13

Анонимен

преди 6 години

Най-важният съвет:1. Прочетете коментарите под статията....

12

Гошу

преди 6 години

Звукът от добрия секс е като бягане с джапанки по мокър коридор :)))

11

бай Спиро

преди 6 години

до 21Душицо, поза "Ф" е генетично заложена на всяка жена. Особенно като се омъжи и роди, забравя всякакви принципи на вселената и си въобразява, че света се върти около д-то и.Прочее жилището става дом, когато има жена Тя създава реда и уюта. Но болшинството жени са комплексарки искащи да доминират. Не може да спиш до следобед, да си лалаш по телефона, да се киприш и когато мъжа ти се загледа по нещо интересно на телевизора да решиш, че точно тогава трябва да изхвърли ***.Нали ?!?С поза "Ф"

10

Анонимен

преди 6 години

До бай СпироБайно, Българката заема поза "Ф" след като е използвала всички други възможни средства, за да обясни на възлюбения си съпруг, че негова основна функция в дома и в семейството не е да лежи и да пръцка на дивана, вторачен в телевизора, не чуващ какво му говорят и ставащ само за да отиде в кухнята и да се наяде, а после пак да се върне на дивана.Такъв лежач и ла_пач отдавна е забравил какво е това секс, дори и да е имал късмета да вземе хубава жена, която се поддържа и е мила с него.

9

Има златно правило

преди 6 години

Докато правите секс, в главата ви да звучи песента:"С любов започва всичко и всичко е любов,сърцето бие лудо, готово за любов!И няма нищо друго, животът е любов,а любовта е чудо, защото е любов!" :)

8

гларус

преди 6 години

Дудненето и мрънкането са най-големите убийци на мъжкия мерак ! Но не само. За мен е важна чистоплътноста. жена с огромна прическа значи, че рядко се къпе. Обилния грим значи лоша кожа. Дългия маникюр е мизерия под ноктите. Голия кръст е гаранция за бяло течение. А силиконовите имланти освен че са уродливи означават- не пипай, не целувай ! Кичозния тоалет значи вулгарно-претенциозна жена.Чалга на ринг-тона на телефона означава слабоумна.

7

висоти

преди 6 години

гейбулки бол дупи дупи ду аналния гоем проблем на бах *** гоема тайна англииска рецепта за изперкали като тази порнодупка изветрела като всички аматьори и профешънъл драскачи

6

Анонимен

преди 6 години

Най-важното е да лижете пусито всеки ден, поне по 30 минути.

5

Ни чул - Ни видял...

преди 6 години

ЧЕСТИТА НОВА 2018г. Всички Съфорумци,бъдете живи и здрави. Мир за децата, и радост по земята.

4

бай Спиро

преди 6 години

Ще си позволя да дам съвет на младите булки - мераклийки. Поза "Ф" може да предизвика трайна еректална дисфункция на партньора Ви. И ако възприемате за унизително да правите "като вятъра" на мъжа си, той след не много време ще прецени, че е отекчително да спи под една завивка с Вас.

3

снайпера

преди 6 години

До 2Не ти се верва ли

2

ех Трейсиии

преди 6 години

Точно така,целете се високо малко над цепката и директно в петолъчката.

1

МaйМyнaтa

преди 6 години

В този спорт аз определям правилата, ясно ли е...или да