Амин

преди 6 години

Честита Нова Година Нека бъдем добротворци на нашата мила татковина .Амин.

6

Дедо Мъди

преди 6 години

Живи и здраве. наздраве!

5

Анонимен

преди 6 години

Някой да му каже на тоя склерозирал шапкар, че новата година още не е дошла у нас. Тук не е Рашка и не сме чукчи.

4

Евроатлантик

преди 6 години

Абе тия плъхове само по празниците ли се сещат за хората да одят да си гледат еднопополовите бракове, аман от заплатаджии. Всички религии трябва да бъдат забранени.

3

Анонимен

преди 6 години

То църковната нова година е на 1 септември по стар стил (14 септември по нов стил), но този агент на ДС откъде да знае.

2

хаххаха

преди 6 години

това "доброплодна" го прочетох като долнопробна;)

1

Сава Доброплодни

преди 6 години

За представителите на църквата ялова година няма. Всички са доброполодни.