227

Анонимен

преди 6 години

МНОГО ДОБРЕ ПРАВЯТ РУСНАЦИТЕ.ДОЛУ ЗАПАДА

226

Анонимен

преди 6 години

Русия е велика, никой не можа да комадва руснаците...............кога ще го разберете?

225

Анонимен

преди 6 години

Барак Обама да връща Нобеловата награда за мир и на международен съд- за престъпления с/у човечеството!Или съдът в Хага е само за такива като Милошевич???

224

Анонимен

преди 6 години

Дъртата вещица Килъри Клинтън кога ще бъде съдена за престъпления срещу човечеството?

223

Анонимен

преди 6 години

Скоро неофашистите в Киев от десен сектор ще си платят за престъпленията !

222

Анонимен

преди 6 години

Русия е велика, Крим е руски, свикнаха ли западните лицемери в САЩ, Англия и Франция?

221

Анонимен

преди 6 години

До Една баба казалаЕдна баба не е харесала коментара без факти и аргументи, защото е платен ***.

220

Това е истината

преди 6 години

Единствено САЩ заплашват мира и не само в Азия. Никоя друга държава не настанява собствени войски на чужда територия и не се бърка по "особено демократичен" начин във вътрешните работи на трети страни пряко или косвено чрез специално създадени терористи-бунтовници срещу, които се бори или които защитава.

219

Една баба казала

преди 6 години

Това е фалшива новина! Няма факти. Какви са имената на руските плавателни съдове, къде и кога се е случило. А, защо никой не е реагирал да спре този трафик? Май САЩ наемат руски танкери и си хранят демона Ким, за да размахват заплахата. Нали в Корейския залив гъмжи от американци, защо спяха?

218

Кореец

преди 6 години

Русия подържа изцяло тази олигофренска държава,без руснаците да са загинали,те на свой ред ги използват за всяване на страх на цивилизованите държави!

217

Kr

преди 6 години

Фалшиви новини

216

Анонимен

преди 6 години

Ким и сащ имат изравнени възможности във военната мощ. И си мисля че Ким ще заличи Сатаната сащ завинаги от лицето на земята. За което трябва да му е издигне паметник във всяка столица по земното кълбо. Амин.

215

Анал либераст

преди 6 години

какъв е проблема със С Корея ? Някой кравар решил.че тия или ония нямат право на ядрено или друго оръжие и почват санкции. Кой си ти бе кравар нещастен да решаваш съдбата на 30 млн души? 40 години Краваристан заплашва С Корея ( където краварите загубиха още една война) . Какво да правят хората - как да се защитят. Освен с оръжие срещу ФАЩ няма друга защитя. Те прецакват и съюзниците си. Никаква вяра на краварите и само бой по мутрат@. Мутра да не се бърка с Бащицата Боко Тиквуня Винету

214

usa = на джудже

преди 6 години

Евала Братя , Велики Сте !!! Дано им помогнете да изметат краварските поганци ,и да се разшири океана с територията сащ.

213

Щирлиц

преди 6 години

И да е така,добре правят руснаците.

212

u4en

преди 6 години

Руското външно министерство потвърди ! И СЕГА ??? Троловете да тичат за опорни точки на Позитано 20 !

211

Анонимен

преди 6 години

Щом е руски може. Ако беше на някоя друга държава троловете щяха по друг начин да реагират. Диктовката щеше да е друга.

210

ХХХ

преди 6 години

ООН ? Русия да не продавала петрол на КНДР ? Няма да си гледат интересите ами ще гледат на ООН интересите ? Съвет за сигурност кай ......кай май САЩ се посират от КНДР !

209

Османлията

преди 6 години

И някой може ли да ми обясни какъв е проблема, ако Русия доставя гориво на КНДР? И да съм крайно ясен - Северна Корея е в пълното право да произвежда каквито си оръжия иска и да търгува с когото си иска! Западните империалисти, начело с трампистан!, ще е добре да свикват с мисълта, че не могат да колонизират света во веки веков. И най-безполезната международна организация в историята на човешкия род - ООН първо да наложи санкции на държави като Израел! Западни източници били ... ай сиктир!!

208

Анонимен

преди 6 години

Русия ще си дава петрол на когото си иска.Кой го е еня какво мислят говеждите.Те да не би да не продават оръжие на ИДИЛ.